Βασίλης Λουκάς: «Αποφασίσαμε να κτίσουμε έναν ΑΟ Πετρωτού που θα υπάρχει στο χωριό»

Εδώ και εννέα ολόκληρα χρόνια βρίσκεται στον προεδρικό θώκο του ΑΟ Πετρωτού καταβάλλοντας την προσπάθειά του να στηρίξει την ομάδα της περιοχής σε στόχο την σταθερή της παρουσία στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ο λόγος για τον Βασίλη Λουκά που μιλά στο goaltrikala.gr για την φετινή σεζόν, για τα επόμενα σχέδια και για τις σκέψεις του για κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

“Θεωρώ πως σαν ομάδα πετύχαμε απόλυτα τον στόχο μας” αναφέρει για την φετινή σεζόν του Πετρωτού στην 2η τοπική κατηγορία. “Σε αγαστή συνεργασία διοίκηση και προπονητής αποφασίσαμε να κτίσουμε μια ομάδα η οποία για πολλά χρόνια θα υπάρχει στο χωριό. Με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας… καθώς η ομάδα απαρτίζεται από μικρής ηλικίας γηγενείς παίκτες, δώσαμε στα παιδιά πολλές παραστάσεις από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Οι νεαροί μας παίκτες ανταποκρίθηκαν με επιτυχία και αυτό μας γέμισε με αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Στόχος μας δεν είναι ο πρωταθλητισμός πάση θυσία αλλά η δημιουργία ενός ΑΟ Πετρωτού με σταθερό κορμό ο οποίος θα απαρτίζεται από παίκτες του χωριού”.

Πως είδες το φετινό πρωτάθλημα της Α; ΕΠΣΤ: “Φαίνεται ακόμη και τώρα ότι η πανδημία έχει αφήσει κατάλοιπα. Λιγόστεψαν οι ομάδες, λιγόστεψαν και οι παίκτες. Γι’αυτό αποτελεί μονόδρομο η επένδυση σε παίκτες από το κάθε χωριό για να συνεχίσουν οι τοπικές ομάδες να υπάρχουν. Εμείς κάναμε την δική μας προσπάθεια, τερματίσαμε στην 4η θέση και πλέον κοιτάζουμε την επόμενη ημέρα”.

Ανήσυχο πνεύμα και πετυχημένος επιχειρηματίας ο Βασίλης Λουκάς και με θέληση για προσφορά στον τόπο του, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των συνδημοτών τους στην Φαρκαδόνα. ¨Είναι κάτι που το σκέφτομαι και έχει ωριμάσει σαν ιδέα. Θα ανακοινώσω σύντομα τις αποφάσεις μου”