Το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Σάκη Λιούτα οι επόμενες εκλογές

Η χρονιά που διανύουμε όπως φαίνεται είναι χρονιά εκλογών. Για αυτό το λόγο τα επιτελεία των υποψηφίων και νυν βουλευτών έχουν αρχίσει να εργάζονται πυρετωδώς για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες που θα οδηγήσουν στην πολυπόθητη εκλογή.

Δυστυχώς όμως οι πληροφορίες μας περιγράφουν για κάποιους ένα κλίμα θολό και αβέβαιο. Ο Σάκης Λιούτας στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα δώσει την δυσκολότερη μάχη της επανεκλογής μιας και πέρα από το δύσκολο  και μεγάλο ανταγωνισμό του ψηφοδελτίου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα πολλά και μεγαλεπήβολα που υποσχέθηκε το επιτελείο του και ο ίδιος χωρίς αρκετά από αυτά να βρίσκουν αντίκρισμα.

Ειδικά στον παλιό δήμο Οιχαλίας  η άνετη επικράτηση του κ. Λιούτα ως αποτέλεσμα της στήριξης που παρείχε προεκλογικά στον αείμνηστο Γιάννη Σακελλαρίου σε καμία περίπτωση δε δείχνει να επαναλαμβάνεται στο εγγύς μέλλον.

Οι γνωρίζοντες μιλούν για τη σχετικότητα του πολιτικού χρόνου οπότε πολύς η λίγος χρόνος που απομένει ως τις επόμενες κάλπες πρέπει να εργαστούν όλοι για να εξασφαλίσουν  την υποστήριξη του κοινού  και κάποιοι επιπλέον να αμβλύνουν τις αντιθέσεις και την απογοήτευση  που έχουν σκορπήσει με τη μέχρι τώρα πορεία τους.

Υ.Γ. Βασικό αξίωμα στην πολιτική αποτελεί η ρήση: «Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό».