Δευτέρα, 9 Ιουνίου, 2025
Farkadonaday.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Farkadonaday.gr
No Result
View All Result

Συντάξεις: Τα 3+1 «δώρα» που θα δουν στο άμεσο διάστημα οι συνταξιούχοι

14 Σεπτεμβρίου 2022
in Ελλάδα
Η αυξημένη είσπραξη φόρων φέρνει νέα μέτρα – Ετοιμάζεται το «πακέτο» για τη ΔΕΘ
Share on FacebookShare on Twitter

Στους συνταξιούχους εστιάζεται το σημαντικότερο κομμάτι των μέτρων στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

Όπως προκύπτει, από τα μέτρα στήριξης που παρουσιάστηκαν τα 4 αφορούν στους -ή και τους- συνταξιούχους. Επιγραμματικά πρόκειται για τα εξής:

Αυξήσεις άνω του 6% στις κύριες συντάξεις
Κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης
Ετήσια αύξηση από τον επανυπολογισμό των συντάξεων και
Ενίσχυση 250 ευρώ, την οποία θα λάβουν και συνταξιούχοι
Συντάξεις: Τι ισχύει για τις αυξήσεις άνω του 6% [παραδείγματα]
Σύμφωνα με τον οδηγό που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, από 1/1/2023 αυξάνονται οι κύριες συντάξεις για πάνω από τα 2/3 των συνταξιούχων (περίπου 1,6 εκατομμύρια) με το συνολικό δημοσιονομικό κόστος να ανέρχεται τουλάχιστον στα 600 εκατομμύρια ευρώ. Η αύξηση αναμένεται να ξεπεράσει το 6% και προκύπτει με βάση ειδικό συντελεστή που διαμορφώνεται κατά 50% από τη μεταβολή του ΑΕΠ και κατά 50% από τη μεταβολή του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του 2022. Ακριβής εικόνα για το τελικό ύψος των αυξήσεων θα υπάρχει στις αρχές του 2023.

Το υπόλοιπο 1/3 των συνταξιούχων (περίπου 800.000) που θα δουν είτε λογιστικές αυξήσεις λόγω προσωπικής διαφοράς είτε οριακές αυξήσεις, θα ωφεληθούν στη πλειονότητα τους από την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ (αναλύεται παρακάτω).

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:

Παράδειγμα 1: Συνταξιούχος χωρίς προσωπική διαφορά που σήμερα λαμβάνει 750 ευρώ στη τσέπη τον μήνα, από 1/1/2023 και με αύξηση της τάξεως του 6%, η σύνταξη του αυξάνεται κατά 45 ευρώ τον μήνα φτάνοντας στα 795 ευρώ. Ετήσιο όφελος 540 ευρώ.

-Σε περίπτωση που η αύξηση ανέλθει στο 6,5%, η σύνταξη του αυξάνεται 49 ευρώ τον μήνα φτάνοντας στα 799 ευρώ. Ετήσιο όφελος 588 ευρώ.

-Σε περίπτωση που η αύξηση είναι στο 7,5%, η σύνταξη του αυξάνεται κατά 56 ευρώ τον μήνα φτάνοντας στα 806 ευρώ. Ετήσιο όφελος 672 ευρώ.

Παράδειγμα 2: Συνταξιούχος χωρίς προσωπική διαφορά που σήμερα λαμβάνει 1000 ευρώ στη τσέπη του τον μήνα, από 1/1/2023 και με αύξηση της τάξεως του 6%, η σύνταξη του αυξάνεται κατά 60 ευρώ τον μήνα φτάνοντας στα 1060 ευρώ (πριν τη φορολογία). Ετήσιο όφελος 720 ευρώ.

-Σε περίπτωση που η αύξηση ανέλθει στο 6,5%, η σύνταξη του αυξάνεται κατά 65 ευρώ τον μήνα φτάνοντας στα 1065 ευρώ (πριν τη φορολογία). Ετήσιο όφελος 780 ευρώ.

Παράδειγμα 3: Έστω συνταξιούχος ο οποίος, το 2021 έχει μια μικρή προσωπική διαφορά 21 ευρώ και λαμβάνει 1000 ευρώ στη τσέπη του μηνιαίως. Με αύξηση συντάξεων 6%, υπερκαλύπτει την προσωπική του διαφορά και θα έχει μηνιαία αύξηση κατά 39 ευρώ (ετήσια αύξηση 468 ευρώ).

Εάν η αύξηση των συντάξεων φτάσει στο 7,5%, τότε θα έχει μηνιαία αύξηση 54 ευρώ (ετήσια αύξηση 648 ευρώ).

Παράδειγμα 4: Συνταξιούχος που το 2021 έχει μια σημαντική προσωπική διαφορά 150 ευρώ και λαμβάνει στη τσέπη του 1.500 ευρώ τον μήνα. Με μια αύξηση συντάξεων 6%, δεν θα δει μεν στο καθαρό του ποσό κάποια αύξηση, αλλά η προσωπική διαφορά θα πέσει πλέον στα 60 ευρώ το μήνα.

-Με αύξηση κατά 6,5% η προσωπική διαφορά μειώνεται στα 53 ευρώ.

-Με αύξηση κατά 7,5% τότε η προσωπική διαφορά μειώνεται ακόμα περισσότερο στα 38 ευρώ το μήνα.

Μπορεί ωστόσο ο συνταξιούχος αυτός να δει αύξηση από την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης (βλ. παρακάτω).

Τι αλλάζει με την κατάργηση ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης
Πρόκειται για την κατάργηση της λεγόμενης «φορολογικής εισφοράς αλληλεγγύης» για συνταξιούχους με εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ. Πρέπει να τονιστεί πως τα εισοδήματα αυτά δεν αφορούν μόνο συντάξεις αλλά το σύνολο των δηλωθέντων εισοδημάτων ανά συνταξιούχο. Στο πλαίσιο αυτό, οι τελικοί ωφελούμενοι ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο με συνολικό δημοσιονομικό κόστος 274 εκατομμύρια ευρώ.

Παράδειγμα 1: Συνταξιούχος με συνολικό δηλωθέν εισόδημα 15.000 ευρώ, 8.000 από συντάξεις και 7.000 από ενοίκια, θα έχει συνολικό ετήσιο όφελος 66 ευρώ λόγω κατάργησης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης.

Παράδειγμα 2: Συνταξιούχος με συνολικό δηλωθέν εισόδημα 22.000 ευρώ από δυο πηγές, 17.000 ευρώ από συντάξεις και 5.000 ευρώ από ενοίκια, θα έχει συνολικό ετήσιο όφελος 276 ευρώ

Παράδειγμα 3: Συνταξιούχος με συνολικό δηλωθέν εισόδημα 24.000 ευρώ από δυο πηγές, 14.000 από συντάξεις και 10.000 από ενοίκια, θα έχει ετήσια ωφέλεια κατά 376 ευρώ.

Παράδειγμα 4: Συνταξιούχος με συνολικό δηλωθέν εισόδημα 30.000 ευρώ, 16.000 ευρώ συντάξεις και 14.000 από ενοίκια, με την κατάργηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης πρόκειται να έχει ετήσιο όφελος 676 ευρώ.

Συνδυαστικά παραδείγματα:

Παράδειγμα 1: Συνταξιούχος με καθαρές αποδοχές 1.157 ευρώ, από 1/1/2023 και με ποσοστό αύξησης 6%, θα λάβει 1.221 ευρώ, δηλαδή θα έχει μια μηνιαία αύξηση 64 ευρώ, και σε ετήσια βάση η αύξηση αυτή φτάνει τα 771 ευρώ. Από το συνολικό όφελος, τα 698 ευρώ οφείλονται στην αύξηση των συντάξεων και τα 73 ευρώ στην κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.

-Εάν η τελική αύξηση φτάσει το 7,5% τότε το ετήσιο όφελος φτάνει τα 946 ευρώ, επιμεριζόμενο σε 873 ευρώ από την αύξηση των συντάξεων και 73 ευρώ από την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.

Παράδειγμα 2: Συνταξιούχος ο οποίος έχει ετήσιο μεικτό ποσό σύνταξης 2.500 ευρώ εκ των οποίων 200 ευρώ αποτελεί προσωπική διαφορά. Το 2022 λάμβανε καθαρά στο χέρι μετά την παρακράτηση ασφαλιστικών εισφορών, εισφοράς αλληλεγγύης και φόρων, 1.822 ευρώ. Το 2023 μετά την αύξηση 6% και την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, η προσωπική του διαφορά μειώνεται σημαντικά στα 62 ευρώ και ο ίδιος θα λαμβάνει πλέον καθαρά στο χέρι, 1.864 ευρώ, ως αποτέλεσμα της κατάργησης της εισφοράς αλληλεγγύης – ετήσιο όφελος 501 ευρώ.

-Εάν η αύξηση είναι της τάξης του 7,5%, τότε η προσωπική του διαφορά, μειώνεται ακόμα περισσότερο στα 27,50 ευρώ, ενώ το καθαρό ποσό που λαμβάνει θα είναι 1.864 ευρώ.

Εφάπαξ ενίσχυση 250 ευρώ σε ευάλωτες ομάδες
Τον Δεκέμβριο πρόκειται να δοθεί και πάλι εφάπαξ ενίσχυση στους ευάλωτους συμπολίτες μας. Οι διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη καταβολή είναι πως το ποσό αυξάνεται στα 250 ευρώ (από 200 προηγουμένως), ενώ διευρύνεται σημαντικά το πλήθος των ωφελούμενων συνταξιούχων καθώς την ενίσχυση θα την λάβουν όσοι συνταξιούχοι έχουν μηνιαίο εισόδημα 800 ευρώ αντί των 600 ευρώ που ίσχυε, ενώ αντίστοιχα διευρύνονται και τα κριτήρια του οικογενειακού εισοδήματος και της περιουσίας.

Συγκεκριμένα, δικαιούχοι είναι:

–          1 εκατομμύριο συνταξιούχοι (από 634.000 που ίσχυε πέρυσι), με ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα έως 9.600 ευρώ (έναντι 7.200), ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 16.800 ευρώ (έναντι 14.400) και ακίνητη περιουσία έως 300.000 ευρώ (έναντι 200.000 ευρώ),

–          35.000 ανασφάλιστοι υπερήλικες του ΟΠΕΚΑ,

–          225.000 δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος που θα λάβουν διπλή δόση τον Δεκέμβριο,

–          172.000 δικαιούχοι επιδόματος ΑμεΑ,

–          800.000 δικαιούχοι επιδόματος παιδιών ΟΠΕΚΑ, θα λάβουν αυξημένο επίδομα κατά 50%,

–          100.000 μακροχρόνια άνεργοι από 12 έως 24 μήνες –στη βάση του μοντέλου που εφαρμόστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας- που δεν είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος με ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα έως 9.600 ευρώ και ετήσιο οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα έως 16.800 ευρώ.

Συνολικά, οι δικαιούχοι του μέτρου είναι 2,3 εκατομμύρια συμπολίτες μας και το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 496 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 250 εκατ. ευρώ αφορούν στους συνταξιούχους.

Παράδειγμα 1: Συνταξιούχος με ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα 8.000 ευρώ δεν πληρούσε πέρυσι τα κριτήρια λήψης της έκτακτης ενίσχυσης των 250 ευρώ (το όριο ήταν 7.200 ευρώ). Πλέον, με την διεύρυνση του ανώτατου δηλωθέντος εισοδήματος στα 9.600 ευρώ (από 7.200 που ήταν), θα μπορεί και αυτός να λάβει την έκτακτη ενίσχυση.

Παράδειγμα 2: Συνταξιούχος με ετήσιο φορολογητέο εισόδημα 7.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία 250.000 ευρώ δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις λήψης της ενίσχυσης των 250 ευρώ κατά την προηγούμενη πληρωμή (το όριο της ακίνητης περιουσίας ήταν 200.000 ευρώ). Πλέον, με την αύξηση του ύψους της ακίνητης περιουσίας από τις 200.000 στις 300.000 ευρώ μπορεί και αυτός να λάβει την έκτακτη ενίσχυση.

Καταβολή της 4ης ετήσιας αύξησης που προκύπτει από τον επανυπολογισμό των συντάξεων με βάση τον ν. 4670/2020
Το προηγούμενο έτος, πάνω από 150.000 παλαιοί συνταξιούχοι (όσοι υπέβαλλαν αίτηση συνταξιοδότησης πριν τον Μάιο του 2016) με πάνω από 30 χρόνια ασφάλισης, είδαν αυξήσεις στις αποδοχές τους έπειτα από τον επανυπολογισμό των συντάξεων τους με βάση τα βελτιωμένα ποσοστά αναπλήρωσης που προβλέπονται στον ν.4670/2020. Συγκεκριμένα έλαβαν τις 3 από τις 5 ετήσιες αυξήσεις που προβλέπονται στον νόμο. Έτσι, το 2023 αναμένεται να λάβουν και την 4η ετήσια αύξηση.

Παράδειγμα 1: Συνταξιούχος που υπέβαλε αίτημα συνταξιοδότησης ΠΡΙΝ τον Μάιο του 2016 και έχει συμπληρώσει ΠΑΝΩ από 30 χρόνια ασφάλισης έλαβε πέρυσι τα 3/5 των αυξήσεων που προβλέπονται από τον ν.4670/2020 και τα αντίστοιχα αναδρομικά. Το 2023 θα λάβει κανονικά την 4η ετήσια αύξηση.

Παράδειγμα 2: Συνταξιούχος που υπέβαλε αίτημα συνταξιοδότησης ΠΡΙΝ τον Μάιο του 2016 και ΔΕΝ έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 30 χρόνια ασφάλισης ΔΕΝ δικαιούται την εν λόγω αύξηση καθότι δεν υπάγεται στη πρόβλεψη του ν. 4670/2016 αναφορικά με τα βελτιωμένα ποσοστά αναπλήρωσης.

Παράδειγμα 3: Συνταξιούχος που υπέβαλλε αίτημα συνταξιοδότησης ΜΕΤΑ τον Μάιο του 2016 και έχει συμπληρώσει ΠΑΝΩ από 30 χρόνια ασφάλισης ΔΕΝ δικαιούται την εν λόγω αύξηση καθότι η συγκεκριμένη αφορά ΜΟΝΟ παλαιούς συνταξιούχους. Οι νέοι συνταξιούχοι (υποβολή αίτησης μετά τον Μάιο του 2016) έχουν ήδη λάβει το σύνολο των αυξήσεων που τους αναλογούσαν.

Source: iefimerida.gr

Πρόσφατα Άρθρα

Έφυγαν από τη ζωή δύο Τρικαλινοί
Κοινωνικά

Απεβίωσε η Αικατερίνη Οικονόμου από το Ζάρκο

8 Ιουνίου 2025
0

Την πολυαγαπημένη μας αδελφή και θεία ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΤΩΝ 77 Θανούσα, κηδεύουμε την Δευτέρα 9 Ιουνίου 2025 και ώρα 11:00π.μ., εκ...

Read more
Market Pass: Ξεκινούν σήμερα οι πληρωμές – Ποιοι θα προηγηθούν
Ελλάδα

ATM: Μεγάλη προσοχή – Τι σημαίνει αν βρείτε κάποιο χαρτονόμισμα κοντά στο μηχάνημα

8 Ιουνίου 2025
0

Μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε να πλησιάσει ένα ΑΤΜ και, εντελώς τυχαία, να παρατηρήσει ένα χαρτονόμισμα που βρίσκεται δίπλα στο...

Read more
Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας εν όψει Δεκαπενταύγουστου
Ελλάδα

Πρόστιμο 350 ευρώ αν έχετε αυτό το αξεσουάρ στο αυτοκίνητο

8 Ιουνίου 2025
0

Κατατέθηκε στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τίτλο «Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας και λοιπές διατάξεις», που...

Read more
Απεβίωσε ο Χρήστος Παρδάλης από το Γριζάνο
Κοινωνικά

Απεβίωσε ο Χρήστος Παρδάλης από το Γριζάνο

7 Ιουνίου 2025
0

Τον πολυαγαπημένo μας σύζυγο, πατέρα, παππού, προπάππου και αδελφό ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΡΔΑΛΗ ΕΤΩΝ 90 Θανόντα, κηδεύουμε την Κυριακή 8 Ιουνίου 2025 και ώρα 11:30π.μ., εκ του...

Read more
Τρίκαλα: Παιδάκι έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας και σώθηκε – Σε σοκ ο πατέρας του
Τοπικά

Τραγωδία στους Γεωργανάδες: Νεκροί βρέθηκαν μάνα και γιος στο σπίτι τους

7 Ιουνίου 2025
0

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Γεωργανάδων ο εντοπισμός δύο νεκρών ανθρώπων, μητέρας και γιου, μέσα στο...

Read more
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα  επετειακή εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία
Τοπικά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα επετειακή εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία

7 Ιουνίου 2025
0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε κοινή επετειακή εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων, χθες,...

Read more
Η πανδημία έσπρωξε το 92% σε ανέπαφες πληρωμές
Ελλάδα

Τράπεζες: Τι να κάνετε αν η κάρτα σας χρεωθεί δύο φορές από το POS

7 Ιουνίου 2025
0

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ένωση Τραπεζών ξεκαθαρίζει πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας σε περιπτώσεις που η κάρτα περνάει δεύτερη...

Read more
Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη συνεδρίαση του έργου                                                    INTERREG Euro-MED – RURALPROOF
Ελλάδα

Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη συνεδρίαση του έργου INTERREG Euro-MED – RURALPROOF

7 Ιουνίου 2025
0

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Πρωτοβουλιών συμμετείχε στις 28 και 29 Μαΐου 2025 στο Γκαλάτσο Ιταλίας...

Read more
H Περιφέρεια Θεσσαλίας σταθερό μέλος της οικογένειας του Διεθνούς αγωνιστικού ποδηλατικού Γύρου
Ελλάδα

H Περιφέρεια Θεσσαλίας σταθερό μέλος της οικογένειας του Διεθνούς αγωνιστικού ποδηλατικού Γύρου

7 Ιουνίου 2025
0

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα είναι για μια ακόμη φορά μέλος της οικογένειας του ελληνικού διεθνή αγωνιστικού ποδηλατικού Γύρου. Τα στελέχη...

Read more
Τρεις Τρικαλινοί έφυγαν από την ζωή
Κοινωνικά

Έφυγαν από τη ζωή τρεις Τρικαλινοί

7 Ιουνίου 2025
0

Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού, αδελφό και θείο ΓΕΩΡΓΙΟ ΒΑΪΟΥ ΚΑΝΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΤΩΝ 75...

Read more
Συλλυπητήριο μήνυμα Επιμελητηρίου Τρικάλων για τον Λάμπρο Παπαγεωργίου
Κοινωνικά

Απεβίωσε η Βαρβάρα Μπεκιάρη

7 Ιουνίου 2025
0

Την αγαπημένη μας μητέρα γιαγιά αδελφη και θεία ΒΑΡΒΑΡΑ (ΒΙΒΗ) ΜΠΕΚΙΑΡΗ Θανόυσα κηδεύουμε την Κυριακή 8/6/2025 και ώρα 12.00 μμ  στον...

Read more
Στον Σκρέκα ο Πρωθυπουργός υπογραμμίζοντας την ξεχωριστή σημασία της ανάπτυξης στον κυβερνητικό σχεδιασμό
Παραπολιτικά

Παραίτηση… έκπληξη και νέο σενάριο

7 Ιουνίου 2025
0

Την παραίτησή της από τη θέση της γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ υπέβαλε η Μαρία Συρεγγέλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη....

Read more
Συναγερμός στη Λάρισα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας να επιπλέει στον Πηνειό
Ελλάδα

Συναγερμός στη Λάρισα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας να επιπλέει στον Πηνειό

6 Ιουνίου 2025
0

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα της Παρασκευής στη Λάρισα, όταν ένα πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε να επιπλέει στον Πηνειό. Ειδικότερα και...

Read more
Στα 663 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός
Ελλάδα

Ο «χάρτης» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 13 Ιουνίου

6 Ιουνίου 2025
0

Κατά την περίοδο 10 έως 13 Ιουνίου, θα καταβληθούν συνολικά 58.250.000 ευρώ σε 53.603 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών...

Read more
Παναθηναϊκός: Δέκα μήνες απαγόρευση στον Γιαννακόπουλο – Επίπληξη σε Αταμάν, πρόστιμο σε Σλούκα
Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Δέκα μήνες απαγόρευση στον Γιαννακόπουλο – Επίπληξη σε Αταμάν, πρόστιμο σε Σλούκα

6 Ιουνίου 2025
0

Λίγες ώρες πριν το Game 3 των τελικών της GBL, Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε...

Read more
Next Post
Τελεσίγραφο Πεσκόφ στην Ευρώπη: «Ή πληρώνετε σε ρούβλια ή φυσικό αέριο τέλος»

Επιδότηση στο φυσικό αέριο: Κλιμακωτή ενίσχυση, bonus μειωμένης κατανάλωσης και διατίμηση σε καυσόξυλα και πέλετ

Αμβλώσεις: Στη Δυτική Βιρτζίνια υιοθετήθηκε νομοσχέδιο που σχεδόν τις απαγορεύει

Αμβλώσεις: Στη Δυτική Βιρτζίνια υιοθετήθηκε νομοσχέδιο που σχεδόν τις απαγορεύει

Συνελήφθη κλέφτης με αδυναμία… στα ποτά!

Συνελήφθη κλέφτης με αδυναμία... στα ποτά!

Στην τελική ευθεία για τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων plus στα Τρίκαλα

Στην τελική ευθεία για τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων plus στα Τρίκαλα

Βιωματική ημερίδα στα Τρίκαλα για την τέχνη και την κλιματική αλλαγή

Βιωματική ημερίδα στα Τρίκαλα για την τέχνη και την κλιματική αλλαγή

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
Μέλος του eMedia - Αρ. Μητρώου: 14251

Ο παρών ιστότοπος Farkadonaday.gr δηλώνει ότι είναι συμμορφωμένος με τη σύσταση (Ε.Ε.) 2018//334 της επιτροπής της 1/3/2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
© 2020 farkadonaday.gr

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία