Τα φαβορί ποτέ δεν πάνε τελικό…

Από το καλοκαίρι και έπειτα, όταν και κατέθεσαν οι ενδιαφερόμενοι την πρόθεση τους να είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο νομό μας άρχισε μια συζήτηση επί των ονομάτων.

Πέραν από τους σίγουρους και μπαρουτοκαπνισμένους πρώην βουλευτές όλοι οι άλλοι κρίνονται εκ του μηδενός. Τα φώτα της δημοσιότητος κάποιους τους έχρησαν ήδη φαβορί. Όπως όμως μας έχει διδάξει η εμπειρία της ζωής τα φαβορί δεν πάνε τελικό και πάντα υπάρχει η έκπληξη.

Μια τέτοια λοιπόν έκπληξη ίσως αποτελέσει το μέλος της νοναρχιακής επιτροπής Λευτέρης Τσικρικάς. Ο νεαρός λοιπόν ασχολείται ενεργά με τη μουσική και αποπνέει έναν αέρα πραγματικής ανανέωσης που ο ΣΥΡΙΖΑ τον έχει ανάγκη όσο ποτέ.

Ας μην ξεχνούμε πως δεν είναι άπειρος όπως τον χαρακτηρίζουν εσωκομματικοί του αντίπαλοι μιας και κατήλθε υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019 στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κρεμύδα, ως δημοτικός σύμβουλος.

Συνεπώς ο μικρός και ξέρει και διάθεση δείχνει πως έχει όποτε κρατήστε το γιατί οι εκπλήξεις δε σταματούνε ποτέ.

Λίγες μέρες ακόμη υπομονή μιας και τα ονόματα στην Κουμουνδούρου σβήνονται και γράφονται ενόψει των ανακοινώσεων που έχουν προαναγγελθεί από επίσημα χείλη της παράταξης τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.