Τελείωσε «ο μήνας του μέλιτος» για τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας;;;;;;

Επιστροφή στα έδρανα για το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων

Με διά ζώσης συνεδρίαση μετά από μήνες, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, την ερχόμενη Τρίτη 21 Αυγούστου 2021 , στις 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο. Η 17η συνεδρίαση του 2021 θα διεξαχθεί με βάση τα όσα ορίζει η νέα εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών για (ΔΙΔΑΔ/Φ.69/177/οικ. 16474/23.08.2021) για πλήρως εμβολιασμένους/ες και νοσήσαντες/ασες το τελευταίο εξάμηνο.

Στο Δήμο Φαρκαδόνας τι θα γίνει;;;; θα διεξαχθεί  δια ζώσης;;;; με τηλεδιάσκεψη ή  μήπως διά περιφοράς;;;;;;;

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή, αλλά όπως φαίνεται τελείωσε «ο μήνας του μέλιτος» και το κρυφτό που παίζει εκμεταλλευόμενη την πανδημία του COVID – 19 η Δημοτική Αρχή Αγναντή.

Κατανοούμε  την αδυναμία του Δημάρχου να αντιμετωπίσει την κατάσταση, αλλά οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν πρέπει να γίνουν  «συμμέτοχοι» αυτής της παρωδίας και  οφείλουν να ζητήσουν τη δια ζώσης διεξαγωγή των δημοτικών συμβουλίων με την τήρηση φυσικά όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων προστασίας.

*Η φωτογραφία είναι από την έναρξη  του 1ου Διεθνούς συνεδρίου, στα πλαίσια υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου  CULTRURAL +,  την 24η Ιουνίου 2021, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εν αναμονή, λοιπόν, των ανακοινώσεων…