Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φαρκαδόνας πάει περίπατο στη φύση!!!

Σχολική εκδρομή πραγματοποίησε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φαρκαδόνας,  την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 στο εξωκλήσι της Παναγίας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες ήρθαν σε επαφή με τη φύση και πέρασαν λίγες ώρες ξενοιασιάς μακριά από τις σχολικές τάξεις. Έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια, εξερεύνησαν τον χώρο, απόλαυσαν το φυσικό τοπίο, διασκέδασαν και χαλάρωσαν με την ψυχή τους.

Χάρη στη μέριμνα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων  μαθητές, γονείς και δάσκαλοι  απόλαυσαν πεντανόστιμα γευματάκια προσφορά των επιχειρήσεων Κλιάφα, Υφαντής και Chachopoulos Bakery & Pastry.

Στην ευχαριστήρια επιστολή του ο σύλλογος γονέων  προς τις επιχειρήσεις αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους τους Κυρίους και τις Κυρίες για την ευγενική χειρονομία τους, να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου του Σχολείου μας.
Σε καιρούς χαλεπούς, όπου τα οικονομικά εισοδήματα είναι περιορισμένα, οι εν λόγω επιχειρηματίες, με την ευγενική χορηγία τους, δώσανε την ευκαιρία στο Σύλλογο του σχολείου μας να προσφέρει στην επίσημη εκδρομή λήξης του τρέχοντος σχολικού έτους, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 στο εξωκλήσι της Παναγίας στη Φαρκαδόνα, πλήρη γευματάκια σε μαθητές, γονείς και δασκάλους.
Αναλυτικότερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Οικογένεια Κλιάφα για την προσφορά της σε ποικιλία αγαπημένων αναψυκτικών (πορτοκαλάδες, λεμονάδες, βυσσινάδες, κόλες),  την εταιρεία Φέτα Θεσσαλίας Υφαντή για την χορηγία του σε εκλεκτά αλλαντικά, καθώς και το αρτοποιείο ζαχαροπλαστείο του κυρίου Δημητρίου Χαχόπουλου, που μας παρείχε δωρεάν φρεσκότατα είδη αρτοποιίας.
Ευτυχώς, στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, υπάρχουν άνθρωποι με υψηλό αίσθημα φιλανθρωπίας, προσφοράς και αγάπης, προς τους ανθρώπους!
Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι προσφορές που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της δωρεάς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνέπεια, το χαμόγελο και την ακούραστη παρουσία όλων των εθελοντών, με μοναδικό στόχο τη φροντίδα των μαθητών κατά τη διάρκεια της εκδρομής .

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα!
Με τιμή:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας.