Το πλήρωμα του χρόνου. . .

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως οδεύουμε σε εκλογές.. Όσες προσπάθειες και αν κάνει ο πρωθυπουργός να μας αποδείξει πως είναι θεσμικός και θα φτάσει η τωρινή κυβέρνηση στο τέλος της τετραετίας, κανείς πια δεν πείθεται, τουναντίον κυβερνητικοί βουλευτές έχουνε σηκώσει τα μανίκια και στήνουν το χορό στα πανηγύρια των χωριών της περιφέρειας τους..

Στη δική μας λοιπόν περιφέρεια οι μεγάλες αλλαγές αναμένονται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα καταρτίσει το ψηφοδέλτιο του σύμφωνα με τις καταστατικές του αναθεωρήσεις και θα συμμετέχουν για πρώτη φορά τρείς γυναίκες και τρείς άνδρες.

Ο νυν βουλευτης Σάκης Παπαδόπουλος, εδώ και καιρό έχει δηλώσει την οικειοθελή του αποχώρηση, οπότε νέο αίμα θα κληθεί να σηκώσει στις πλάτες του τον νέο ΣΥΡΙΖΑ.

Ναι πολύ καλά διαβάζετε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επιδιώκει την πολυπόθητη διεύρυνση που και ο πρόεδρος την ευαγγελίζεται εδώ και καιρό αλλά κυρίως η βάση την απαιτεί.

Απο την παλιά φρουρά συνεχίζουν σίγουρα οι πρώην βουλευτές Χρήστος Σιμορέλης και Παναγιώτα Δριτσελη.

Απο τους νεοεισερχόμενους ο Γιάννης Χάιδος φαρμακοποιός και περιφερειακός σύμβουλος και τελευταίως ακούγεται έντονα το όνομα του δασκάλου και συνδικαλιστή Γιώργου Τσιάκαλου.

Αν λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έκανε τη στροφή του στο πρόσφατο συνέδριο ανοίγοντας το κόμμα στην ευρεία έννοια της κοινωνίας τοτε μοιραία κάποιοι σκέφτονται πως ίσως αυτό εκφραστεί και στην τοπική σειρά κατάταξης.

Πολλές φορές υποψήφιοι κάποιοι και άλλοι πρώτη φορά φέρνοντας αέρα ανανέωσης στο άρμα του κόμματος που το έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ.

Και ας μην ξεχνούμε πως οι παλαιότεροι θα κριθούν κυρίως για οσα έπραξαν ως σήμερα ενώ οι νέοι έχουν το πλεονέκτημα πως υπόσχονται μια νέα μέρα για έναν ΣΥΡΙΖΑ νέο και ορμητικό.

Ήδη τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν και κάποιοι προτάσσονται ως φαβορί για τις πρώτες θέσεις.

Οι κάλπες δεν αργούν οπότε σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα που θα δείξουν ποια πλευρά πόνταρε σωστά και δικαιώθηκε.

Στον κάμπο λένε πως ο παλιός είναι αλλιώς…!!!

Αλλά κάποιοι συμπληρώνουν πως ο νέος είναι ωραίος και το ωραίο πάντα γοητεύει και μαγεύει…