Στον εκσυγχρονισμό αντλητικών συγκροτημάτων (πομόνες) προχωρά η Δημοτική Αρχή Αγναντή

Η Δημοτική Αρχή του Σπύρου Αγναντή έχει δρομολογήσει σημαντικά έργα, τα οποία χωρίς καμία αμφιβολία θα πρέπει να ολοκληρωθούν.

Ένα από αυτά είναι και η βελτίωση  υφισταμένων υποδομών εγγείων βελτιώσεων σε όλο τον Δήμο Φαρκαδόνας, με ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος τηλεδιαχείρισης – τηλεμέτρησης, για την αύξηση ενεργειακής απόδοσης στον Δήμο.

Λόγω της ανάπτυξης της τεχνολογία, δήλωσε στο Farkadonaday.gr ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπύρος Αγναντής, κρίθηκε απαραίτητος ο εκσυγχρονισμός του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στα δίκτυα άρδευσης του Δήμου μας, όπου πέραν της εποπτείας και παρακολούθησης του συστήματος άρδευσης από σύστημα αυτοματισμού, θα παρέχεται και η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου.

Επιπλέον με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει σε πραγματικό χρόνο ο έλεγχος της λειτουργίας των σταθμών  από το κέντρο ελέγχου προσέθεσε  ο Δήμαρχος και επεσήμανε  πως θα υπάρχει επίσης  η δυνατότητα παρακολούθησης της διαδικασίας της άρδευσης με στόχο την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων και καλύτερη οργάνωση της.