Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023
Farkadonaday.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Farkadonaday.gr
No Result
View All Result

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

14 Ιανουαρίου 2021
in Τοπικά
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Share on FacebookShare on Twitter

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ με ισχύ από σήμερα το απόγευμα Πέμπτη (14/1/2021) με διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας και κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τους θυελλώδεις ανέμους και τον ισχυρό παγετό.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας έχει θέσει τους φορείς που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε κατάσταση ετοιμότητας- επιφυλακής βάσει του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των έντονων φαινομένων.

Διαβάστε Επίσης

Σύγκρουση αυτοκινήτων στη Λάρισα – Τραυματίστηκε 27χρονη

Τραγικό θάνατο βρήκε Τρικαλινή – Έπεσε από τον 3ο όροφο

6 Φεβρουαρίου 2023
Κέντρο Ανοιχτής Υποστήριξης για παιδιά με σύνδρομο  Down χρηματοδοτεί η Περιφέρεια

Κέντρο Ανοιχτής Υποστήριξης για παιδιά με σύνδρομο Down χρηματοδοτεί η Περιφέρεια

6 Φεβρουαρίου 2023
Με έμφαση στην ασφάλεια των εργαζομένων οι ευχές στην πίτα των τρικαλινών δημοτικών υπαλλήλων

Με έμφαση στην ασφάλεια των εργαζομένων οι ευχές στην πίτα των τρικαλινών δημοτικών υπαλλήλων

6 Φεβρουαρίου 2023
Η Θεσσαλία στην έκθεση Salon de Vacances 2023 στις Βρυξέλλες

Η Θεσσαλία στην έκθεση Salon de Vacances 2023 στις Βρυξέλλες

6 Φεβρουαρίου 2023

Καλούνται οι Δήμοι να βρίσκονται σε ετοιμότητα στους τομείς της αρμοδιότητάς τους και να φροντίζουν για τη συνεχή ενημέρωση των πολιτών για οποιαδήποτε καιρική μεταβολή κατά τη διάρκεια εξέλιξης των φαινομένων.

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα καλούνται οι πολίτες:

ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ

Αν κατοικούν σε ορεινή ή δύσβατη περιοχή που αντιμετωπίζει προβλήματα από χιονοπτώσεις

-Να προμηθευτούν υλικό θέρμανσης και τρόφιμα για αρκετές ημέρες.

-Να φροντίσουν για εξοπλισμό καθαρισμού του χιονιού (π.χ. φτυάρια).

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ Η ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑΣ

Αν βρίσκονται στο σπίτι

-Να το διατηρούν ζεστό και παραμείνουν σε αυτό όσο μπορούν.

-Να μην αφήνουν τα παιδιά να βγουν έξω ασυνόδευτα.

-Να φορούν κατάλληλα ρούχα και παπούτσια.

-Να ελέγχουν το δίκτυο ύδρευσης, τους σωλήνες και τον υαλοπίνακα του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Αν βρίσκονται στο αυτοκίνητο

-Να προσέχουν την οδήγηση σε δύσβατες ορεινές περιοχές.

-Να αλλάζουν πορεία αν βρίσκονται σε δύσβατο δρόμο και υπάρχει έντονη χιονόπτωση.

-Να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

-Να παραμείνουν στο αυτοκίνητο αν ακινητοποιηθεί. Τοποθετείστε στην κεραία του ραδιοφώνου ή σε άλλο εμφανές σημείο ένα ύφασμα με έντονο χρώμα ώστε να σας εντοπίσουν οι ομάδες διάσωσης. Ανάβετε τη μηχανή για 10 λεπτά ανά ώρα και διατηρείστε την εξάτμιση καθαρή από το χιόνι.

Αν βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο

-Να πηγαίνουν σε ασφαλές μέρος χωρίς να εκτίθενται στη χιονοθύελλα.

-Να ντύνονται με πολλά στρώματα από ελαφριά και ζεστά ρούχα αντί για ένα βαρύ ρούχο και να φορούν ζεστές αδιάβροχες μπότες. Να προτιμούν ένα αδιάβροχο εξωτερικό ρούχο.

-Να προσέχουν τις μετακινήσεις τους σε περιοχές όπου προβλέπονται χιονοπτώσεις.

-Να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες αν είναι απολύτως απαραίτητο να μετακινηθούν με αυτοκίνητο. Είναι προτιμότερο να ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιώντας κεντρικούς δρόμους. Και να ενημερώνουν τους οικείους για τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν.

-Να προτιμούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για μετακινήσεις στην πόλη.

ΠΑΓΕΤΟΣ

Σε περιοχές όπου έχει δημιουργηθεί παγετός απαιτείται προσοχή κατά την οδήγηση.

-Να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου και να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

-Αν μετακινούνται πεζή, να φορούν κατάλληλα παπούτσια ώστε να αποφύγουν τραυματισμούς λόγω της ολισθηρότητας.

Στα δίκτυα ύδρευσης των κατοικιών

-Να μάθουν πού βρίσκεται ο υδρομετρητής (ρολόι) του σπιτιού καθώς και τα σημεία όπου βρίσκονται ο κεντρικός και οι περιφερειακοί διακόπτες υδροδότησης.

– Να ελέγχουν και να βεβαιώνονται  ότι οι διακόπτες του δικτύου υδροδότησης ανοιγοκλείνουν και λειτουργούν ομαλά.

-Να βεβαιώνονται ότι οι εξωτερικοί σωλήνες (π.χ. ηλιακού θερμοσίφωνα, βρύσες μπαλκονιών) είναι μονωμένοι, διαφορετικά να μονωθούν το συντομότερο δυνατόν.

-Να απομονώνουν ή καλύτερα να εκκενώνουν το δίκτυο του ηλιακού θερμοσίφωνα, αν πρόκειται να λείψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Να ρυθμίσουν το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού ώστε να λειτουργεί αυτόματα σε χαμηλές θερμοκρασίες.

– Να κλείνουν την παροχή νερού προς τον ηλιακό θερμοσίφωνα και να αδειάζουν το νερό από το σύστημα, αν είναι στο σπίτι κατά τη διάρκεια του παγετού και ιδιαίτερα το βράδυ.

-Να μην σπαταλούν αλόγιστα νερό για να απομακρύνουν το χιόνι και τον πάγο.

-Να περιορίσουν τις δραστηριότητες που απαιτούν αυξημένη κατανάλωση νερού (πλυντήρια ρούχων κ.λπ.).

-Να ενημερωθούν αν έχει τοποθετηθεί αντιψυκτικό στον ηλιακό θερμοσίφωνα από την κατασκευάστρια εταιρία ή τον ειδικό τοποθέτησης, σε περίπτωση κλειστού κυκλώματος. Σε αντίθετη περίπτωση να προμηθευτούν το κατάλληλο αντιψυκτικό και να φροντίσουν για την τοποθέτησή του.

– Να ελέγχουν αν υπάρχουν διαρροές στις βρύσες ή στα καζανάκια.

-Να βεβαιώνονται ότι οι υδρορροές στα μπαλκόνια και στις ταράτσες είναι καθαρές από φύλλα και σκουπίδια και λειτουργούν ομαλά.

Αν παγώσουν οι κεντρικοί σωλήνες ύδρευσης

-Να κλείνουν αμέσως τον κεντρικό διακόπτη παροχής νερού του σπιτιού και να ελέγχουν τον υδρομετρητή. Αν συνεχίζει να λειτουργεί («γράφει») τότε υπάρχει διαρροή στο δίκτυο. Κλείστε το διακόπτη της κεντρικής παροχής και καλέστε υδραυλικό.

-Αν αποφασίσουν να ξεπαγώσουν τους σωλήνες, να αρχίζουν από το μέρος του σωλήνα κοντά στον διακόπτη ώστε η θερμοκρασιακή μεταβολή να είναι σταδιακή. Αν δεν φέρει αποτέλεσμα να επικοινωνούν  με έναν υδραυλικό.

-Να ελέγχουν αν έχουν βραχεί ή διατρέχουν κίνδυνο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ώστε να τις απομονώσουν.

ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ- ΒΡΟΧΕΣ

– Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι

φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.

– Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.

– Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων αλλά και προληπτικά.

-Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους αλλά και προληπτικά.

-Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων αλλά και προληπτικά (κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών).

-Να προφυλαχτούν αμέσως σε περίπτωση χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.

-Να ακολουθούν τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία κ.α.

-Να ακολουθούν τις οδηγίες του Προειδοποιητικού Μηνύματος 112, εφόσον αποσταλεί στα κινητά τηλέφωνα.

ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

– Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τον άνεμο ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.

– Να στερεώσουν τις διαφημιστικές πινακίδες που τυχόν έχουν αναρτήσει.

– Να ασφαλίσουν τις πόρτες και τα παράθυρα.

– Να αποφύγουν δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.

– Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (γλάστρες, σπασμένα τζάμια κ.λπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).

-Να ακολουθούν τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία κ.α.

-Να ακολουθούν τις οδηγίες του Προειδοποιητικού Μηνύματος 112, εφόσον αποσταλεί στα κινητά τηλέφωνα.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Σε περιπτώσεις ανάγκης, οι πολίτες να επικοινωνούν με τις αρμόδιες Υπηρεσίες (Αστυνομία τηλ. 100 – Πυροσβεστική τηλ 199 -Αριθμός Επείγουσας Ανάγκης 112- ΕΚΑΒ 166).

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της  ΕΜΥ

Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας θα επηρεάσουν τη χώρα από την Πέμπτη (14-01-2021) το βράδυ με κύρια χαρακτηριστικά:

  1. Τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις
  2. Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες
  3. Τους θυελλώδεις ανέμους και
  4. Τον ισχυρό παγετό

Α. ΠΕΜΠΤΗ (14-01-2021) – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (15-01-2021) Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από απόψε Πέμπτη το βράδυ και από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά:

  1. ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ

α. Από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης μέχρι τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, στη Μακεδονία και τη Θράκη (ορεινά και πρόσκαιρα και σε πεδινές περιοχές),  στη Θεσσαλία (400 μέτρα) και στα ορεινά – ημιορεινά της Ηπείρου και της υπόλοιπης κεντρικής χώρας. Στη δυτική Μακεδονία και τη Χαλκιδική τη νύχτα της Πέμπτης θα είναι κατά τόπους πυκνές.

β. Από τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, στην ανατολική Στερεά – Εύβοια (600 μέτρα) και τη βορειοανατολική Πελοπόννησο (800 μέτρα).

  1. Τις ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ:

α. Τις βραδινές και νυχτερινές ώρες της Πέμπτης στα νησιά του Ιονίου και τις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς β.  Από τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου γ.  Από τις πρωινές μέχρι τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής στις Κυκλάδες και δ. Το απόγευμα της Παρασκευής στα Δωδεκάνησα.

Β. ΣΑΒΒΑΤΟ (16-01-2021) – ΚΥΡΙΑΚΗ (17-01-2021) Κακοκαιρία προβλέπεται από τα δυτικά – νοτιοδυτικά  με κύρια χαρακτηριστικά:

  1. Τις ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ

α. Από αργά το βράδυ της Παρασκευής (15-01-2021) προς τα ξημερώματα του Σαββάτου, στα ορεινά – ημιορεινά (πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης), οι οποίες στην κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες του Σαββάτου θα είναι κατά διαστήματα πυκνές.

Από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου θα χιονίσει στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και σε πεδινές περιοχές.

Επίσης, το Σάββατο χιονοπτώσεις, θα σημειωθούν και σε πεδινές περιοχές της δυτικής – κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και στη Θεσσαλία και τις βορειότερες περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας όπου κατά διαστήματα πιθανώς να είναι πιο πυκνές.

β. Την Κυριακή στα δυτικά οι χιονοπτώσεις αναμένεται πρόσκαιρα να σταματήσουν.

Στα ανατολικά όμως και κυρίως, στα προσήνεμα της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, στην Εύβοια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου θα συνεχιστούν κατά διαστήματα και σε πεδινές περιοχές.

  1. Τις ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ:

α. Από τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής (15-01-2021) μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες του Σαββάτου στα νησιά του Ιονίου (από την Κεφαλονιά και νοτιότερα), στη δυτική και νότια Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στη δυτική Στερεά.

β. Τις πρωινές και τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου στις Κυκλάδες και την Κρήτη γ. Τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου στα Δωδεκάνησα.

  1. Τους ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ βορείων διευθύνσεων που θα πνέουν με ένταση 7 με 8 μποφόρ.

Γ. ΔΕΥΤΕΡΑ (18-01-2021) – ΤΡΙΤΗ (19-01-2021) Μία νέα ατμοσφαιρική διαταραχή από τα νοτιοδυτικά, θα προκαλέσει εκ νέου επιδείνωση του καιρού, κυρίως στις κεντρικές και νότιες περιοχές.

  1. ΠΑΓΕΤΟΣ θα επικρατήσει όλες τις ημέρες μέχρι την Τρίτη

(19-01-2021) κατά τις βραδινές και τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά όπου στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός. Επιπλέον, σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, το Σάββατο και την Κυριακή, θα είναι ολικός.

Πρόσφατα Άρθρα

Σύγκρουση αυτοκινήτων στη Λάρισα – Τραυματίστηκε 27χρονη
Τοπικά

Τραγικό θάνατο βρήκε Τρικαλινή – Έπεσε από τον 3ο όροφο

6 Φεβρουαρίου 2023
0

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στα Τρίκαλα όταν έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σύμφωνα με...

Read more
Κέντρο Ανοιχτής Υποστήριξης για παιδιά με σύνδρομο  Down χρηματοδοτεί η Περιφέρεια
Τοπικά

Κέντρο Ανοιχτής Υποστήριξης για παιδιά με σύνδρομο Down χρηματοδοτεί η Περιφέρεια

6 Φεβρουαρίου 2023
0

Κέντρο Ανοιχτής Υποστήριξης για παιδιά με σύνδρομο  Down  χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Λάρισα. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός έδωσε την...

Read more
Με έμφαση στην ασφάλεια των εργαζομένων οι ευχές στην πίτα των τρικαλινών δημοτικών υπαλλήλων
Τοπικά

Με έμφαση στην ασφάλεια των εργαζομένων οι ευχές στην πίτα των τρικαλινών δημοτικών υπαλλήλων

6 Φεβρουαρίου 2023
0

Τρίπτυχο ευχών για το 2023 στην κοπή πίτας του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Τρικάλων, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 στη...

Read more
Η Θεσσαλία στην έκθεση Salon de Vacances 2023 στις Βρυξέλλες
Τοπικά

Η Θεσσαλία στην έκθεση Salon de Vacances 2023 στις Βρυξέλλες

6 Φεβρουαρίου 2023
0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην  τουριστική έκθεση Salon de Vacances 2023 στις Βρυξέλλες. Στην έκθεση συμμετείχαν...

Read more
Πρόγραμμα εορτασμού Αγίου Χαραλάμπους  πολιούχου Κεραμιδίου
Τοπικά

Πρόγραμμα εορτασμού Αγίου Χαραλάμπους πολιούχου Κεραμιδίου

6 Φεβρουαρίου 2023
0

Την Ιερά Μνήμη του εφόρου και προστάτου του χωριού εορτάζει κατά το διήμερο 9 και 10 Φεβρουαρίου. Την παραμονή της...

Read more
Εγκάρδιες πρωτοχρονιάτικες ευχές Μικέλη Χατζηγάκη (ΒΙΝΤΕΟ)
Παραπολιτικά

Έμεινε ξεκρέμαστος ο Χατζηγάκης;

6 Φεβρουαρίου 2023
0

Οι εκλογικές μηχανές έχουν πάρει φωτιά για τα καλά. Έπειτα κιόλας από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ΕΛΣΤΑΤ για τη...

Read more
Ο Οικονόμου για τα σκάνδαλα «γαλάζιων» βουλευτών
Παραπολιτικά

Γιώργος Οικονόμου: Ποιος θα κυβερνήσει ή πώς θα κυβερνήσει;

6 Φεβρουαρίου 2023
0

Ο  υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Οικονόμου με άρθρο του  στο NEWS 24/7 δίνει απαντήσεις σε δύο κυρίαρχα ερωτήματα ενόψει...

Read more
Ο Λιούτας δίπλα στους συμπολίτες μας τιμώντας τους συλλόγους για την προσφορά τους
Παραπολιτικά

Ο Λιούτας δίπλα στους συμπολίτες μας τιμώντας τους συλλόγους για την προσφορά τους

6 Φεβρουαρίου 2023
0

Ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Λιούτας στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας, σε φορείς και συλλόγους τιμώντας τους για την προσφορά...

Read more
Σταθερά ανοδικά ο Τσιάκαλος
Τοπικά

Γιώργος Τσιάκαλος: Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, ρεαλισμός ή μύθος;

6 Φεβρουαρίου 2023
0

Ο δρόμος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης ως ανάγκη συνεργασίας των ευρωπαϊκών κρατών και της ανάπτυξης εμπορικών και πολιτιστικών σχέσεων ξεκίνησε με...

Read more
Ανακοίνωση – Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας Καλλιεργήσιμης Έκτασης
Τοπικά

Στη Θεσσαλία χτυπά στις 21-24 Φεβρουαρίου η καρδιά της αγροτικής έρευνας

6 Φεβρουαρίου 2023
0

  Στη Θεσσαλία χτυπά η καρδιά της αγροτικής έρευνας από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2023. Η 8η Πανελλήνια...

Read more
Συμβουλές ενόψει κακοκαιρίας από την  Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας
Τοπικά

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται κανονικά

6 Φεβρουαρίου 2023
0

Σε συνέχεια της από 04-02-2023 Ανακοίνωσής μας, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας...

Read more
Απάντηση μαθητών
Τοπικά

Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν και αύριο τα σχολεία στον Δήμο Φαρκαδόνας

6 Φεβρουαρίου 2023
0

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπύρος Αγναντής αποφάσισε την έναρξη της λειτουργίας των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φαρκαδόνας,...

Read more
Η κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης
Τοπικά

Η κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης

6 Φεβρουαρίου 2023
0

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 11.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, παρουσία...

Read more
Σεισμός 7,7 Ρίχτερ: Πάνω από 500 οι νεκροί σε Τουρκία και Συρία
Διεθνή

Σεισμός 7,7 Ρίχτερ: Πάνω από 500 οι νεκροί σε Τουρκία και Συρία

6 Φεβρουαρίου 2023
0

Διαστάσεις αδιανόητης τραγωδίας λαμβάνει ο σεισμός των 7,7 Ρίχτερ σε Τουρκία και Συρία με τον τελευταίο απολογισμό από τις δύο...

Read more
Απεβίωσε η Παρασκευή Κολοβού
Κοινωνικά

Απεβίωσε η Παρασκευή Κολοβού

6 Φεβρουαρίου 2023
0

Την  πολυαγαπημένη μας μητέρα , γιαγιά ,  αδελφή  και  θεία ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΑΡΓ.  ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΤΩΝ  89  Θανούσα  κηδεύουμε  την Δευτέρα  6...

Read more
Next Post
ΔΕΥΑΤ: Πώς θα προστατέψετε υδρόμετρα, βρύσες και σωληνώσεις από τον παγετό

ΔΕΥΑΤ: Πώς θα προστατέψετε υδρόμετρα, βρύσες και σωληνώσεις από τον παγετό

Σε πλήρη ετοιμότητα για την κακοκαιρία με 189 μηχανήματα και σταθμούς μεταφόρτωσης αλατιού

Σε πλήρη ετοιμότητα για την κακοκαιρία με 189 μηχανήματα και σταθμούς μεταφόρτωσης αλατιού

Έριξαν πρόστιμο σε νοσηλεύτρια την ώρα που επέστρεφε από τη βάρδια της

Εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Φάρσαλα – Έλεγχοι, προσαγωγές και συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Φάρσαλα – Έλεγχοι, προσαγωγές και συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Λάρισα: Ένα ακόμη σχολικό τμήμα έκλεισε λόγω κορωνοϊού

Λάρισα: Ένα ακόμη σχολικό τμήμα έκλεισε λόγω κορωνοϊού

E-mail: farkadonaday@gmail.com

  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία

© 2020 farkadonaday.gr

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία

© 2020 farkadonaday.gr