Δευτέρα, 26 Μαΐου, 2025
Farkadonaday.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Farkadonaday.gr
No Result
View All Result

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

14 Ιανουαρίου 2021
in Τοπικά
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Share on FacebookShare on Twitter

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ με ισχύ από σήμερα το απόγευμα Πέμπτη (14/1/2021) με διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας και κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τους θυελλώδεις ανέμους και τον ισχυρό παγετό.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας έχει θέσει τους φορείς που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε κατάσταση ετοιμότητας- επιφυλακής βάσει του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των έντονων φαινομένων.

Καλούνται οι Δήμοι να βρίσκονται σε ετοιμότητα στους τομείς της αρμοδιότητάς τους και να φροντίζουν για τη συνεχή ενημέρωση των πολιτών για οποιαδήποτε καιρική μεταβολή κατά τη διάρκεια εξέλιξης των φαινομένων.

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα καλούνται οι πολίτες:

ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ

Αν κατοικούν σε ορεινή ή δύσβατη περιοχή που αντιμετωπίζει προβλήματα από χιονοπτώσεις

-Να προμηθευτούν υλικό θέρμανσης και τρόφιμα για αρκετές ημέρες.

-Να φροντίσουν για εξοπλισμό καθαρισμού του χιονιού (π.χ. φτυάρια).

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ Η ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑΣ

Αν βρίσκονται στο σπίτι

-Να το διατηρούν ζεστό και παραμείνουν σε αυτό όσο μπορούν.

-Να μην αφήνουν τα παιδιά να βγουν έξω ασυνόδευτα.

-Να φορούν κατάλληλα ρούχα και παπούτσια.

-Να ελέγχουν το δίκτυο ύδρευσης, τους σωλήνες και τον υαλοπίνακα του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Αν βρίσκονται στο αυτοκίνητο

-Να προσέχουν την οδήγηση σε δύσβατες ορεινές περιοχές.

-Να αλλάζουν πορεία αν βρίσκονται σε δύσβατο δρόμο και υπάρχει έντονη χιονόπτωση.

-Να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

-Να παραμείνουν στο αυτοκίνητο αν ακινητοποιηθεί. Τοποθετείστε στην κεραία του ραδιοφώνου ή σε άλλο εμφανές σημείο ένα ύφασμα με έντονο χρώμα ώστε να σας εντοπίσουν οι ομάδες διάσωσης. Ανάβετε τη μηχανή για 10 λεπτά ανά ώρα και διατηρείστε την εξάτμιση καθαρή από το χιόνι.

Αν βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο

-Να πηγαίνουν σε ασφαλές μέρος χωρίς να εκτίθενται στη χιονοθύελλα.

-Να ντύνονται με πολλά στρώματα από ελαφριά και ζεστά ρούχα αντί για ένα βαρύ ρούχο και να φορούν ζεστές αδιάβροχες μπότες. Να προτιμούν ένα αδιάβροχο εξωτερικό ρούχο.

-Να προσέχουν τις μετακινήσεις τους σε περιοχές όπου προβλέπονται χιονοπτώσεις.

-Να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες αν είναι απολύτως απαραίτητο να μετακινηθούν με αυτοκίνητο. Είναι προτιμότερο να ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιώντας κεντρικούς δρόμους. Και να ενημερώνουν τους οικείους για τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν.

-Να προτιμούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για μετακινήσεις στην πόλη.

ΠΑΓΕΤΟΣ

Σε περιοχές όπου έχει δημιουργηθεί παγετός απαιτείται προσοχή κατά την οδήγηση.

-Να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου και να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

-Αν μετακινούνται πεζή, να φορούν κατάλληλα παπούτσια ώστε να αποφύγουν τραυματισμούς λόγω της ολισθηρότητας.

Στα δίκτυα ύδρευσης των κατοικιών

-Να μάθουν πού βρίσκεται ο υδρομετρητής (ρολόι) του σπιτιού καθώς και τα σημεία όπου βρίσκονται ο κεντρικός και οι περιφερειακοί διακόπτες υδροδότησης.

– Να ελέγχουν και να βεβαιώνονται  ότι οι διακόπτες του δικτύου υδροδότησης ανοιγοκλείνουν και λειτουργούν ομαλά.

-Να βεβαιώνονται ότι οι εξωτερικοί σωλήνες (π.χ. ηλιακού θερμοσίφωνα, βρύσες μπαλκονιών) είναι μονωμένοι, διαφορετικά να μονωθούν το συντομότερο δυνατόν.

-Να απομονώνουν ή καλύτερα να εκκενώνουν το δίκτυο του ηλιακού θερμοσίφωνα, αν πρόκειται να λείψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Να ρυθμίσουν το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού ώστε να λειτουργεί αυτόματα σε χαμηλές θερμοκρασίες.

– Να κλείνουν την παροχή νερού προς τον ηλιακό θερμοσίφωνα και να αδειάζουν το νερό από το σύστημα, αν είναι στο σπίτι κατά τη διάρκεια του παγετού και ιδιαίτερα το βράδυ.

-Να μην σπαταλούν αλόγιστα νερό για να απομακρύνουν το χιόνι και τον πάγο.

-Να περιορίσουν τις δραστηριότητες που απαιτούν αυξημένη κατανάλωση νερού (πλυντήρια ρούχων κ.λπ.).

-Να ενημερωθούν αν έχει τοποθετηθεί αντιψυκτικό στον ηλιακό θερμοσίφωνα από την κατασκευάστρια εταιρία ή τον ειδικό τοποθέτησης, σε περίπτωση κλειστού κυκλώματος. Σε αντίθετη περίπτωση να προμηθευτούν το κατάλληλο αντιψυκτικό και να φροντίσουν για την τοποθέτησή του.

– Να ελέγχουν αν υπάρχουν διαρροές στις βρύσες ή στα καζανάκια.

-Να βεβαιώνονται ότι οι υδρορροές στα μπαλκόνια και στις ταράτσες είναι καθαρές από φύλλα και σκουπίδια και λειτουργούν ομαλά.

Αν παγώσουν οι κεντρικοί σωλήνες ύδρευσης

-Να κλείνουν αμέσως τον κεντρικό διακόπτη παροχής νερού του σπιτιού και να ελέγχουν τον υδρομετρητή. Αν συνεχίζει να λειτουργεί («γράφει») τότε υπάρχει διαρροή στο δίκτυο. Κλείστε το διακόπτη της κεντρικής παροχής και καλέστε υδραυλικό.

-Αν αποφασίσουν να ξεπαγώσουν τους σωλήνες, να αρχίζουν από το μέρος του σωλήνα κοντά στον διακόπτη ώστε η θερμοκρασιακή μεταβολή να είναι σταδιακή. Αν δεν φέρει αποτέλεσμα να επικοινωνούν  με έναν υδραυλικό.

-Να ελέγχουν αν έχουν βραχεί ή διατρέχουν κίνδυνο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ώστε να τις απομονώσουν.

ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ- ΒΡΟΧΕΣ

– Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι

φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.

– Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.

– Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων αλλά και προληπτικά.

-Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους αλλά και προληπτικά.

-Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων αλλά και προληπτικά (κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών).

-Να προφυλαχτούν αμέσως σε περίπτωση χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.

-Να ακολουθούν τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία κ.α.

-Να ακολουθούν τις οδηγίες του Προειδοποιητικού Μηνύματος 112, εφόσον αποσταλεί στα κινητά τηλέφωνα.

ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

– Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τον άνεμο ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.

– Να στερεώσουν τις διαφημιστικές πινακίδες που τυχόν έχουν αναρτήσει.

– Να ασφαλίσουν τις πόρτες και τα παράθυρα.

– Να αποφύγουν δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.

– Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (γλάστρες, σπασμένα τζάμια κ.λπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).

-Να ακολουθούν τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία κ.α.

-Να ακολουθούν τις οδηγίες του Προειδοποιητικού Μηνύματος 112, εφόσον αποσταλεί στα κινητά τηλέφωνα.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Σε περιπτώσεις ανάγκης, οι πολίτες να επικοινωνούν με τις αρμόδιες Υπηρεσίες (Αστυνομία τηλ. 100 – Πυροσβεστική τηλ 199 -Αριθμός Επείγουσας Ανάγκης 112- ΕΚΑΒ 166).

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της  ΕΜΥ

Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας θα επηρεάσουν τη χώρα από την Πέμπτη (14-01-2021) το βράδυ με κύρια χαρακτηριστικά:

  1. Τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις
  2. Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες
  3. Τους θυελλώδεις ανέμους και
  4. Τον ισχυρό παγετό

Α. ΠΕΜΠΤΗ (14-01-2021) – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (15-01-2021) Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από απόψε Πέμπτη το βράδυ και από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά:

  1. ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ

α. Από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης μέχρι τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, στη Μακεδονία και τη Θράκη (ορεινά και πρόσκαιρα και σε πεδινές περιοχές),  στη Θεσσαλία (400 μέτρα) και στα ορεινά – ημιορεινά της Ηπείρου και της υπόλοιπης κεντρικής χώρας. Στη δυτική Μακεδονία και τη Χαλκιδική τη νύχτα της Πέμπτης θα είναι κατά τόπους πυκνές.

β. Από τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, στην ανατολική Στερεά – Εύβοια (600 μέτρα) και τη βορειοανατολική Πελοπόννησο (800 μέτρα).

  1. Τις ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ:

α. Τις βραδινές και νυχτερινές ώρες της Πέμπτης στα νησιά του Ιονίου και τις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς β.  Από τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου γ.  Από τις πρωινές μέχρι τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής στις Κυκλάδες και δ. Το απόγευμα της Παρασκευής στα Δωδεκάνησα.

Β. ΣΑΒΒΑΤΟ (16-01-2021) – ΚΥΡΙΑΚΗ (17-01-2021) Κακοκαιρία προβλέπεται από τα δυτικά – νοτιοδυτικά  με κύρια χαρακτηριστικά:

  1. Τις ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ

α. Από αργά το βράδυ της Παρασκευής (15-01-2021) προς τα ξημερώματα του Σαββάτου, στα ορεινά – ημιορεινά (πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης), οι οποίες στην κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες του Σαββάτου θα είναι κατά διαστήματα πυκνές.

Από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου θα χιονίσει στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και σε πεδινές περιοχές.

Επίσης, το Σάββατο χιονοπτώσεις, θα σημειωθούν και σε πεδινές περιοχές της δυτικής – κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και στη Θεσσαλία και τις βορειότερες περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας όπου κατά διαστήματα πιθανώς να είναι πιο πυκνές.

β. Την Κυριακή στα δυτικά οι χιονοπτώσεις αναμένεται πρόσκαιρα να σταματήσουν.

Στα ανατολικά όμως και κυρίως, στα προσήνεμα της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, στην Εύβοια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου θα συνεχιστούν κατά διαστήματα και σε πεδινές περιοχές.

  1. Τις ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ:

α. Από τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής (15-01-2021) μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες του Σαββάτου στα νησιά του Ιονίου (από την Κεφαλονιά και νοτιότερα), στη δυτική και νότια Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στη δυτική Στερεά.

β. Τις πρωινές και τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου στις Κυκλάδες και την Κρήτη γ. Τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου στα Δωδεκάνησα.

  1. Τους ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ βορείων διευθύνσεων που θα πνέουν με ένταση 7 με 8 μποφόρ.

Γ. ΔΕΥΤΕΡΑ (18-01-2021) – ΤΡΙΤΗ (19-01-2021) Μία νέα ατμοσφαιρική διαταραχή από τα νοτιοδυτικά, θα προκαλέσει εκ νέου επιδείνωση του καιρού, κυρίως στις κεντρικές και νότιες περιοχές.

  1. ΠΑΓΕΤΟΣ θα επικρατήσει όλες τις ημέρες μέχρι την Τρίτη

(19-01-2021) κατά τις βραδινές και τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά όπου στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός. Επιπλέον, σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, το Σάββατο και την Κυριακή, θα είναι ολικός.

Πρόσφατα Άρθρα

Πνιγμός Τρικαλινού στη Λευκάδα λίγες μέρες πριν τον γάμο του
Ελλάδα

Πνιγμός Τρικαλινού στη Λευκάδα λίγες μέρες πριν τον γάμο του

25 Μαΐου 2025
0

Θανάσιμη κατάληξη είχε το μπάνιο για έναν 30χρονο άνδρα από τα Τρίκαλα, ο οποίος παρασύρθηκε από τα ισχυρά κύματα στην...

Read more
H νέα διοίκηση της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων
Τοπικά

Δ.Ο.Υ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη

25 Μαΐου 2025
0

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  Δ.Ο.Υ  ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ  Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΕ –...

Read more
Μετακομίζει σε νέα έδρα η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας
Τοπικά

Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Φροντιστών του Νομού Τρικάλων

25 Μαΐου 2025
0

Read more
1η Γιορτή Προβατίνας – Ένα νέο γαστρονομικό αντάμωμα στα Χάσια
Ελλάδα

1η Γιορτή Προβατίνας – Ένα νέο γαστρονομικό αντάμωμα στα Χάσια

25 Μαΐου 2025
0

Ο Δήμος Μετεώρων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με την υποστήριξη της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., διοργανώνουν με ιδιαίτερη χαρά την 1η Γιορτή Προβατίνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί...

Read more
Επιτυχημένη και η τρίτη διοργάνωση “Trikala Athletics”
Τοπικά

Επιτυχημένη και η τρίτη διοργάνωση “Trikala Athletics”

25 Μαΐου 2025
0

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών/τριών, σημαντικές επιδόσεις και άρτια διοργάνωση, πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά στα Τρίκαλα το μίτινγκ στίβου “Trikala...

Read more
Οι Τρικαλινοι Ιεροψάλτες στο 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας στη Λίμνη Πλαστήρα
Τοπικά

Οι Τρικαλινοι Ιεροψάλτες στο 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας στη Λίμνη Πλαστήρα

25 Μαΐου 2025
0

Την Παρασκευή 23 Μαΐου 2025 το Σωματείο Ιεροψαλτών Ν Τρικάλων συμμετείχε στο 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας στο ξενοδοχείο Ναϊάδες στη...

Read more
Μία ακόμη δυνατή υποψηφιότητα στο συνδυασμό του Μεριβάκη… με μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες
Παραπολιτικά

Παρέμβαση Θανάση Μεριβάκη για τα σφαγεία Οιχαλίας

25 Μαΐου 2025
0

Ο Θανάσης Μεριβάκης επανέρχεται με ερωτήματα προς τη Δημοτική Αρχή και την Αντιπολίτευση σχετικά με τα δημοτικά σφαγεία Οιχαλίας και...

Read more
Η θερμή υποδοχή που… άναψε το γαλάζιο κλίμα
Παραπολιτικά

Η θερμή υποδοχή που… άναψε το γαλάζιο κλίμα

24 Μαΐου 2025
0

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας, απολαμβάνοντας θερμή και ειλικρινή υποδοχή από τα τοπικά στελέχη της ΝΔ. Η...

Read more
Απεβίωσε ο Δημήτριος Γκαγκάς
Κοινωνικά

Απεβίωσε ο Δημήτριος Γκαγκάς

24 Μαΐου 2025
0

Τον πολυαγαπημένo μας σύζυγο, πατέρα, παππού και αδελφό ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΚΑΓΚΑ ΕΤΩΝ 90 Θανόντα, κηδεύουμε την Κυριακή 25 Μαΐου 2025 και ώρα 17:30μ.μ.,...

Read more
Έφυγαν από τη ζωή δύο Τρικαλινοί
Κοινωνικά

Έφυγαν από τη ζωή δύο Τρικαλινοί

24 Μαΐου 2025
0

Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού, αδελφό και θείο ΧΑΡΙΛΑΟ (ΜΑΚΗ) ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΣΥΝΤ/ΧΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΟΤΕ ΕΤΩΝ 78 Θανόντα κηδεύουμε την...

Read more
Απεβίωσε ο Ευάγγελος Βαλοτάσιος
Κοινωνικά

Απεβίωσε ο Ευάγγελος Βαλοτάσιος

24 Μαΐου 2025
0

Τον αγαπημένο μας πατέρα παππού αδελφό και θείο ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΑΛΟΤΑΣΙΟ ΕΤΩΝ 85 Θανόντα κηδεύουμε την Κυριακή 25/5/2025 και ώρα 6.00 μ.μ στον...

Read more
Συνεργασία Δημάρχου Τρικκαίων – ευρωβουλευτή Δημ. Τσιόδρα
Τοπικά

Συνεργασία Δημάρχου Τρικκαίων – ευρωβουλευτή Δημ. Τσιόδρα

24 Μαΐου 2025
0

Συνεργασία και συζήτηση για ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Τρικκαίων, αφορούσε η επίσκεψη του ευρωβουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Τσιόδρα στον...

Read more
Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τοπικά

Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

24 Μαΐου 2025
0

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λάρισα το διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης των κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων των φορέων εποπτείας της...

Read more
Απεβίωσε η Μαρία Καραγγέλη από το Κεραμίδι
Κοινωνικά

Απεβίωσε η Μαρία Καραγγέλη από το Κεραμίδι

24 Μαΐου 2025
0

Την πολυαγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και προγιαγιά ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ ΕΤΩΝ 95 Θανούσα, κηδεύουμε την Κυριακή 25 Μαΐου 2025 και ώρα 11:00π.μ., εκ του Ιερού...

Read more
Περιφέρεια Θεσσαλίας:  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για αύριο Κυριακή
Τοπικά

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

24 Μαΐου 2025
0

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Κυριακή (25-5-2025) στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες....

Read more
Next Post
ΔΕΥΑΤ: Πώς θα προστατέψετε υδρόμετρα, βρύσες και σωληνώσεις από τον παγετό

ΔΕΥΑΤ: Πώς θα προστατέψετε υδρόμετρα, βρύσες και σωληνώσεις από τον παγετό

Σε πλήρη ετοιμότητα για την κακοκαιρία με 189 μηχανήματα και σταθμούς μεταφόρτωσης αλατιού

Σε πλήρη ετοιμότητα για την κακοκαιρία με 189 μηχανήματα και σταθμούς μεταφόρτωσης αλατιού

Έριξαν πρόστιμο σε νοσηλεύτρια την ώρα που επέστρεφε από τη βάρδια της

Εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Φάρσαλα – Έλεγχοι, προσαγωγές και συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Φάρσαλα – Έλεγχοι, προσαγωγές και συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Λάρισα: Ένα ακόμη σχολικό τμήμα έκλεισε λόγω κορωνοϊού

Λάρισα: Ένα ακόμη σχολικό τμήμα έκλεισε λόγω κορωνοϊού

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
Μέλος του eMedia - Αρ. Μητρώου: 14251

Ο παρών ιστότοπος Farkadonaday.gr δηλώνει ότι είναι συμμορφωμένος με τη σύσταση (Ε.Ε.) 2018//334 της επιτροπής της 1/3/2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
© 2020 farkadonaday.gr

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία