Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
Farkadonaday.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Farkadonaday.gr
No Result
View All Result

Συντάξεις: Τα 3+1 «δώρα» που θα δουν στο άμεσο διάστημα οι συνταξιούχοι

14 Σεπτεμβρίου 2022
in Ελλάδα
Η αυξημένη είσπραξη φόρων φέρνει νέα μέτρα – Ετοιμάζεται το «πακέτο» για τη ΔΕΘ
Share on FacebookShare on Twitter

Στους συνταξιούχους εστιάζεται το σημαντικότερο κομμάτι των μέτρων στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

Όπως προκύπτει, από τα μέτρα στήριξης που παρουσιάστηκαν τα 4 αφορούν στους -ή και τους- συνταξιούχους. Επιγραμματικά πρόκειται για τα εξής:

Αυξήσεις άνω του 6% στις κύριες συντάξεις
Κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης
Ετήσια αύξηση από τον επανυπολογισμό των συντάξεων και
Ενίσχυση 250 ευρώ, την οποία θα λάβουν και συνταξιούχοι
Συντάξεις: Τι ισχύει για τις αυξήσεις άνω του 6% [παραδείγματα]
Σύμφωνα με τον οδηγό που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, από 1/1/2023 αυξάνονται οι κύριες συντάξεις για πάνω από τα 2/3 των συνταξιούχων (περίπου 1,6 εκατομμύρια) με το συνολικό δημοσιονομικό κόστος να ανέρχεται τουλάχιστον στα 600 εκατομμύρια ευρώ. Η αύξηση αναμένεται να ξεπεράσει το 6% και προκύπτει με βάση ειδικό συντελεστή που διαμορφώνεται κατά 50% από τη μεταβολή του ΑΕΠ και κατά 50% από τη μεταβολή του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του 2022. Ακριβής εικόνα για το τελικό ύψος των αυξήσεων θα υπάρχει στις αρχές του 2023.

Το υπόλοιπο 1/3 των συνταξιούχων (περίπου 800.000) που θα δουν είτε λογιστικές αυξήσεις λόγω προσωπικής διαφοράς είτε οριακές αυξήσεις, θα ωφεληθούν στη πλειονότητα τους από την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ (αναλύεται παρακάτω).

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:

Παράδειγμα 1: Συνταξιούχος χωρίς προσωπική διαφορά που σήμερα λαμβάνει 750 ευρώ στη τσέπη τον μήνα, από 1/1/2023 και με αύξηση της τάξεως του 6%, η σύνταξη του αυξάνεται κατά 45 ευρώ τον μήνα φτάνοντας στα 795 ευρώ. Ετήσιο όφελος 540 ευρώ.

-Σε περίπτωση που η αύξηση ανέλθει στο 6,5%, η σύνταξη του αυξάνεται 49 ευρώ τον μήνα φτάνοντας στα 799 ευρώ. Ετήσιο όφελος 588 ευρώ.

-Σε περίπτωση που η αύξηση είναι στο 7,5%, η σύνταξη του αυξάνεται κατά 56 ευρώ τον μήνα φτάνοντας στα 806 ευρώ. Ετήσιο όφελος 672 ευρώ.

Παράδειγμα 2: Συνταξιούχος χωρίς προσωπική διαφορά που σήμερα λαμβάνει 1000 ευρώ στη τσέπη του τον μήνα, από 1/1/2023 και με αύξηση της τάξεως του 6%, η σύνταξη του αυξάνεται κατά 60 ευρώ τον μήνα φτάνοντας στα 1060 ευρώ (πριν τη φορολογία). Ετήσιο όφελος 720 ευρώ.

-Σε περίπτωση που η αύξηση ανέλθει στο 6,5%, η σύνταξη του αυξάνεται κατά 65 ευρώ τον μήνα φτάνοντας στα 1065 ευρώ (πριν τη φορολογία). Ετήσιο όφελος 780 ευρώ.

Παράδειγμα 3: Έστω συνταξιούχος ο οποίος, το 2021 έχει μια μικρή προσωπική διαφορά 21 ευρώ και λαμβάνει 1000 ευρώ στη τσέπη του μηνιαίως. Με αύξηση συντάξεων 6%, υπερκαλύπτει την προσωπική του διαφορά και θα έχει μηνιαία αύξηση κατά 39 ευρώ (ετήσια αύξηση 468 ευρώ).

Εάν η αύξηση των συντάξεων φτάσει στο 7,5%, τότε θα έχει μηνιαία αύξηση 54 ευρώ (ετήσια αύξηση 648 ευρώ).

Παράδειγμα 4: Συνταξιούχος που το 2021 έχει μια σημαντική προσωπική διαφορά 150 ευρώ και λαμβάνει στη τσέπη του 1.500 ευρώ τον μήνα. Με μια αύξηση συντάξεων 6%, δεν θα δει μεν στο καθαρό του ποσό κάποια αύξηση, αλλά η προσωπική διαφορά θα πέσει πλέον στα 60 ευρώ το μήνα.

-Με αύξηση κατά 6,5% η προσωπική διαφορά μειώνεται στα 53 ευρώ.

-Με αύξηση κατά 7,5% τότε η προσωπική διαφορά μειώνεται ακόμα περισσότερο στα 38 ευρώ το μήνα.

Μπορεί ωστόσο ο συνταξιούχος αυτός να δει αύξηση από την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης (βλ. παρακάτω).

Τι αλλάζει με την κατάργηση ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης
Πρόκειται για την κατάργηση της λεγόμενης «φορολογικής εισφοράς αλληλεγγύης» για συνταξιούχους με εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ. Πρέπει να τονιστεί πως τα εισοδήματα αυτά δεν αφορούν μόνο συντάξεις αλλά το σύνολο των δηλωθέντων εισοδημάτων ανά συνταξιούχο. Στο πλαίσιο αυτό, οι τελικοί ωφελούμενοι ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο με συνολικό δημοσιονομικό κόστος 274 εκατομμύρια ευρώ.

Παράδειγμα 1: Συνταξιούχος με συνολικό δηλωθέν εισόδημα 15.000 ευρώ, 8.000 από συντάξεις και 7.000 από ενοίκια, θα έχει συνολικό ετήσιο όφελος 66 ευρώ λόγω κατάργησης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης.

Παράδειγμα 2: Συνταξιούχος με συνολικό δηλωθέν εισόδημα 22.000 ευρώ από δυο πηγές, 17.000 ευρώ από συντάξεις και 5.000 ευρώ από ενοίκια, θα έχει συνολικό ετήσιο όφελος 276 ευρώ

Παράδειγμα 3: Συνταξιούχος με συνολικό δηλωθέν εισόδημα 24.000 ευρώ από δυο πηγές, 14.000 από συντάξεις και 10.000 από ενοίκια, θα έχει ετήσια ωφέλεια κατά 376 ευρώ.

Παράδειγμα 4: Συνταξιούχος με συνολικό δηλωθέν εισόδημα 30.000 ευρώ, 16.000 ευρώ συντάξεις και 14.000 από ενοίκια, με την κατάργηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης πρόκειται να έχει ετήσιο όφελος 676 ευρώ.

Συνδυαστικά παραδείγματα:

Παράδειγμα 1: Συνταξιούχος με καθαρές αποδοχές 1.157 ευρώ, από 1/1/2023 και με ποσοστό αύξησης 6%, θα λάβει 1.221 ευρώ, δηλαδή θα έχει μια μηνιαία αύξηση 64 ευρώ, και σε ετήσια βάση η αύξηση αυτή φτάνει τα 771 ευρώ. Από το συνολικό όφελος, τα 698 ευρώ οφείλονται στην αύξηση των συντάξεων και τα 73 ευρώ στην κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.

-Εάν η τελική αύξηση φτάσει το 7,5% τότε το ετήσιο όφελος φτάνει τα 946 ευρώ, επιμεριζόμενο σε 873 ευρώ από την αύξηση των συντάξεων και 73 ευρώ από την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.

Παράδειγμα 2: Συνταξιούχος ο οποίος έχει ετήσιο μεικτό ποσό σύνταξης 2.500 ευρώ εκ των οποίων 200 ευρώ αποτελεί προσωπική διαφορά. Το 2022 λάμβανε καθαρά στο χέρι μετά την παρακράτηση ασφαλιστικών εισφορών, εισφοράς αλληλεγγύης και φόρων, 1.822 ευρώ. Το 2023 μετά την αύξηση 6% και την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, η προσωπική του διαφορά μειώνεται σημαντικά στα 62 ευρώ και ο ίδιος θα λαμβάνει πλέον καθαρά στο χέρι, 1.864 ευρώ, ως αποτέλεσμα της κατάργησης της εισφοράς αλληλεγγύης – ετήσιο όφελος 501 ευρώ.

-Εάν η αύξηση είναι της τάξης του 7,5%, τότε η προσωπική του διαφορά, μειώνεται ακόμα περισσότερο στα 27,50 ευρώ, ενώ το καθαρό ποσό που λαμβάνει θα είναι 1.864 ευρώ.

Εφάπαξ ενίσχυση 250 ευρώ σε ευάλωτες ομάδες
Τον Δεκέμβριο πρόκειται να δοθεί και πάλι εφάπαξ ενίσχυση στους ευάλωτους συμπολίτες μας. Οι διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη καταβολή είναι πως το ποσό αυξάνεται στα 250 ευρώ (από 200 προηγουμένως), ενώ διευρύνεται σημαντικά το πλήθος των ωφελούμενων συνταξιούχων καθώς την ενίσχυση θα την λάβουν όσοι συνταξιούχοι έχουν μηνιαίο εισόδημα 800 ευρώ αντί των 600 ευρώ που ίσχυε, ενώ αντίστοιχα διευρύνονται και τα κριτήρια του οικογενειακού εισοδήματος και της περιουσίας.

Συγκεκριμένα, δικαιούχοι είναι:

–          1 εκατομμύριο συνταξιούχοι (από 634.000 που ίσχυε πέρυσι), με ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα έως 9.600 ευρώ (έναντι 7.200), ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 16.800 ευρώ (έναντι 14.400) και ακίνητη περιουσία έως 300.000 ευρώ (έναντι 200.000 ευρώ),

–          35.000 ανασφάλιστοι υπερήλικες του ΟΠΕΚΑ,

–          225.000 δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος που θα λάβουν διπλή δόση τον Δεκέμβριο,

–          172.000 δικαιούχοι επιδόματος ΑμεΑ,

–          800.000 δικαιούχοι επιδόματος παιδιών ΟΠΕΚΑ, θα λάβουν αυξημένο επίδομα κατά 50%,

–          100.000 μακροχρόνια άνεργοι από 12 έως 24 μήνες –στη βάση του μοντέλου που εφαρμόστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας- που δεν είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος με ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα έως 9.600 ευρώ και ετήσιο οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα έως 16.800 ευρώ.

Συνολικά, οι δικαιούχοι του μέτρου είναι 2,3 εκατομμύρια συμπολίτες μας και το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 496 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 250 εκατ. ευρώ αφορούν στους συνταξιούχους.

Παράδειγμα 1: Συνταξιούχος με ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα 8.000 ευρώ δεν πληρούσε πέρυσι τα κριτήρια λήψης της έκτακτης ενίσχυσης των 250 ευρώ (το όριο ήταν 7.200 ευρώ). Πλέον, με την διεύρυνση του ανώτατου δηλωθέντος εισοδήματος στα 9.600 ευρώ (από 7.200 που ήταν), θα μπορεί και αυτός να λάβει την έκτακτη ενίσχυση.

Παράδειγμα 2: Συνταξιούχος με ετήσιο φορολογητέο εισόδημα 7.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία 250.000 ευρώ δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις λήψης της ενίσχυσης των 250 ευρώ κατά την προηγούμενη πληρωμή (το όριο της ακίνητης περιουσίας ήταν 200.000 ευρώ). Πλέον, με την αύξηση του ύψους της ακίνητης περιουσίας από τις 200.000 στις 300.000 ευρώ μπορεί και αυτός να λάβει την έκτακτη ενίσχυση.

Καταβολή της 4ης ετήσιας αύξησης που προκύπτει από τον επανυπολογισμό των συντάξεων με βάση τον ν. 4670/2020
Το προηγούμενο έτος, πάνω από 150.000 παλαιοί συνταξιούχοι (όσοι υπέβαλλαν αίτηση συνταξιοδότησης πριν τον Μάιο του 2016) με πάνω από 30 χρόνια ασφάλισης, είδαν αυξήσεις στις αποδοχές τους έπειτα από τον επανυπολογισμό των συντάξεων τους με βάση τα βελτιωμένα ποσοστά αναπλήρωσης που προβλέπονται στον ν.4670/2020. Συγκεκριμένα έλαβαν τις 3 από τις 5 ετήσιες αυξήσεις που προβλέπονται στον νόμο. Έτσι, το 2023 αναμένεται να λάβουν και την 4η ετήσια αύξηση.

Παράδειγμα 1: Συνταξιούχος που υπέβαλε αίτημα συνταξιοδότησης ΠΡΙΝ τον Μάιο του 2016 και έχει συμπληρώσει ΠΑΝΩ από 30 χρόνια ασφάλισης έλαβε πέρυσι τα 3/5 των αυξήσεων που προβλέπονται από τον ν.4670/2020 και τα αντίστοιχα αναδρομικά. Το 2023 θα λάβει κανονικά την 4η ετήσια αύξηση.

Παράδειγμα 2: Συνταξιούχος που υπέβαλε αίτημα συνταξιοδότησης ΠΡΙΝ τον Μάιο του 2016 και ΔΕΝ έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 30 χρόνια ασφάλισης ΔΕΝ δικαιούται την εν λόγω αύξηση καθότι δεν υπάγεται στη πρόβλεψη του ν. 4670/2016 αναφορικά με τα βελτιωμένα ποσοστά αναπλήρωσης.

Παράδειγμα 3: Συνταξιούχος που υπέβαλλε αίτημα συνταξιοδότησης ΜΕΤΑ τον Μάιο του 2016 και έχει συμπληρώσει ΠΑΝΩ από 30 χρόνια ασφάλισης ΔΕΝ δικαιούται την εν λόγω αύξηση καθότι η συγκεκριμένη αφορά ΜΟΝΟ παλαιούς συνταξιούχους. Οι νέοι συνταξιούχοι (υποβολή αίτησης μετά τον Μάιο του 2016) έχουν ήδη λάβει το σύνολο των αυξήσεων που τους αναλογούσαν.

👁️ Το άρθρο αυτό προβλήθηκε 442 φορές.

Source: iefimerida.gr

Πρόσφατα Άρθρα

Η ώρα για την ανηφόρα… «Ουάρα μπούνα!»
Τοπικά

O Κουρέτας ζητά άρση απαγόρευσης για μετακίνηση κοπαδιών – «Ανάσα» στους κτηνοτρόφους

4 Ιουνίου 2026
0

Να δοθεί η δυνατότητα μετακίνησης των κοπαδιών στους θερινούς βοσκοτόπους και να αποφευχθεί η περαιτέρω επιδείνωση της ήδη τραγικής οικονομικής...

Read more
Γιατί λέγεται «Κουφή» ή «Βουβή» η Εβδομάδα πριν το Σάββατο του Λαζάρου;
Κοινωνικά

Απεβίωσε ο ωρολογοποιός Λεωνίδας Νικάκης

4 Ιουνίου 2026
0

Τον αγαπημένο μας πατέρα παππού αδελφό και θείο ΛΕΩΝΙΔΑ  Γ.  ΝΙΚΑΚΗ ΣΥΝΤ/ΧΟ  ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΟ ΕΤΩΝ 79  Θανόντα κηδεύουμε το Σάββατο 6/6/2026...

Read more
Από 12 έως 25 Ιανουαρίου ενστάσεις για την εξισωτική
Ελλάδα

Συνδεδεμένη αιγοπροβάτων 2025: Εκτός πληρωμών κτηνοτρόφοι με ευλογιά – Σοβαρές αντιδράσεις

4 Ιουνίου 2026
0

Σοβαρό πρόβλημα έχει ανακύψει με την πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης αιγοπροβάτων για το 2025, καθώς κτηνοτρόφοι που έχασαν το ζωικό...

Read more
Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ….
Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Στο «κόκκινο» η εσωκομματική ένταση πριν από την Κεντρική Επιτροπή

4 Ιουνίου 2026
0

Κρίσιμες ώρες για τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο, με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας να...

Read more
Κλείνουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ΔΥΠΑ με επίδομα έως 400 ευρώ – Αφορά 50.000 ανέργους
Επιχειρείν

ΔΥΠΑ: Βγήκαν τα αποτελέσματα για την επιδότηση των 17.500 ευρώ – Τι ισχύει για ενστάσεις και πληρωμές

4 Ιουνίου 2026
0

Χθές Τετάρτη 3 Ιουνίου, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ τα αποτελέσματα αξιολόγησης των αιτήσεων χρηματοδότησης για το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα ενίσχυσης της...

Read more
Νέος σύγχρονος βρεφικός και παιδικός σταθμός στο Μεγαλοχώρι
Τοπικά

Δήμος Φαρκαδόνας: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς για το 2026-2027

4 Ιουνίου 2026
0

Ο Δήμος Φαρκαδόνας συνεχίζει να στηρίζει τις οικογένειες του Δήμου, με τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς που λειτουργεί. Οι γονείς...

Read more
Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στο Πετρωτό
Τοπικά

Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στο Πετρωτό

3 Ιουνίου 2026
0

Φωτιά ξέσπασε υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην περιοχή του Πετρωτού, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο...

Read more
Φιλανθρωπικό αγώνας ποδοσφαίρου από τους Τρικαλινούς αστυνομικούς για ενίσχυση πυρόπληκτης οικογένειας της Φαρκαδόνας
Παραπολιτικά

Αυτοδιοικητικοί «παίκτες» της Φαρκαδόνας στις εκλογές της ΕΠΣ Τρικάλων

4 Ιουνίου 2026
0

Στις αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Τρικάλων για την 4η Ιουνίου 2026, έντονη είναι η παρουσία προσώπων από τον χώρο της αυτοδιοίκησης,...

Read more
Ανοιχτά Δημοτικά και Γυμνάσια στις «κόκκινες» περιοχές
Τοπικά

Εξετάσεις για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού στις 10 Ιουνίου

3 Ιουνίου 2026
0

Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ανακοινώνεται όσοι υπέβαλαν αίτηση καθώς και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την...

Read more
Κοντοτόλη: «Περηφάνια και συγκίνηση για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών των Special Olympics Τρικάλων»
Τοπικά

Κοντοτόλη: «Περηφάνια και συγκίνηση για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών των Special Olympics Τρικάλων»

3 Ιουνίου 2026
0

Την περηφάνια και τη συγκίνησή της για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών των Special Olympics Τρικάλων στους Πανελλήνιους Αγώνες που...

Read more
Το μήνυμα της επίσκεψης Τσίπρα….!!!
Παραπολιτικά

Ο Χάιδος στους 300+1

3 Ιουνίου 2026
0

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που αναδιατάσσεται και αναζητά νέα πρόσωπα με κοινωνική αναφορά και εμπειρία από την πραγματική ζωή, η...

Read more
Κορονοϊός: «Έκρηξη» κρουσμάτων στο Διάσελλο
Τοπικά

Ξεκινά η συντήρηση της πλατείας στο παλιό πηγάδι Διασέλλου

3 Ιουνίου 2026
0

Σε απευθείας ανάθεση προχώρησε ο Δήμος Φαρκαδόνας για τη συντήρηση της πλατείας στο παλιό πηγάδι Διασέλλου, με απόφαση του Δημάρχου...

Read more
Νέα παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών ζήτησε από τον Υπουργό Οικονομικών ο Λιούτας
Τοπικά

Λιούτας: Κοινή πρωτοβουλία για ειδικό σχήμα στήριξης των κτηνοτρόφων του Νομού Τρικάλων και της Θεσσαλίας

3 Ιουνίου 2026
0

Ο Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θανάσης Λιούτας, σε συνέχεια των μέχρι σήμερα πρωτοβουλιών του για τη στήριξη του...

Read more
Κουρέτας: Στρατηγική για την ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της Καρδίτσας
Ελλάδα

Κουρέτας: Στρατηγική για την ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της Καρδίτσας

3 Ιουνίου 2026
0

Την προοπτική μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την ανάδειξη της ιστορίας, του πολιτισμού και της ιδιαίτερης ταυτότητας της Καρδίτσας είχε την...

Read more
Ανακαινίζω 2026: Κάντε την ανακαίνιση του σπιτιού σας με κρατική ενίσχυση και πλήρη υποστήριξη
Επιχειρείν

Ανακαινίζω 2026: Κάντε την ανακαίνιση του σπιτιού σας με κρατική ενίσχυση και πλήρη υποστήριξη

4 Ιουνίου 2026
0

Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα «Ανακαινίζω 2026» και θέλετε να λάβετε έγκαιρη ενημέρωση για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα...

Read more
Next Post
Τελεσίγραφο Πεσκόφ στην Ευρώπη: «Ή πληρώνετε σε ρούβλια ή φυσικό αέριο τέλος»

Επιδότηση στο φυσικό αέριο: Κλιμακωτή ενίσχυση, bonus μειωμένης κατανάλωσης και διατίμηση σε καυσόξυλα και πέλετ

Αμβλώσεις: Στη Δυτική Βιρτζίνια υιοθετήθηκε νομοσχέδιο που σχεδόν τις απαγορεύει

Αμβλώσεις: Στη Δυτική Βιρτζίνια υιοθετήθηκε νομοσχέδιο που σχεδόν τις απαγορεύει

Συνελήφθη κλέφτης με αδυναμία… στα ποτά!

Συνελήφθη κλέφτης με αδυναμία... στα ποτά!

Στην τελική ευθεία για τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων plus στα Τρίκαλα

Στην τελική ευθεία για τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων plus στα Τρίκαλα

Βιωματική ημερίδα στα Τρίκαλα για την τέχνη και την κλιματική αλλαγή

Βιωματική ημερίδα στα Τρίκαλα για την τέχνη και την κλιματική αλλαγή

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
Μέλος του eMedia - Αρ. Μητρώου: 14251

Ο παρών ιστότοπος Farkadonaday.gr δηλώνει ότι είναι συμμορφωμένος με τη σύσταση (Ε.Ε.) 2018//334 της επιτροπής της 1/3/2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
© 2020 farkadonaday.gr

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία