Το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Νούσια

Μέσα σε κλίμα βαθειάς συγκινήσεως, τελέσθηκε το πρωί της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 2021, εις τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Παλαιοπύργου Τρικάλων η θεία Λειτουργία και το τεσσαρακονθήμερο Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αλήστου μνήμης Πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Νούσια.

Πλήθος πιστών, τηρουμένων των μέτρων πρόληψης για την πανδημία, προσήλθε από νωρίς το πρωί για να συμπροσευχηθεί υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου π. Θεοδώρου και να ψάλει εν μια φωνή το «Αιωνία η μνήμη».

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και εν συνεχεία το Ιερό Μνημόσυνο του μακαριστού πολυσεβάστου και πολυκλαύστου π. Θεοδώρου, κήρυξε τον θεμέλιο λόγο στους πιστούς ομιλώντας επικαίρως.

Μετά την τέλεση του Ιερού Μνημοσύνου, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στο ήθος, στην προσωπικότητα και στο πλούσιο πνευματικό και κοινωνικό έργο του Ηγαπημένου Μαθητή του Κυρίου και ηγαπημένου όλων μας μακαριστού Πρωτοπρεσβύτερου  π. Θεοδώρου, ευχόμενος στους οικείους του αοίδιμου π. Θεοδώρου ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του και να έχουν την ευχή του!

Ας είναι αιωνία η μνήμη του!