Η κληρονομιά στο χωριό και η πρόταση γάμου το Μ. Σάββατο…

Αυστηροί είναι οι έλεγχοι της Τροχαίας στα διόδια με αποτέλεσμα πολλοί ταξιδιώτες να κάνουν αναστροφή και να επιστρέφουν στο σπίτι τους καθώς δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα.

Αρκετοί είναι εκείνοι που στην προσπάθεια τους να πάνε στα χωριά τους για το Πάσχα λένε στους αστυνομικούς ευφάνταστες δικαιολογίες.

Ένας άνδρας υποστήριξε ότι πρέπει να περάσει τα διόδια γιατί έχει υποσχεθεί στην κοπέλα του να της κάνει πρόταση γάμου το βράδυ της Ανάστασης.

Δύο νεαροί είπαν στους αστυνομικούς ότι ο συμβολαιογράφος τους ζήτησε να μεταβούν στο χωριό προκειμένου να υπογράψουν τα χαρτιά για την μεταβίβαση της κληρονομιάς. Ένας άλλος ανέφερε ότι πρέπει να μεταβεί στο εξοχικό του γιατί πλημμύρισε το σπίτι του και πρέπει να πάει να ελέγξει τα υδραυλικά.

Διαβάστε Επίσης

Source: real.gr

Πρόσφατα Άρθρα

Κώστας Σκρέκας: «Η Ευρώπη υιοθετεί το ελληνικό μοντέλο ανάκτησης υπερεσόδων από τους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας»

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, συμμετείχε στην έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε...

Read more

Αντιολισθητικές αλυσίδες: Υποχρεωτική η αγορά από όλους τους οδηγούς – Πότε πρέπει να τις έχουμε στο αυτοκίνητο

Eνόψει της έναρξης της περιόδου για την υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών μέσων στα οχήματα κατά τη χρονική περίοδο από τον Οκτώβριο...

Read more
Next Post