Σάββατο, 13 Ιουνίου, 2026
Farkadonaday.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Farkadonaday.gr
No Result
View All Result

Τιμολόγια Ρεύματος: Το ενημερωτικό βίντεο του ΥΠΕΝ για την επιλογή χρώματος – Ποιο συμφέρει περισσότερο

14 Δεκεμβρίου 2023
in Ελλάδα
Τιμολόγια Ρεύματος: Το ενημερωτικό βίντεο του ΥΠΕΝ για την επιλογή χρώματος – Ποιο συμφέρει περισσότερο
Share on FacebookShare on Twitter

Τα νέα τιμολόγια ρεύματος, που θα ισχύουν από 1.1.2024 προάγουν τη διαφανή και απλοποιημένη πληροφόρηση, προς όφελος των καταναλωτών, για τις τιμές των παρόχων.

Για πρώτη φορά, κάθε καταναλωτής θα ξέρει με ακρίβεια τί πληρώνει στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και σε ποιο είδος τιμολογίου βρίσκεται, καθώς εισάγεται χρωματική σήμανση, για κάθε τύπο τιμολογίου (μπλε τα σταθερά, πράσινο το ειδικό τιμολόγιο, κίτρινο τα κυμαινόμενα και πορτοκαλί τα δυναμικά).

Με το νόμο 5066/2023, θεσπίστηκε το ειδικό τιμολόγιο (με πράσινη σήμανση), το οποίο έχει κοινά χαρακτηριστικά για όλους τους παρόχους. Βασικά του πλεονεκτήματα είναι πως η τελική τιμή θα είναι γνωστή την 1η ημέρα κάθε μήνα κατανάλωσης, καθώς και ότι θα διευκολύνει τους καταναλωτές να συγκρίνουν τις τιμές μεταξύ των παρόχων, δίνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στον καταναλωτή να κάνει την πιο συμφέρουσα επιλογή.

Παράλληλα με το ειδικό, πράσινο, τιμολόγιο, το 2024 θα συνεχιστούν οι στοχευμένες επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας των Κοινωνικά Ευάλωτων καταναλωτών, δηλαδή των δικαιούχων του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ), με σκοπό οι συμπολίτες μας, που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, να απολαμβάνουν προσιτές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας, σε επίπεδα προ ενεργειακής κρίσης.

Επίσης, το πρώτο τρίμηνο του 2024 θα υπάρξει, για πρώτη φορά, έκτακτη ενίσχυση ύψους 45-480 ευρώ στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας για τους ενεργειακά ευάλωτους συμπολίτες μας (περίπου 1,2 εκατ. νοικοκυριά) που θερμαίνονται με ηλεκτρισμό, με αποτέλεσμα και για αυτή την ευρεία κατηγορία καταναλωτών οι τελικές χρεώσεις να «κατεβαίνουν» στο επίπεδο που βρίσκονταν πριν την ενεργειακή κρίση, στο πρώτο τρίμηνο του 2024.

 

Απαντήσεις σε μερικά βασικά ερωτήματα που προκύπτουν για τα νέα τιμολόγια ρεύματος στη χαμηλή τάση που αφορούν σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις:

Ερωτήσεις – Απαντήσεις για νέα τιμολόγια

  1. Γιατί έχουμε τόσα πολλά τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος;

Γιατί οι πάροχοι έχουν το δικαίωμα να έχουν όσα τιμολόγια θέλουν. Επίσης, γιατί η φύση του συστήματος αγορών ηλεκτρικής ενέργειας που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σύνθετη. Υπάρχει μία αγορά χονδρικής που η τιμή είναι κυμαινόμενη (αλλάζει διαρκώς, ανά ημέρα και ώρα). Υπάρχουν οι πάροχοι λιανικής, που αγοράζουν στη χονδρική και πωλούν στη λιανική, με πολλές διαφορετικές, εμπορικές πολιτικές. Επιπλέον, γιατί οι ανάγκες και οι επιθυμίες των καταναλωτών είναι πολύ διαφορετικές, ανάλογα με το προφίλ κάθε καταναλωτή (νοικοκυριό, επιχείρηση, ενεργοβόροι καταναλωτές κ.λπ.).

  1. Τί είδους τιμολόγια υπάρχουν;

Καταρχάς, υπάρχουν τριών ειδών τιμολόγια (σταθερά, κυμαινόμενα και δυναμικά) και ο καταναλωτής (είτε πρόκειται για νοικοκυριό είτε για επιχείρηση) επιλέγει αυτό που κρίνει ότι είναι το πιο συμφέρον για εκείνον. Πιο συγκεκριμένα:

  • Σταθερά είναι τα τιμολόγια ορισμένου χρόνου, με σταθερή τιμή χρέωσης για όλη την περίοδο της σύμβασης.
  • Κυμαινόμενα, είναι τα τιμολόγια, τα οποία είναι συνδεδεμένα με την τιμή της χονδρεμπορικής στο Χρηματιστήριο ενέργειας. Αυτά, διακρίνονται σε δύο βασικές κατηγορίες: i. με καθορισμό τιμής εκ των προτέρων της περιόδου κατανάλωσης και ii. με καθορισμό τιμής εκ των υστέρων.
  • Δυναμικά, τα οποία αφορούν στη δυνατότητα δυναμικής τιμολόγησης, με διαφορετικές τιμές -ακόμα και μέσα στη διάρκεια της ημέρας- με βάση τις τιμές της αγοράς. Προϋπόθεση για την επιλογή αυτών των τιμολογίων συνιστά η λειτουργία έξυπνου τηλεμετρούμενου μετρητή στην παροχή των καταναλωτών.

Για τη διευκόλυνση του καταναλωτή, τα τιμολόγια συνδέθηκαν με ένα χρώμα. Με το μπλε τα σταθερά, με το κίτρινο τα κυμαινόμενα και με το πορτοκαλί τα δυναμικά.

Σε αυτά τα τιμολόγια προσθέτουμε ειδικό τιμολόγιο, πράσινου χρώματος, που το ειδικό χαρακτηριστικό του είναι πως η δομή του θα είναι απλή και κοινή, επιτρέποντας τη συγκρισιμότητα, για όλους τους παρόχους. Σε αυτό θα μεταπέσουν όλοι οι καταναλωτές, την 1η Ιανουαρίου του 2024, οι οποίοι δεν θα έχουν επιλέξει -μέσα στο 2023- κάποιο συγκεκριμένο είδος τιμολογίου για τη μετάβασή τους την 1.1.2024. Ωστόσο, με μία απλή δήλωση στον πάροχό τους έως 31/01/2024, μπορούν να παραμείνουν στο προηγούμενο τιμολόγιο. Επίσης, για όποιες αλλαγές τιμολογίων γίνουν στη συνέχεια ακολουθείται η συνήθης διαδικασία. Σημειώνεται πως το ειδικό, πράσινο τιμολόγιο, που θα διατίθεται από κάθε πάροχο, θα είναι ομοιόμορφο για όλους τους παρόχους.

  1. Για ποιο λόγο εισάγεται αυτό το ειδικό, πράσινο τιμολόγιο;

Το βασικό πλεονέκτημα του πράσινου τιμολογίου είναι πως διευκολύνει, για πρώτη φορά, τη σύγκριση των τιμών μεταξύ παρόχων και τη διαφανή και απλοποιημένη πληροφόρηση των καταναλωτών για τις τιμές των παρόχων. Την 1η ημέρα κάθε μήνα, η τιμή χρέωσης θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του εκάστοτε παρόχου και θα κοινοποιείται στην ΡΑΑΕΥ. Ο καταναλωτής θα γνωρίζει, στις αρχές του μήνα, τί πληρώνει στον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος, την τιμή χρέωσης του μήνα, και το κυριότερο, τί τιμές προσφέρουν, όλοι οι υπόλοιποι πάροχοι.

  1. Στο πράσινο τιμολόγιο η τιμή μέσα στο μήνα θα αλλάζει;

Όχι, ο καταναλωτής θα βλέπει μία τιμή κάθε 1η του μήνα, η οποία θα είναι «κλειδωμένη» για όλη τη διάρκεια του μήνα.

  1. Μπορεί ο καταναλωτής να επιλέξει κάποιο άλλο τιμολόγιο από αυτό που έχει;

Ναι, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα οποτεδήποτε το επιθυμεί να επιλέξει οποιοδήποτε προσφερόμενο τιμολόγιο, υπογράφοντας νέα σύμβαση με τον πάροχο της επιλογής του. Μόνη εξαίρεση αποτελούν τα σταθερά τιμολόγια, που από τη φύση τους έχουν μακροχρόνιες συμβάσεις. Η αλλαγή παρόχου ή τιμολογίου προμήθειας, δηλαδή, γίνεται οποτεδήποτε και δεν συνεπάγεται δικαίωμα αποζημίωσης του παρόχου λόγω της πρόωρης αποχώρησης του πελάτη, εκτός των περιπτώσεων διακοπής σύμβασης τιμολογίου σταθερής τιμής.

  1. Γιατί έχουμε διαφορετικά χρώματα στα τιμολόγια;

Για να διευκολυνθεί ο καταναλωτής, να κατανοήσει τη φύση των πολλών, διαφορετικών τιμολογίων, ώστε να μπορεί να συγκρίνει, καλύτερα, τα τιμολόγια μεταξύ των παρόχων.

  1. Δεν είναι το σύστημα αυτό πολύ «μπερδεμένο»;

Ναι, το Ευρωπαϊκό σύστημα ενέργειας είναι πολυσύνθετο και για τον καταναλωτή είναι λογικό ότι δεν υπάρχει χρόνος και διάθεση να ασχολείται, διαρκώς, με τον ποιον πάροχο θα επιλέξει. Γι’ αυτό και εισάγεται το «πράσινο» τιμολόγιο, στο οποίο χωρίς να ασχολείται, ιδιαιτέρως, ξέρει τα δύο πιο θεμελιώδη που τον ενδιαφέρουν: Πρώτον, ποια είναι η τιμή του μήνα και δεύτερον ποιος είναι ο πιο φθηνός του μήνα.

  1. Θα πρέπει να αλλάζω κάθε μήνα πάροχο για να βρω τον φθηνότερο;

Έχετε το δικαίωμα να το κάνετε. Στο πράσινο τιμολόγιο, παρακολουθείτε ποιος πάροχος είναι ο φθηνότερος κάθε μήνα και αν δεν είστε ευχαριστημένος κάποιον μήνα ή μετά από κάποιους μήνες με τις τιμές που δίνουν οι πάροχοι, μπορείτε πάντα να αλλάξετε. Είναι λογικό ο καταναλωτής να μην μπαίνει στη διαδικασία, διότι είναι ταλαιπωρία, να αλλάξει πάροχο για μία διαφορά της τάξεως του 1-2 ευρώ το μήνα. Είναι, επίσης, λογικό ότι αν βλέπει πως κάποιος είναι συστηματικά ακριβός, τον αφήνει και πάει σε κάποιον που είναι συστηματικά πιο φθηνός.

  1. Γιατί εγώ που έχω σταθερό μπλε τιμολόγιο σε συγκεκριμένο πάροχο, δεν μπορώ να κάνω σύγκριση τιμών με τους υπόλοιπους παρόχους;

Σε αντίθεση με το ένα ειδικό (πράσινο) τιμολόγιο ανά πάροχο, στις υπόλοιπες κατηγορίες τιμολογίων, οι πάροχοι μπορούν να παρέχουν περισσότερα του ενός τιμολόγια σε κάθε κατηγορία, συνδεδεμένα, πολλές φορές, είτε με υπηρεσίες είτε και με άλλα προϊόντα είτε με συνδυασμό αυτών. Επιπλέον, το ύψος του παγίου μπορεί να διαφέρει, σημαντικά, ανά πάροχο, γεγονός που μειώνει το βαθμό συγκρισιμότητας των προσφερόμενων τιμών ενέργειας. Για τους λόγους αυτούς, η καθιέρωση του πράσινου τιμολογίου, καθιστά πιο άμεση, εύκολη και διαφανή τη σύγκριση των τιμολογίων των διαφορετικών παρόχων.

10.Θα είναι διαθέσιμο κάποιο εργαλείο επαλήθευσης και σύγκρισης τιμών;

Στους λογαριασμούς ρεύματος (ηλεκτρονικούς και έντυπους) και στα άλλα μηνύματα και e-mails που θα αποστέλλουν οι πάροχοι στους καταναλωτές, θα υπάρχει πλέον και ο κωδικός QR (θα σκανάρεται και θα διαβάζεται μέσω έξυπνου κινητού) και link, τα οποία θα παραπέμπουν στον ιστότοπο δημοσίευσης του εργαλείου σύγκρισης τιμών της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ). Εκεί, οι καταναλωτές θα μπορούν να ενημερώνονται, κάθε μήνα για την τιμή του ειδικού, κοινού τιμολογίου του παρόχου τους και να τη συγκρίνουν με το σύνολο των προσφερόμενων τιμολογίων.

👁️ Το άρθρο αυτό προβλήθηκε 442 φορές.

Πρόσφατα Άρθρα

Έναρξη δεύτερου κύκλου αξιολόγησης υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης από τους πολίτες, μέσω της πλατφόρμας axiologisi.ypes.gov.gr
Ελλάδα

Έναρξη δεύτερου κύκλου αξιολόγησης υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης από τους πολίτες, μέσω της πλατφόρμας axiologisi.ypes.gov.gr

12 Ιουνίου 2026
0

Ξεκινά από σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου 2026, ο δεύτερος κύκλος της έρευνας αξιολόγησης των υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης, δίνοντας στους...

Read more
Αποχαιρετιστήρια Γιορτή του Νηπιαγωγείου Πύλης του Νηπιαγωγείο Πύλης                   αφιερωμένη «στα Νησιά του Αιγαίου»
Τοπικά

Αποχαιρετιστήρια Γιορτή του Νηπιαγωγείου Πύλης του Νηπιαγωγείο Πύλης αφιερωμένη «στα Νησιά του Αιγαίου»

12 Ιουνίου 2026
0

Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια γιορτή του Νηπιαγωγείου Πύλης επί τη ευκαιρία της λήξης της Σχολικής...

Read more
«Για να κατοικεί η άνοιξη μέσα σου, πρέπει να το οργώνεις το χωράφι»
Τοπικά

Μ. Κοντοτόλη: Η κυβέρνηση οδηγεί την κτηνοτροφία σε αδιέξοδο. Άρση τώρα της απαγόρευσης μετακίνησης των κοπαδιών

12 Ιουνίου 2026
0

Στη Βουλή έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με πρωτοβουλία της Βουλευτή Τρικάλων Μαρίνας Κοντοτόλη, Κοινοβουλευτική Ερώτηση προς τον Υπουργό...

Read more
Ξεκίνησε ο κύκλος παρουσίασης των 36 συμπράξεων επιχειρήσεων και ερευνητικών φορέων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τοπικά

Ξεκίνησε ο κύκλος παρουσίασης των 36 συμπράξεων επιχειρήσεων και ερευνητικών φορέων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

12 Ιουνίου 2026
0

Το μήνυμα ότι τα πανεπιστήμια οφείλουν να συμμετέχουν ενεργά στην αναπτυξιακή διαδικασία, να συνεργάζονται με τις επιχειρήσεις και να συμβάλλουν...

Read more
Τρίκαλα: Στη «φάκα» διαρρήκτης με ειδικότητα τα… περίπτερα!
Τοπικά

Συνελήφθη περιπτεράς στα Τρίκαλα για πώληση τσιγάρων σε ανήλικο

12 Ιουνίου 2026
0

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ Συνελήφθη, χθες (11-06-2026) το μεσημέρι στα...

Read more
Μητσοτάκης για το σκάνδαλο στις πολεοδομίες: «Η Ελλάδα που θέλουμε είναι η Ελλάδα του gov.gr, όχι των πολεοδομιών»
Ελλάδα

Μητσοτάκης για το σκάνδαλο στις πολεοδομίες: «Η Ελλάδα που θέλουμε είναι η Ελλάδα του gov.gr, όχι των πολεοδομιών»

12 Ιουνίου 2026
0

Στις πρόσφατες αποκαλύψεις για την υπόθεση διαφθοράς στις πολεοδομίες, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου....

Read more
«Στη ΔΕΗ γίνεται»: Η ΔΕΗ παρουσιάζει το όραμά της για τους ανθρώπους της
Επιχειρείν

«Στη ΔΕΗ γίνεται»: Η ΔΕΗ παρουσιάζει το όραμά της για τους ανθρώπους της

12 Ιουνίου 2026
0

Η ΔΕΗ παρουσιάζει το όραμά της ως εργοδότης για την ανάπτυξη των ανθρώπων της και όσα προσφέρει μέσα από το...

Read more
Στην τελική ευθεία το αρδευτικό έργο των 27 εκατ. ευρώ του Τ.Ο.Ε.Β. Σελλάνων
Ελλάδα

Στην τελική ευθεία το αρδευτικό έργο των 27 εκατ. ευρώ του Τ.Ο.Ε.Β. Σελλάνων

12 Ιουνίου 2026
0

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μαργαρίτη Σχοινά πραγματοποίησαν η διοίκηση και στελέχη του Τ.Ο.Ε.Β. Σελλάνων μαζί...

Read more
Ανδρουλάκης όπως Φάμελλος;
Παραπολιτικά

Ανδρουλάκης όπως Φάμελλος;

12 Ιουνίου 2026
0

Ξέρω κάποιοι όταν διαβάζετε τέτοια σκέφτεστε διάφορα και σας πιάνει τρόμος... Φυσικά και τα δύο πρόσωπα δεν έχουν κάτι κοινό...

Read more
Αγοραστός: Eπενδύουμε σε έργα υποδομής που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα
Τοπικά

Πράσινο φως για τον δρόμο Βλαχογιάννι – Αγριελιά

11 Ιουνίου 2026
0

Η χρηματοδότηση του έργου «Ολοκλήρωση του οδικού άξονα Βλαχογιαννίου – Αγριελιά (ΤΜΗΜΑ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ)»,  εντάχθηκε στη στρατηγική της Περιφέρειας Θεσσαλίας...

Read more
Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές και γονείς στα Τρίκαλα με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Διάφορα

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές και γονείς στα Τρίκαλα με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας

11 Ιουνίου 2026
0

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» και με προσωπική πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, διοργανώνει...

Read more
Δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το Διαχρονικό Μουσείο Τρικάλων
Τοπικά

1.000 νέες θέσεις για ΑμεΑ στην Αυτοδιοίκηση – Δικαίωση της Περιφερειακής Αρχής Κουρέτα

11 Ιουνίου 2026
0

Η απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης να προχωρήσει στην πρόσληψη 1.000 επιπλέον ανέργων Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) σε...

Read more
Παπαστεργίου : Το gov.gr δεν είναι απλώς μια ψηφιακή μεταρρύθμιση. Είναι μια συνειδητή επιλογή της Κυβέρνησης να αλλάξει ουσιαστικά η σχέση του πολίτη με το κράτος
Παραπολιτικά

Παπαστεργίου: «Μπαίνω στον αγώνα με χαρά και ευθύνη – Προτεραιότητα η αυτοδυναμία της ΝΔ»

11 Ιουνίου 2026
0

Την επίσημη ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Νομού Τρικάλων ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές σχολίασε...

Read more
Έργο-ανάσα για αγρότες και κτηνοτρόφους σε Πύλη και Γόμφους
Τοπικά

Έργο-ανάσα για αγρότες και κτηνοτρόφους σε Πύλη και Γόμφους

11 Ιουνίου 2026
0

Αυτοψία στο υπό εξέλιξη έργο «Ασφαλτοστρώσεις οδών προς κτηνοτροφικές και γεωργικές εκμεταλλεύσεις στις Δημοτικές Ενότητες Γόμφων και Πύλης» πραγματοποίησε στον...

Read more
Παρέμβαση Τρικάλη και αποκατάσταση της αλήθειας!
Διάφορα

Μήνυμα του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για τη λήξη του σχολικού έτους

11 Ιουνίου 2026
0

Καθώς χτυπά το τελευταίο κουδούνι της φετινής σχολικής χρονιάς, οι σκέψεις όλων μας γεμίζουν με όμορφες αναμνήσεις, κοινές προσπάθειες, καθώς...

Read more
Next Post
Γκιουλέρ: Προσπαθούμε για ειρηνική λύση με την Ελλάδα – Δεν κάνουμε πίσω στα δικαιώματά μας και στο Κυπριακό

Γκιουλέρ: Προσπαθούμε για ειρηνική λύση με την Ελλάδα – Δεν κάνουμε πίσω στα δικαιώματά μας και στο Κυπριακό

Απατεώνες παριστάνουν τον αντιδήμαρχο και ζητούν χρήματα υπέρ των σεισμόπληκτων!

Ο επτάλογος των απατεώνων - Πώς θα αποφύγουμε να μας εξαπατήσουν ενόψει Χριστουγέννων

Απεβίωσε ο Σωτήριος Ζαννιάς από τους Ταξιάρχες

Απεβίωσε ο Σωτήριος Ζαννιάς από τους Ταξιάρχες

Χρ. Μιχαλάκης: Κυρίαρχο μέλημα οι ανάγκες των ανθρώπων και η βελτίωση των υποδομών

Χρ. Μιχαλάκης: Κυρίαρχο μέλημα οι ανάγκες των ανθρώπων και η βελτίωση των υποδομών

Απεβίωσε η Σοφία Αλεξανδρή από την Φαρκαδόνα

Απεβίωσε η Σοφία Αλεξανδρή από την Φαρκαδόνα

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
Μέλος του eMedia - Αρ. Μητρώου: 14251

Ο παρών ιστότοπος Farkadonaday.gr δηλώνει ότι είναι συμμορφωμένος με τη σύσταση (Ε.Ε.) 2018//334 της επιτροπής της 1/3/2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
© 2020 farkadonaday.gr

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία