Το μήνυμα της κάλπης «ακούστηκε» στο επιτελείο του Γ. Παπανδρέου;;;;;;

Αλλαγή σελίδας και ανανέωση. Αυτό το ηχηρό μήνυμα έδωσαν οι κάλπες του πρώτου γύρου για την εκλογή του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος φαίνεται πως γυρνούν την πλάτη στο «παλιό ΠΑΣΟΚ» με τον Γιώργο Παπανδρέου να τρώει ένα  ηχηρό «χαστούκι» που πέραν του ότι έμεινε στην ιστορία ως ο πρώην πρωθυπουργός που έχασε  στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, «έκαψε» και το σενάριο  για την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Mε ένα σχόλιο  στα social media, ο τέως Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαρκαδόνας Θοδωρής Παπακυρίτσης, λέει το  αυτονόητο και το λογικό. Εφόσον δόθηκε ξεκάθαρη εντολή στον Ανδρουλάκη στον πρώτο γύρο των εκλογών καθώς προηγήθηκε κατά 10 μονάδες από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο  Παπανδρέου να σεβαστεί το μήνυμα της κάλπης και να αποσυρθεί για να γλιτώσει τον διασυρμό.

Ο τέως Αντιδήμαρχος μεταξύ άλλων αναφέρει: « Ο λαός αποφάσισε και έστειλε στους καρεκλοκένταυρους, τους δεινοσαύρους καναπέ και τους αυλοκόλακες μήνυμα να σταματήσουν να προκαλούν.

Ο ΓΑΠ  επιτέλους πρέπει να ακούσει την κοινωνία το παλιό πέθανε το παλιό δεν έχει ούτε παρόν ούτε μέλλον.

Το μέλλον της Ελλάδας είναι τα νέα παιδιά και αν μερικοί αυλοκόλακες δεν μπορούν να δεχτούν την ήττα του ΓΑΠ από σήμερα, να περιμένουν να δεχθούν τον διασυρμό.

Ξυπνάτε ρεεεε, μας το παίζετε και παράγοντες εξ αποστάσεως!!

Τα υπόλοιπα στην ώρα τους….».