Συγκέντρωση Σταμόπουλου στο Πετρωτό

Δεκάδες πολίτες παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον σε καφενείο του Πετρωτού την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Φαρκαδόνας Χρήστου Σταμόπουλου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε εκτενώς στην κατάσταση και εγκατάλειψη που δεκαετίες τώρα επικρατεί, με κορύφωση τα τελευταία χρόνια, σ’ όλα τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας. Ένας Δήμος που πορεύεται στο άγνωστο, βουλιάζει στη διαφθορά και θα συνεχίζεται η αδιαφορία των δημοτικών αρχόντων αν οι πολίτες επιτέλους δεν πουν ένα στεντόρειο ΟΧΙ στην κατρακύλα.

Ταυτόχρονα ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στη δημιουργία, τη λειτουργία και το πρόγραμμα της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που φέρνει στο προσκήνιο τους πολίτες. Πραγματική δημοκρατία, δικαιοσύνη και διαφάνεια παντού!

Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν θέλει μόνο να την ακούν, αλλά και να ακούει προσεκτικά τους πολίτες-συνδημότες. Γι’ αυτό η συζήτηση και ο δημοκρατικός διάλογος άναψε για τα καλά, όταν πολλοί συγκεντρωμένοι υπέβαλλαν ερωτήσεις, έκαναν προτάσεις ή εξέφραζαν αμφιβολίες ή ακόμη και διαφορετικές γνώμες για κάποια θέματα.

Ίσως πρώτη φορά μετά από χρόνια σε δημόσια συγκέντρωση στο Πετρωτό λύθηκαν οι γλώσσες των πολιτών και όλοι ένιωσαν με ικανοποίηση τι σημαίνει στην πράξη ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ο δρόμος άνοιξε. Θα ακολουθήσουν νέες δημόσιες συναντήσεις στο χωριό, με ακόμα πιο πλούσια ατζέντα, πηγαίνοντας προς τις εκλογές.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΤΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ είναι οι βασικοί στόχοι για τους οποίους αγωνίζεται η νέα Δημοτική Κίνηση!

Δημοτική Κίνηση  ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ