Το 11-22 ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ στηρίζει έμπρακτα τους πλημμυροπαθείς

Με συντονιστή τον Γιώργο Καλαντζή και την ομάδα του, το karakikes team του ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΡΑΚΙΚΕ από χθες συγκεντρώνει δωρεές από ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν τις πληγέντες περιοχές κι σε συνδυασμό με τον παιδικό ρουχισμό που θα διαθέσουν τα καταστήματα ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι  αρκετοί Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό βοήθησαν αλλά ήταν και αρκετοί οι φοιτητές που στερήθηκαν ακόμη και ένα μικρό ποσό για να συμμετέχουν… μπράβο σε όλους!!!

ΔΕΥΤΕΡΑ 9-14:00 & 17-21:00 ΤΡΙΤΗ 9-14:00
Όποια επιχείρηση θα ήθελε να βοηθήσει μπορεί να φέρει στο 11-22 είδη για παιδιά.
Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν μπορούν τα προϊόντα τους να τα βάλουν ξεχωριστά σε σακούλες με την επωνυμία τους. Θα αναφερθούν όλοι ένας ένας.

Η KARAKIKESTEAM θα διαθέσει παιδικό ρουχισμό ΔΩΡΕΑΝ και τα επαγγελματικά οχήματα που θα μοιράσουν την Τρίτη στις πληγέντες περιοχές.

Παράλληλα ενώ είχε σχεδιάσει προσφορές για τα 20 χρόνια του καταστήματα μας στην πλατεία Δεσποτικού, λόγω των συνθηκών τις αλλάζει και προσθέτει παιδικά ρούχα με 9 €, 2 μπλούζες 5 €, τζιν κα φόρμες 9 €.

ΥΓ. Αν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει κάτι από άλλο κατάστημα μπορεί να το παραδώσει στο 11 22 και τα παιδιά θα αναλάβουν να τα μοιράσουν κι αυτά.

Συντονιστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ 697 5460091

Βοηθός Λεωνιδας Καρακικες & πολλοί  άλλοι ! 

Ακολουθήστε τους στο instagram για περισσότερες πληροφορίες.