Τελικά τα μαχαίρια βγαίνουν και τις Άγιες μέρες…

Φήμες θέλουν πριν λίγες  ημέρες με αφορμή τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας να επήλθε έντονη διαφοροποίηση δημοτικού συμβούλου στην πρόθεση της επικεφαλής να ζητήσει συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη και όχι δια περιφοράς όπως είχε προγραμματιστεί.
 
Συγκεκριμένα η κυρία Λένα Χαλβατζά  ζήτησε  από τον πρόεδρο την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής της συνεδρίασης  και τον ορισμό εκ νέου με τηλεδιάσκεψη όπως  συνηθίζεται τους τελευταίους μήνες εντός της πανδημίας. Επίσης η επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο» δήλωσε πως αν το αίτημα δεν γίνει δεκτό ο συνδυασμός σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα συμμετέχει σε μια συνεδρίαση παρωδία.
 
Ξαφνικά όμως ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Καραμάνος εξέφρασε  ανοικτά την  διαφοροποίηση του διαφωνώντας με τις προθέσεις της επικεφαλής δηλώνοντας πως θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση μιας και ο τρόπος διεξαγωγής είναι καθόλα σύννομος.
 
Τελικώς οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό παίρνουν σάρκα και οστά με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο και έρχονται να ταράξουν τα ήρεμα νερά της περιοχής με φόντο μοιραία τις αυτοδιοικητικές  εκλογές του 2023. Η διαφοροποίηση και η στήριξη του κ. Καραμάνου στην απόφαση της δημοτικής πλειοψηφίας είναι μόνο η αρχή σε μια  σειρά εξελίξεων που φέρνουν τον νεαρό δημοτικό σύμβουλο ολοένα και πιο κοντά στις αγκάλες του δημάρχου κ. Αγναντή.
 
Με δεδομένο την εκ νέου υποψηφιότητα της κα Χαλβατζά για το δήμο Φαρκαδόνας αλλά και την διαφοροποίηση του κ. Καραμανου στη συγκεκριμένη στιγμή για ένα σοβαρότατο ζήτημα, ο δρόμος για την επόμενη μέρα σίγουρα δε θα τους βρει συνοδοιπόρους.
 
Όπως και να΄ χει, είτε ως τώρα μαζί, είτε στο μέλλον τραβώντας χωριστούς δρόμους, αυτό που ενδιαφέρει είναι η συνεισφορά και των δύο με σκοπό την πρόοδο του δήμου Φαρκαδόνας.
 
Τελικώς η πολιτική και η φιλοδοξία δεν  βλέπουν Άγιες μέρες. Αν και υπάρχει μακρύς δρόμος εντούτοις εμείς θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις με  άγρυπνο βλέμμα και θα σας κρατάμε ενήμερους.