Τέλος τα παιχνίδια με το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία του!

Ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και επί πολλά έτη πρωθυπουργός της Ελλάδας, Ανδρέας Παπανδρέου, γεννήθηκε μια μέρα σαν σήμερα (5/2) το 1919.

Στη διάρκεια της πολιτικής του καριέρας, διετέλεσε πρωθυπουργός τις περιόδους 1981-1989 και 1993-1996, ενώ έτυχε ευρύτατης λαϊκής αποδοχής.

Μάλιστα είχε καταφέρει κάτι μοναδικό. Φίλοι αλλά και ορκισμένοι πολιτικοί του εχθροί τον αποκαλούσαν με το μικρό του όνομα «Ανδρέας».

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 104 χρόνων από τη γέννησή του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Οικονόμου με ανάρτησή του στα social media ξεκαθαρίζει πως τα παιχνίδια με το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία του τελείωσαν και τονίζει πως μαθήματα δεν δέχονται από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Ακροδεξιάς.

«Σαν σήμερα το 1919, γεννήθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Σήμερα, ο Τσίπρας, μιλά για πρόοδο, για τη δημοκρατική παράταξη, μιλά για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τέλος τα παιχνίδια με το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία του! Δεν δεχόμαστε «προοδευτικά» μαθήματα από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Ακροδεξιάς» έγραψε μεταξύ άλλων ο Οικονόμου και προσέθεσε «Εμείς είμαστε στην άλλη όχθη της ιστορίας. Είμαστε στην όχθη της Δημοκρατίας, του κράτους δικαίου, των θεσμών, των Ανεξάρτητων Αρχών και στις ερχόμενες εκλογές πέραν όλων των άλλων, οι πολίτες θα αξιολογήσουν και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός».