Στήριξη Μιχαλάκη σε Τρέλλη;;;;

Στην τελική ευθεία προς την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων....

Αυξάνονται και εντείνονται οι διεργασίες στην τοπική Νέα Δημοκρατία καθώς απομένουν μόλις 3 μέρες μέχρι την προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων (την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου) για τη ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Τρικάλων.

Οι συζητήσεις μεταξύ των τοπικών στελεχών συνεχίζονται αν και το «τοπίο» δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως ακόμα σχετικά με τις υποψηφιότητες που θα υπάρξουν για τη διεκδίκηση της προεδρίας της τοπικής οργάνωσης στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.

Στα πολιτικά πηγαδάκια φημολογείται πως ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον απερχόμενο πρόεδρο Κώστα Τρέλλη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που  ερμηνεύουν και κάνουν λόγο για στήριξη του Μιχαλάκη στον Τρέλλη ο οποίος γνωστοποίησε την πρόθεση του να επαναδιεκδικήσει την  προεδρία της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων.

Ο Κώστας Τρέλης δουλεύει ακατάπαυστα για το κοινό καλό, είναι ήπιων τόνων, βρίσκεται καθημερινά δίπλα σε όλους τους πολίτες, προσπαθεί και κάνει αυτό που πρέπει ανέφερε σε πρόσφατη δήλωσή του ο Μιχαλακης.

 Εν αναμονή λοιπόν να ανοίξουν τα χαρτιά τους τις αμέσως επόμενες μέρες  όλοι οι ενδιαφερόμενοι που προς το παρόν τηρούν  σιγή ιχθύος  και «βολιδοσκοπούν»…