Την Κυριακή 14 Μαρτίου ο Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος θα Λειτουργήσει στο Ζάρκο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 14 Μαρτίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζάρκου Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 6 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την κατά την Ακολουθία του Α΄ Κατανυκτικού Εσπερινού, γνωστού και ως Εσπερινού της Συγνώμης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Τη Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Τρίτη 16 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιον επ’ ονόματι του Οσίου πατρός ημών Αλεξίου, του ανθρώπου του Θεού, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Την Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Πέμπτη 18 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και της Α΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Πηγής Τρικάλων.

Περί ώρα 7:00 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία της Α΄ Στάσεως των Χαιρετισμών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.