Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
Farkadonaday.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Farkadonaday.gr
No Result
View All Result

H Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Φανάρι, παρουσία του Πρωθυπουργού της Ελλάδος

13 Μαρτίου 2022
in Διεθνή
H Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Φανάρι, παρουσία του Πρωθυπουργού της Ελλάδος
Share on FacebookShare on Twitter

Με κάθε ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την από αιώνων διαμορφωμένη παράδοση εορτάσθηκε σήμερα, 13 Μαρτίου 2022, στην Ιερά Καθέδρα της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Κυριακή της Ορθοδοξίας, παρουσία του Εξοχ. Πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, συμπαραστατούμενος από τους Σεβ. Ιεράρχες Γέροντα Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριο, Ανθηδώνος κ. Νεκτάριο, Επίτροπο του Παναγίου Τάφου στην Πόλη, Σεβαστείας κ. Σεραφείμ, Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίο, Μύρων κ. Χρυσόστομο, Ειρηνουπόλεως κ. Νίκανδρο, Ιταλίας κ. Πολύκαρπο, Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιο, Πέτρας και Χεροννήσου κ. Γεράσιμο και Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα. Κατά τη διάρκειά της τελέστηκε η εις Διάκονον χειροτονία του Μοναχού κ. Βαρνάβα, από την Αδελφότητα της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ.

Τον πανηγυρικό της εορτής κήρυξε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μ. Βρεταννίας κ. Νικήτας.

Εκκλησιάστηκαν Ιεράρχες του Οικουμενικού Θρόνου, κληρικοί, Αγιορείτες Μοναχοί, Άρχοντες της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, με επί κεφαλής τον Άρχοντα Μ. Λογοθέτη Εντιμολ. κ. Θεόδωρο Αγγελόπουλο, ο Εξοχ. κ. Χριστόδουλος Λάζαρης, Πρέσβης της Ελλάδος στην Άγκυρα, ο Εξοχ. κ. Γιάννης Οικονόμου, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, μέλη της επισήμου Αντιπροσωπείας που συνόδευσε τον κ.Πρωθυπουργό, οι εν τη Πόλει Γενικοί Πρόξενοι της Ελλάδος Ευγεν. κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου, και της Ουκρανίας Εντιμ. κ. Roman Nedilskyi, ο Εντιμ. κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, Δικηγόρος, μέλος του Ιδρύματος «Πατριάρχης Βαρθολομαίος», συγγενείς του νέου διακόνου, και πλήθος πιστών από την Πόλη, και το εξωτερικό.

Πριν από τη χειροτονία του νέου διακόνου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στα τραγικά γεγονότα που εκτυλίσσονται στην Ουκρανία και ζήτησε να τερματιστεί αμέσως η εισβολή και ο πόλεμος και να δοθεί μία νέα ευκαιρία στον διάλογο.

“Ο Κύριος και Σωτήρ ημών Ιησούς Χριστός είναι ο «Θεός της ειρήνης». Η Εκκλησία Του προσεύχεται διά την «άνωθεν ειρήνην», την «ειρήνην του Θεού, την υπερέχουσαν πάντα νούν» (Φιλ. δ´, 7), αλλά και «υπέρ της ειρήνης του σύμπαντος κόσμου», η οποία είναι η σιαμαία αδελφή της δικαιοσύνης.

Εν συνοχή καρδίας, παρακολουθούμεν το δράμα του Ουκρα-νικού λαού, και εν ταυτώ θαυμάζομεν την σθεναράν αντίστασίν του εις τον ιταμόν εισβολέα. Μεθ’ ικανοποιήσεως καταγράφομεν και την γενναίαν αντίδρασιν Ρώσσων πολιτών εις την αιματοχυσίαν. Απευθύνομεν έκκλησιν δι᾽ άμεσον κατάπαυσιν του πυρός εις όλα τα μέτωπα του πολέμου. Η βία και ο πόλεμος όχι μόνον δεν επιλύουν διαφοράς, αλλά προκαλούν πόνον και θάνατον και δημιουργούν πολυπλο-κώτερα προβλήματα. Πρέπει να τερματισθή αμέσως, τώρα, η εισβολή και ο πόλεμος και να δοθή νέα ευκαιρία εις τον διάλογον, το κατ᾽ εξοχήν όχημα της καταλλαγής και της ειρήνης. Εξ άλλου, ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών, αυτό το «Ευαγγέλιον των Εθνών» ως απεκλήθη, απαγορεύει ρητώς την χρήσιν βίας εις τας διεθνείς σχέσεις και δεσμεύει όλα τα μέλη του Οργανισμού να ρυθμίζουν τας διαφοράς των με ειρηνικά μέσα. Ο πόλεμος αποτελεί παράβασιν του διεθνούς δικαίου, το οποίον είναι πλέον «δίκαιον ειρήνης»”.

Προηγουμένως, ο Παναγιώτατος, με αφορμή την εκ Κύπρου καταγωγή του υποψηφίου διακόνου, μίλησε με θερμούς λόγους για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο.

“Δραττόμεθα της ευκαιρίας διά να απευθύνωμεν, κατά την ιεράν ταύτην στιγμήν, ολοκαρδίους ευχάς διά ταχείαν ανάρρωσιν και επιστροφήν εις τα υψηλά Αυτού καθήκοντα, προς τον Μακαριώτατον και προσφιλέστατον ημίν αδελφόν, τον Αρχιεπίσκοπον Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κύριον Χρυσόστομον. Είμεθα ευγνώμονες προς τον Μακαριώτατον διά την γενναιόφρονα στήριξίν του προς τον Οικουμενικόν Θρόνον καθ᾽ όλην την τελικήν και καθοριστικήν φάσιν προετοιμασίας και κατά την διεξαγωγήν της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας (Κρήτη, 2016), καθώς και διά την υποδειγματικήν στάσιν του εις το θέμα του Ουκρανικού Αυτοκεφάλου. Τον ευχαριστούμεν ακόμη διά την πρόσφατον γενναίαν δωρεάν του προς την Ιεράν Μητρόπολιν Βελγίου, η οποία θα βοηθήση αυτήν μεγάλως εις την εκπλήρωσιν της υψηλής αποστολής της εις το από πολλών απόψεων κέντρον της Ευρώπης.

Η μαρτυρία του αγίου Κύπρου αποτελεί έκφρασιν των στενών δεσμών των δύο Εκκλησιών, αναγνώρισιν του πρωτευθύνου ρόλου του Οικουμενικού Πατριαρχείου εις την Ορθοδοξίαν, αλλά και επιβεβαίωσιν της ακραιφνούς εκκλησιολογίας Αυτού, του σεβασμού της παλαιφάτου κανονικής δομής και λειτουργίας της Εκκλησίας και της κανονιστικής αξίας της μακραίωνος εκκλησιαστικής πρακτικής. Όντως, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου αποτελεί πρότυπον εκκλησιαστικού ανδρός, αμετακίνητον υπερασπιστήν των πατρώων παραδόσεων. “

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Παναγιώτατος απηύθυνε προς το νέο διάκονο πατρικούς λόγους οικοδομής και νουθεσιών.

“Είναι μεγίστη ευλογία διά το πρόσωπόν σου, να σε προορίση ο Κύριος εις διακονίαν της Εκκλησίας Του. Και αποτελεί μέγα και ιερόν προνόμιον να ανήκης από της σήμερον εις τον ιερόν κλήρον του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της κατ᾽ εξοχήν διακονικής Εκκλησίας, του ανυστάκτου φύλακος της Αποστολικής και Πατερικής παρακατα-θήκης, την οποίαν συγκροτούν οι Άγιοι και οι Μάρτυρες της πίστεως, το δόγμα, το ήθος και η κανονική παράδοσις της Εκκλησίας, η ολόφωτος λειτουργική ζωή και η δοξολογική πνευματικότης, ο θεάρεστος ζήλος και το Ορθόδοξον φρόνημα των κληρικών, τα ασκητικά κατορθώματα των μοναστών, ο σταυροαναστάσιμος βίος του χριστωνύμου πληρώματος, η καλή μαρτυρία εν τω κόσμω περί της ελθούσης χάριτος και της ερχομένης Βασιλείας του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, οι ναοί, αι ιεραί μοναί, ως η ιδική σου, τα σεπτά προσκυνήματα και σεβάσματα του Γένους, αι πανίεροι και θαυματουργικαί εικόνες, την αναστήλωσιν των οποίων σήμερον τιμώμεν και πανηγυρίζομεν.

Ως έχει προσφυώς γραφή, «η Ορθόδοξη εικόνα είναι, μέσα στην σύγχρονη πλημμυρίδα των εικόνων που μας απανθρωπίζει, ελπίδα και φως. Προσκαλεί τον σύγχρονο άνθρωπο, το “τηλεθεώμενον ζώον”, να γίνει “ζώον θεούμενον”. Μας αποκαλύπτει την ομορφιά, την οικουμενικότητα και το ανθρωπολογικό βάθος της Ορθόδοξης πρότασης ζωής, ανοίγει τον ορίζοντα της εσχατολογικής τελείωσης των πάντων. Σε όλα αυτά, είναι η ίδια η εικόνα, αυτή που κάνει το πρώτο βήμα, αυτή που μας κοιτάζει πρώτη στα μάτια». Πράγματι, η εικών ανήκει εις τον πυρήνα της Ορθοδόξου ταυτότητός μας, περικλείει και εκφράζει όλην την αλήθειαν της πίστεώς μας, αγιάζει την ζωήν μας, την αναφέρει εις την θεανθρωπίνην ουσίαν της και εις τον αιώνιον προορισμόν της.

Εις το ζωτικόν κέντρον και εις την τελικήν προοπτικήν της ανθρωπίνης υπάρξεως παραπέμπει και το μυστήριον της ιερωσύνης, το οποίον τελούμεν σήμερον και θα σε καταστήση διάκονον του Χριστού και της Εκκλησίας Του. Ως λειτουργός του Υψίστου δεν θα ανήκης εις τον εαυτόν σου, αλλά εις τον Ιησούν μόνον. Ήδη ως μοναχός, έχεις αφιερώσει ολόκληρον την ύπαρξίν σου εις τον Κύριον. Κατά τον Όσιον Σωφρόνιον, η πεμπτουσία της κλήσεως του μοναστού δεν είναι η φυγή από τον κόσμον, αλλά η συνεχής διαμονή «εν τω Θεώ». Εις την ιερωσύνην, ευδοκία Θεού, αυτή η υπαρξιακή καλή αλλοίωσις τελειούται. Ως διάκονος καλείσαι να αναζωπυρώνης, διά της ιδικής σου προθύμου συνεργίας και του προσωπικού αγώνος, τα χαρίσματα, τα οποία θα λάβης παρά του Παρακλήτου Πνεύματος. Όπως λέγει ο εν Αγίοις Προκάτοχος της ημών Μετριότητος εις τον Αποστολικόν Θρόνον της Κωνσταντινουπολίτιδος Εκκλησίας Ιωάννης ο Χρυσόστομος, «καθάπερ το πυρ δείται ξύλων, ούτω και η χάρις της προθυμίας της ημετέρας, ίνα αεί αναζέη». Εις τον καλόν αγώνα εν τω αμπελώνι του Κυρίου, θα καθίσταται εις σε εμφανέστερον και σαφέστερον, ότι τίποτε δεν είναι ιδικόν σου κατόρθωμα, αλλά ότι τα πάντα είναι άνωθεν δωρεά και χάρις.”

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, με τους συλλειτουργούντες Αρχιερείς, τέλεσαν το καθιερωμένο Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όλων «των υπέρ της Ορθοδόξου ημών πίστεως αγωνισαμένων και τελειωθέντων εν αυτή».

Σε σύντομο χαιρετισμό του προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, ο Παναγιώτατος τον καλοσώρισε θερμά στην έδρα της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Ορθοδοξίας, και στο πρόσωπό του ευχαρίστησε την Ελληνική Πολιτεία για το συνεχές ενδιαφέρον της για τα θέματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Ευχήθηκε δε κάθε επιτυχία στην επικείμενη συνάντηση του κ. Πρωθυπουργού με τον Εξοχ. Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας, και αναφερόμενος και πάλι στη δραματική κατάσταση στην Ουκρανία επανέλαβε την στήριξη του Οικουμενικού Πατριαρχείου προς τον σκληρά δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό.

Ακολούθησε η λιτανευτική πομπή των Ιερών Εικόνων, στον αυλόγυρο του Πατριαρχείου, κατά την οποία ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευλόγησε τους πιστούς.

👁️ Το άρθρο αυτό προβλήθηκε 442 φορές.

Source: poimin.gr

Πρόσφατα Άρθρα

Το σακάκι έγινε… φουστανέλα και βγήκαν τα γιαταγάνια!
Παραπολιτικά

Το σακάκι έγινε… φουστανέλα και βγήκαν τα γιαταγάνια!

21 Ιουλίου 2026
0

Τελικά εκεί που κάποιοι περίμεναν ότι το «κοστούμι» θα μείνει στη ντουλάπα να το φάει ο σκόρος, φαίνεται πως… βγήκε!...

Read more
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει στη δράση του ΟΟΣΑ & της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Talent Booster Mechanism»
Παραπολιτικά

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση βάζει «ψαλίδι» σε απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

21 Ιουλίου 2026
0

Η απόφαση πέρασε αλλά όχι όπως σχεδιάστηκε... από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας έβαλε «ψαλίδι»...

Read more
Νέα παιδική χαρά στην πλατεία Φαρκαδόνας
Τοπικά

Νέα παιδική χαρά στην πλατεία Φαρκαδόνας

21 Ιουλίου 2026
0

Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Φαρκαδόνας αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη χωροθέτηση νέας παιδικής χαράς επιφάνειας 107 τ.μ. στην κεντρική πλατεία...

Read more
Συνελήφθη φυγόποινος για ενδοοικογενειακή βία στα Τρίκαλα
Τοπικά

Συνελήφθη στα Τρίκαλα 26χρονος καταζητούμενος για κλοπή

21 Ιουλίου 2026
0

Συνελήφθη, χθες (20-07-2026) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων, 26χρονος ημεδαπός, διότι σε...

Read more
Συνελήφθη φυγόποινος στη Φαρκαδόνα
Τοπικά

Χειροπέδες σε 27χρονο στην Καλαμπάκα για κατοχή αναδιπλούμενου σουγιά

21 Ιουλίου 2026
0

Συνελήφθη, σήμερα (21-07-2026) τις μεταμεσονύκτιες ώρες στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων, 27χρονος ημεδαπός, διότι...

Read more
Σύλληψη δύο ατόμων στα Τρίκαλα για κατοχή ναρκωτικών
Τοπικά

Στη σύλληψη 27χρονου για κατοχή κοκαΐνης προχώρησε η Δίωξη Ναρκωτικών Τρικάλων

21 Ιουλίου 2026
0

Συνελήφθη, σήμερα (21-07-2026) τις μεταμεσονύκτιες ώρες στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων...

Read more
Η διαδρομή του Ε-65: Πολιτικές μάχες, καθυστερήσεις και τελική δικαίωση
Τοπικά

Η διαδρομή του Ε-65: Πολιτικές μάχες, καθυστερήσεις και τελική δικαίωση

21 Ιουλίου 2026
0

Για τον αυτοκινητόδρομο Ε-65, υπήρχαν ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, οι σχετικές ζυμώσεις, συζητήσεις και αρχικοί σχεδιασμοί....

Read more
Δημήτρης Παπαστεργίου: Οι αλλαγές που έρχονται στο Gov.gr και οι νέες ψηφιακές υποδομές της χώρας
Τοπικά

Παπαστεργίου: Στο 99% η κτηματογράφηση – Στόχος η πλήρης λειτουργία του Κτηματολογίου έως το τέλος του 2026

21 Ιουλίου 2026
0

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης στους «Αταίριαστους», στον ΣΚΑΪ Περίπου 4.000 κλήσεις για τροχαίες παραβάσεις ήδη έχουν βεβαιωθεί...

Read more
Συνάντηση  Λιούτα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια
Τοπικά

Συνάντηση Λιούτα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια

21 Ιουλίου 2026
0

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια πραγματοποίησε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης,...

Read more
Σύλληψη Τρικαλινού για διατάραξη κοινής ησυχίας
Ελλάδα

Μαχαίρωσαν 16χρονο στον Πλαταμώνα – Δημόσια έκκληση του πατέρα του για μάρτυρες

21 Ιουλίου 2026
0

Έντονο προβληματισμό προκαλεί νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον Πλαταμώνα. Κατά τη διάρκεια...

Read more
Παραδόθηκε ενοποιημένο το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65
Τοπικά

Σε κυκλοφορία ολόκληρος ο Ε65 από τις 23 Ιουλίου

21 Ιουλίου 2026
0

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εγκαινιάζεται την Πέμπτη 23 Ιουλίου το βόρειο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε65, μήκους 46 χιλιομέτρων, που...

Read more
Απεβίωσε ο Δημήτριος Αργύρης από το Γριζάνο
Κοινωνικά

Απεβίωσε ο Δημήτριος Αργύρης από το Γριζάνο

21 Ιουλίου 2026
0

Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και παππού ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΡΓΥΡΗ ΕΤΩΝ 84 Θανόντα, κηδεύουμε την Τρίτη 21 Ιουλίου 2026 και ώρα 19:30μ.μ.,  εκ...

Read more
«Έσβησε» στο δρόμο από Τρίκαλα για Λάρισα
Τοπικά

Νεκρή 67χρονη εντοπίστηκε δίπλα στο αυτοκίνητό της στον Ε65

20 Ιουλίου 2026
0

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στις αρχές, μετά τον εντοπισμό μιας 67χρονης γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις της δίπλα στο...

Read more
Θα προλάβει να φορεθεί το «κοστούμι» ή θα το φάει ο… σκόρος;
Παραπολιτικά

Θα προλάβει να φορεθεί το «κοστούμι» ή θα το φάει ο… σκόρος;

21 Ιουλίου 2026
0

Στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, όπως όλα δείχνουν, η Ντιντή θα συνεχίσει να κρατά το τιμόνι της Αντιπεριφέρειας μέχρι και την...

Read more
Σε ηλικία 55 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Αλεξίου από τη Φαρκαδόνα
Κοινωνικά

Σε ηλικία 55 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Αλεξίου από τη Φαρκαδόνα

20 Ιουλίου 2026
0

Τoν πολυαγαπημένο μας σύζυγο, αδελφό, θείο, υιό και φίλο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ( BRAVE BOY ) ΕΤΩΝ 55 Θανόντα, κηδεύουμε την Τρίτη 21...

Read more
Next Post
Απεβίωσε η Αθανασία Κουτσιούμπα

Απεβίωσε η Αθανασία Κουτσιούμπα

Μέχρι και σήμερα η διανομή των 5 self tests για μαθητές και εκπαιδευτικούς –  Πότε πρέπει να κάνουν το πρώτο self test

Από σήμερα Δευτέρα η διάθεση πέντε δωρεάν self tests σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Προς τους έχοντες εξουσία

«Εκτινάχθηκαν» πάλι κρούσματα και εισαγωγές στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Σταθερά δίπλα στους συνδημότες μας ο Σκρέκας

Σταθερά δίπλα στους συνδημότες μας ο Σκρέκας

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  Νοσοκομείου Τρικάλων: Όσοι  νοσηλεύονται δεν έχει κανείς εμβολιαστεί

Υπερήφανος για τον ΔΕΔΔΗΕ ο Διοικητής του Γ.Ν. Τρικάλων

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
Μέλος του eMedia - Αρ. Μητρώου: 14251

Ο παρών ιστότοπος Farkadonaday.gr δηλώνει ότι είναι συμμορφωμένος με τη σύσταση (Ε.Ε.) 2018//334 της επιτροπής της 1/3/2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
© 2020 farkadonaday.gr

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία