Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
Farkadonaday.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Farkadonaday.gr
No Result
View All Result

Σύζυγος υποψηφίας έστειλε στο νοσοκομείο τη σύζυγο του δημάρχου!

18 Αυγούστου 2023
in Ελλάδα
Η θέση ευθύνης απαιτεί προσόντα…
Share on FacebookShare on Twitter

Σάλος έχει ξεσπάσει στον Δήμο Ερμιονίδα, όταν σύμφωνα με την δημοτική παράταξη ”Δυνατή Ερμιονίδα”, η σύζυγος του Δημάρχου, δέχθηκε επίθεση από συγγενικό πρόσωπο υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της δημοτικής παράταξης του Γιάννη Μαργέτα.

Η πρώτη ανακοίνωση της παράταξης ”Δυνατή Ερμιονίδα”

Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμούς με στόχο την πρόκληση σωματικής βλάβης, δέχθηκε σήμερα το πρωί στην Θερμησία η κα Μαρία Στάικου, σύζυγος του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, από τον γνωστό άθλιο τραμπούκο και σύζυγο υποψηφίας συμβούλου της παράταξης του κ. Γιάννη Μαργέτα.

Συγκεκριμένα, η κα Μαρία Στάικου, ενώ μετέβαινε με το επαγγελματικό της αυτοκίνητο στο αγρόκτημά της στην Θερμησία, εμφανίστηκε με το όχημά του ο εν λόγω τραμπούκος και άρχισε να την παρενοχλεί κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και κορνάροντας παρατεταμένα.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να την εκτρέψει από το δρόμο.

Πανικόβλητη αυτή, κατόρθωσε να εισέλθει εντός του αγροκτήματός της, ενώ ο θρασύδειλος δράστης την ακολούθησε και της έκλεισε με το όχημά του την μοναδική έξοδο που υπήρχε.

Στην συνέχεια, άρχισε να απειλεί τη ζωή της και να την καθυβρίζει με σκαιότατες εκφράσεις.

Η κ. Στάικου πρόλαβε να κλειδωθεί στην αποθήκη του αγροκτήματός της και άμεσα κάλεσε τηλεφωνικά σε βοήθεια την αστυνομία και τους οικείους της.

Μετά από λίγα λεπτά έσπευσαν συγγενείς και φίλοι που διαμένουν στη Θερμησία, ώστε να την προστατέψουν και να παράσχουν βοήθεια, ενώ ο δράστης παρέμενε στο σημείο.

Ο δράστης όταν αντιλήφθηκε ότι είχε κληθεί η αστυνομία και επρόκειτο να έρθει το περιπολικό, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε μαζί με τη σύζυγό του, ώστε να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία. 

Η κ. Στάικου μεταφέρθηκε άμεσα από τους οικείους της στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όντας σε κρίση πανικού και ισχυρό σοκ, με απώλεια συνείδησης και με απώλεια όρασης.

Ενώ της παρέχονταν οι πρώτες βοήθειες και της χορηγούνταν ενέσεις και ορός, έπαθε σοβαρή κρίση, άπνοια και χρειάστηκε ΚΑΡΠΑ για να επανέλθει.

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και συνοδό ιατρό στο Νοσοκομείο Άργους, όπου και νοσηλεύτηκε.

Ο δράστης τον τελευταίο χρονικό διάστημα είχε παρενοχλήσει με το όχημά του την κ. Στάικου άλλες τρεις φορές, αλλά σήμερα υπερέβη κάθε όριο, επιτιθέμενος εναντίον της με ύβρεις, απειλές και με σκοπό την πρόκληση σωματικής βλάβης.

Εναντίον του συγκεκριμένου τραμπούκου έχει υποβληθεί μήνυση στο παρελθόν από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλο, όπως κι από άλλους πολίτες, για εξύβριση μέσω διαδικτύου.

Εξάλλου, είναι προσφιλής του συνήθεια μέσω του διαδικτύου να καθυβρίζει κατά καιρούς πολιτικούς, αστυνομικούς, ιερείς, δικαστές και απλούς πολίτες.

Μέσα στην ημέρα θα κινηθούν εναντίον του δράστη όλες οι προβλεπόμενες από τον Νόμο διαδικασίες, προκειμένου να συλληφθεί και να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

Μάλιστα πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο πρόσφατα με αναρτήσεις στο προφίλ του στο facebook, εξύβριζε τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλο και μέλη της οικογένειάς του.

Το πρόβλημα είναι όμως ότι ο δράστης είναι σύζυγος υποψηφίας συμβούλου της παράταξης του κ. Γιάννη Μαργέτα.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, το Γραφείο Τύπου της Δυνατής Ερμιονίδας, είχε εκδώσει την περίοδο εκείνη δελτίο τύπου με το οποίο καλούσε τον επικεφαλής της παράταξης κ. Γιάννη Μαργέτα, να πάρει θέση και να καταδικάσει απερίφραστα αυτές τις πρακτικές.

Βέβαια κάτι τέτοιο ο κ. Μαργέτας δεν το έπραξε ποτέ, αφού απάντησε εκδίδοντας μια ανακοίνωση με την οποία μας έκανε μαθήματα πολιτικού πολιτισμού, ενώ για την ουσία των γεγονότων δεν ανέφερε το παραμικρό.

Έπειτα όμως από τα σημερινά σοβαρότατα γεγονότα, τον καλούμε όχι μόνο τα καταδικάσει χωρίς κανένα ενδοιασμό, αλλά ταυτόχρονα να ενεργήσει άμεσα, αποπέμποντας από το ψηφοδέλτιο της παράταξής του την σύζυγο του εν λόγω άθλιου τραμπούκου θρασύδειλου δράστη.

Σε διαφορετική περίπτωση θα καταστεί στην συνείδηση των Δημοτών, ως ο αρχηγός της παράταξης του διχασμού της τοπικής κοινωνίας.

Γραφείο Τύπου

«Δυνατή Ερμιονίδα»

Τι απαντά η παράταξη του Γιάννη Μαργέτα

Με αφορμή την ανακοίνωση του γραφείου τύπου της «Δυνατής Ερμιονίδας», δηλώνω ξεκάθαρα ότι σε κάθε περίπτωση καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας ή ανάρμοστης συμπεριφοράς από όπου και αν προέρχεται.

Ωστόσο, είναι λυπηρή η πολιτικοποίηση τέτοιου είδους συμβάντων, όταν μάλιστα έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και ενδεχομένως δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των καταθέσεων από όλους τους εμπλεκόμενους.

Το ήθος μας, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς τον Άνθρωπο μας χαρακτηρίζουν και όλοι γνωρίζουν ότι παρόμοιες προσπάθειες ταύτισής μας, με τέτοιου είδους συμβάντα, πέφτουν στο κενό, διότι δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα μας και τις αρχές μας.

Είναι προφανές ότι ο κ. Γεωργόπουλος αγνοεί την έννοια της ατομικής ευθύνης και να θυμάται, γιατί οι πολίτες θυμούνται, ότι ο ίδιος είχε συνοδοιπόρο στις προηγούμενες εκλογές αυτόν που σήμερα καταγγέλλει. Τέλος ισχύει στο ακέραιο το ρητό «μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφί μύθον ακούσης».

Νέα ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Γεωργόπουλου

Ο κ. Μαργέτας εξέδωσε μια κατάπτυστη ανακοίνωση, σχετικά με την χθεσινή απρόκλητη επίθεση και τον προπηλακισμό που δέχθηκε η σύζυγος του Δημάρχου Ερμιονίδας, κα Μαρία Στάικου – Γεωργοπούλου.

Μια ανακοίνωση γεμάτη αστερίσκους, ερωτηματικά και αρχαιοελληνικά ρητά, με την οποία προσπαθεί αποτυχημένα να θολώσει τα νερά και να αμφισβητήσει τα πραγματικά γεγονότα, για τα οποία υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες.

Καταρχάς από την στιγμή που κάλεσε τηλεφωνικά βοήθεια η κ. Στάικου, μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο αγρόκτημά της οι συγγενείς της από την Θερμησία καθώς και κάτοικοι του χωριού.

Μάλιστα, μεταξύ αυτών ήταν παρούσα και η σύζυγος του άνανδρου δράστη και υποψήφια σύμβουλος με την παράταξη του κ. Μαργέτα, η οποία χωρίς καμία αντίδραση παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα.

Όλοι οι παρόντες διαπίστωσαν ότι ο θρασύδειλος δράστης βρισκόταν με το όχημά του στην είσοδο του αγροκτήματος της κ. Στάΐκου, ενώ αυτή είχε κλειδωθεί στην αποθήκη, τρομοκρατημένη και φοβούμενη για την ζωή της που απειλείτο.

Τι δουλειά είχε στο αγρόκτημα της κ. Στάικου στις 11 το πρωί ο άθλιος δράστης;

Γιατί όταν αντιλήφθηκε ότι καταφθάνει η αστυνομία εξαφανίστηκε;

Προφανώς για να γλιτώσει την διαδικασία του αυτοφώρου.

Γιατί δεν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα, ούτε έχει κάνει κάποια ανάρτηση από το λαλίστατο προφίλ του στο facebook;

Προφανώς για να περάσει η χρονική προθεσμία της αυτόφωρης διαδικασίας.

Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα γεγονότα δεν αμφισβητούνται από κανέναν και πιστοποιούνται πλήρως από το Α.Τ. Κρανιδίου, το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και το Νοσοκομείο Άργους.

Η απαράδεκτη επίθεση του άνανδρου δράστη είναι ξεκάθαρα θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης, διότι ουδέποτε είχε προσωπική ή άλλου είδους διαφορά με τον κ. Γιάννη Γεωργόπουλου και την οικογένειά του.

Αυτός ο θρασύδειλος επιτίθεται στον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο, ακριβώς επειδή είναι Δήμαρχος. Έχουν μόνο πολιτικές διαφορές να επιλύσουν μεταξύ τους και τίποτε άλλο.

Εξάλλου πολύ συχνά – πυκνά, τραμπουκίζει, υβρίζει και επιτίθεται σε υποψηφίους συμβούλους της Δυνατής Ερμιονίδας, είτε δια ζώσης είτε με αναρτήσεις από το προφίλ του στο facebook.

Τους έχει στοχοποιήσει μόνο και μόνο επειδή είναι υποψήφιοι με την Δυνατή Ερμιονίδα και για κανέναν άλλο λόγο.

Μάλιστα πολλές από αυτές τις διαδικτυακές επιθέσεις, η σύζυγός του τις επικροτεί δημόσια με like και κόκκινες καρδούλες.

Επίσης, σε πρόσφατη παρενόχληση που έκανε κατά της κ. Στάικου με το αυτοκίνητό του ο άθλιος δράστη σύζυγός της, ήταν παρούσα και παρακολουθούσε αμίλητη μέσα από το όχημα το απαράδεκτο συμβάν.

Ο εν λόγω άνανδρος δράστης ουδέποτε υπήρξε υποψήφιος, συνοδοιπόρος και μέλος της Δυνατής Ερμιονίδας.

Το συγκεκριμένο σχόλιο του κ. Μαργέτα είναι χαμηλοτάτου επιπέδου και δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης για ευνόητους λόγους.

Θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους κ.κ. Λάμπρου Τάσο και Τόκα Τάσο για την άμεση αντίδρασή τους, την ξεκάθαρη στάση τους και την απερίφραστη καταδίκη της άνανδρης επίθεσης.

Επιτέλους θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Μαργέτας ότι είναι αρχηγός μιας δημοτικής παράταξης, η οποία φιλοδοξεί να διοικήσει τον Δήμο μας και οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Από σήμερα τον καθιστούμε υπεύθυνο για τις συμπεριφορές και τις πράξεις των υποψηφίων της παράταξής του και των συγγενικών τους προσώπων.

Ενώ τον είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα και κατ’ επανάληψη, αυτός περί άλλων τύρβαζε.

Όμως, για οτιδήποτε συμβεί από εδώ και στο εξής αυτός θα θεωρηθεί ως ο ηθικός αυτουργός.

👁️ Το άρθρο αυτό προβλήθηκε 572 φορές.

Πρόσφατα Άρθρα

Συνάντηση με το νέο ΔΣ της ΕΕΤΤ είχε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης
Τοπικά

Συνάντηση με το νέο ΔΣ της ΕΕΤΤ είχε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης

22 Ιουλίου 2026
0

Η προστασία των καταναλωτών, η ενίσχυση του ανταγωνισμού και η επιτάχυνση της μετάβασης της χώρας σε σύγχρονες υποδομές συνδεσιμότητας βρέθηκαν...

Read more
Ματιές στο νέο μουσείο των Τρικάλων, το “Σπίτι Τρικαλινών Μουσικών Δημιουργών”
Τοπικά

Ματιές στο νέο μουσείο των Τρικάλων, το “Σπίτι Τρικαλινών Μουσικών Δημιουργών”

22 Ιουλίου 2026
0

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πρωτοπόρο και καινοτόμο Σπίτι Τρικαλινών Δημιουργών που δημιούργησε ο Δήμος Τρικκαίων, και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος...

Read more
Απεβίωσε η Θεοδώρα Κυρίτση από το Πετρωτό
Κοινωνικά

Απεβίωσε η Θεοδώρα Κυρίτση από το Πετρωτό

22 Ιουλίου 2026
0

Την αγαπημένη μας μητέρα γιαγιά αδελφή και θεία ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΛ. ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΤΩΝ 78 Θανούσα κηδεύουμε την Παρασκευή 24/7/2026 και ώρα...

Read more
Τρεις Τρικαλινοί έφυγαν από την ζωή
Κοινωνικά

Έφυγαν από τη ζωή τρείς Τρικαλινοί

22 Ιουλίου 2026
0

Την πολυαγαπημένη μαςμητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία ΕΦΗ  ΑΘ.  ΚΩΛΕΤΤΗΕΤΩΝ 76 Θανούσα κηδεύουμε την Τετάρτη 22 – 7 – 2026...

Read more
Το ρεκόρ που θα σπάσει…
Τοπικά

Ο Μιχαλάκης θυμήθηκε όσους πίστεψαν στον Ε65 και έστειλε τα πολιτικά του μηνύματα…

22 Ιουλίου 2026
0

Δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου Θεσσαλίας Χρήστου Μιχαλάκη για την ολοκλήρωση του Αυτοκινητοδρόμου Ε65 «Η ολοκλήρωση του Ε65 αποτελεί μια ιστορική...

Read more
Ανανεώθηκε ο περιβάλλων χώρος του αγάλματος του Κανάρη στο κέντρο των Τρικάλων
Τοπικά

Ανανεώθηκε ο περιβάλλων χώρος του αγάλματος του Κανάρη στο κέντρο των Τρικάλων

22 Ιουλίου 2026
0

Με γκαζόν, λουλούδια και φροντίδα για το πράσινο, ο Δήμος Τρικκαίων ολοκλήρωσε μικρή παρέμβαση στον χώρο πέριξ του αγάλματος του...

Read more
59 νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 41 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τοπικά

Ε65: Ένα οδικό έργο που δικαίωσε μια επίμονη διεκδίκηση

22 Ιουλίου 2026
0

Η ολοκλήρωση και η παράδοση του αυτοκινητοδρόμου Ε65 αποτελεί μια ιστορική στιγμή για τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, τη Δυτική...

Read more
Θανάσης Λιούτας: Υπογράφηκε η απόφαση για να καλυφθεί η θέση παιδίατρου στην Καλαμπάκα
Τοπικά

Λιούτας: Παράταση έως τις 31 Οκτωβρίου για τη μετάκληση εργατών γης – Σημαντική ανάσα για τον πρωτογενή τομέα

22 Ιουλίου 2026
0

Ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, ενημερώνει ότι ψηφίστηκε η νομοθετική ρύθμιση με την οποία παρατείνεται έως τις 31 Οκτωβρίου 2026...

Read more
«Αεροδρόμιο» ο δρόμος για την Αγία Παρασκευή στον Πετρόπορο
Διάφορα

Πρόγραμμα Ιεράς Πανηγύρεως Αγίας Παρασκευής – Ζουρ Παππά Πετροπόρου

22 Ιουλίου 2026
0

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 26ην του μηνός Ιουλίου 2026 πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς το Εξωκκλήσιο της Αγίας Ενδόξου...

Read more
Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Νομής
Διάφορα

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Νομής

22 Ιουλίου 2026
0

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 26ην του μηνός Ιουλίου 2026 πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός της Αγίας...

Read more
Το σακάκι έγινε… φουστανέλα και βγήκαν τα γιαταγάνια!
Παραπολιτικά

Το σακάκι έγινε… φουστανέλα και βγήκαν τα γιαταγάνια!

21 Ιουλίου 2026
0

Τελικά εκεί που κάποιοι περίμεναν ότι το «κοστούμι» θα μείνει στη ντουλάπα να το φάει ο σκόρος, φαίνεται πως… βγήκε!...

Read more
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει στη δράση του ΟΟΣΑ & της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Talent Booster Mechanism»
Παραπολιτικά

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση βάζει «ψαλίδι» σε απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

21 Ιουλίου 2026
0

Η απόφαση πέρασε αλλά όχι όπως σχεδιάστηκε... από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας έβαλε «ψαλίδι»...

Read more
Νέα παιδική χαρά στην πλατεία Φαρκαδόνας
Τοπικά

Νέα παιδική χαρά στην πλατεία Φαρκαδόνας

21 Ιουλίου 2026
0

Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Φαρκαδόνας αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη χωροθέτηση νέας παιδικής χαράς επιφάνειας 107 τ.μ. στην κεντρική πλατεία...

Read more
Συνελήφθη φυγόποινος για ενδοοικογενειακή βία στα Τρίκαλα
Τοπικά

Συνελήφθη στα Τρίκαλα 26χρονος καταζητούμενος για κλοπή

21 Ιουλίου 2026
0

Συνελήφθη, χθες (20-07-2026) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων, 26χρονος ημεδαπός, διότι σε...

Read more
Συνελήφθη φυγόποινος στη Φαρκαδόνα
Τοπικά

Χειροπέδες σε 27χρονο στην Καλαμπάκα για κατοχή αναδιπλούμενου σουγιά

21 Ιουλίου 2026
0

Συνελήφθη, σήμερα (21-07-2026) τις μεταμεσονύκτιες ώρες στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων, 27χρονος ημεδαπός, διότι...

Read more
Next Post
59 νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 41 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συνέχιση των Δομών πρόληψης και αντιμετώπισης των εξαρτήσεων με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια

Η Τζιωρτζιώτη στηρίζει τα πολιτιστικά δρώμενα…!!!

Η Τζιωρτζιώτη στηρίζει τα πολιτιστικά δρώμενα...!!!

Συνεχίζει τις ανακοινώσεις ο Μπαγιώτης με νέα δεκάδα υποψηφίων

Ανακοινώθηκε η 8η δεκάδα υποψηφίων από τον Μπαγιώτη

Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το «Παζαράκι» της Φαρκαδόνας

Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το «Παζαράκι» της Φαρκαδόνας

Οι γυναίκες ενωμένες μπορούν….

Οι γυναίκες ενωμένες μπορούν….

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
Μέλος του eMedia - Αρ. Μητρώου: 14251

Ο παρών ιστότοπος Farkadonaday.gr δηλώνει ότι είναι συμμορφωμένος με τη σύσταση (Ε.Ε.) 2018//334 της επιτροπής της 1/3/2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
© 2020 farkadonaday.gr

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία