Την λύση για τον διάδοχο του Παπαστεργίου πρέπει να την δώσει η κοινωνία

Το σχόλιο του έκανε σήμερα στη Λέσχη 97,6  για τη διαδοχή του Δημήτρη  ο Γιώργος Παναγιώτου :

« Κατά την άποψη μου, θα πρέπει να δούμε προσεκτικά τι κάνουμε για την συνέχεια της παράταξης μας. Έχουμε καλά στελέχη, αλλά δεν πρέπει να είμαστε ένα κλειστό κλαμπ εμείς οι 26 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι. Τη λύση ίσως πρέπει να τη δώσει και η κοινωνία, ίσως δηλαδή να υπάρχει ένας πολύ καλύτερος ημών, ο οποίος να μην ασχολήθηκε ως τώρα με τα κοινά, και να απελευθερωθεί αυτή τη στιγμή. Μπορεί να προκύψει μια εξαιρετική υποψηφιότητα, που να εγγυηθεί και τη νίκη και την ενότητα, τι θα πούμε τότε ότι όχι εμείς πρέπει μέσα από την παράταξη να αποφασίσουμε;

Όσοι συνάδελφοι μου εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη διαδοχή, πρέπει να μας πουν τι οραματίζονται για την επόμενη θητεία, τι απόψεις έχουν, πώς θα τα πετύχουνε. Πρέπει να τα ακούσουμε όλα αυτά. Είναι άλλο το ζήτημα ποιος θα αντικαταστήσει τον κ. Παπαστεργίου μέχρι 31/12, και άλλο το ζήτημα ποιος θα είναι εκείνος που θα ηγηθεί στις επόμενες εκλογές και να μας οδηγήσει στη νίκη. Γνώμη μου είναι να διαφοροποιήσουμε αυτά τα δυο θέματα.

Τα πολιτικά γραφεία της ΝΔ του Νομού μας, προφανώς και δεν θα μείνουν απ έξω από αυτή τη διαδικασία. Και οι ίδιοι βουλευτές να ήθελαν να μείνουν απ έξω, οι αμέσως εμπλεκόμενοι και ενδιαφερόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι που προέρχονται από κάποια γραφεία, θα τους αναγκάσουν να ασχοληθούν. Πάντα είχαμε εμπλοκή των βουλευτικών γραφείων, και πάντα θα έχουμε. Είναι δεδομένο ότι ένας τοπικός βουλευτής θα θέλει να έχει τις επιρροές του σε πρόσωπα και στελέχη σε ένα Δημαρχείο.»