Συγκίνηση και χαμόγελα στην τιμητική εκδήλωση – έκθεση για τον σκιτσογράφο Κουρσό

«Ένα χαμόγελο, πίσω από τη μάσκα!», πολλά χαμόγελα μπροστά στον Κουρσό. Ο Απόστολος Κουρσοβίτης, η ομώνυμη έκθεση του οποίου φιλοξενείται στο Μουσείο Τσιτσάνη (δίδυμο οθωμανικό λουτρό), τιμήθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021.
Μια πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων και του Δημοτικού Θεάτρου, για να προβληθούν, το πλούσιο έργο και η πολύχρονη παρουσία του τρικαλινού σκιτσογράφου στον Τύπο και την πολιτική ζωή.
Η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, Σοφία Αλεστά, προλογίζοντας, αναφέρθηκε στην άμεση σχέση σκιτσογραφίας και δημοσιογραφίας. Ο δε Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, επέδωσε σχετική αναμνηστική – τιμητική πλακέτα ως «αυτονόητη κίνηση, μέσα από την καρδιά μας» και με θερμά λόγια ευχαρίστησε τον Απόστολο Κουρσοβίτη για την προσφορά του. Με μία φράση συμπύκνωσε την ουσία των έργων του: «Εμείς προσπαθούμε στα μέσα δικτύωσης να δώσουμε το μήνυμά μας με χίλιους τρόπους κι εσύ τα λες όλα με ένα σκίτσο». Επεσήμανε, ακόμη, ότι ο Κουρσό έχει πολλά να προσφέρει.