Στενό «μαρκάρισμα» Χάιδου…

Το στενό «μαρκάρισμα» στην κυβέρνηση ενόψει των αναπόφευκτων όπως φαίνεται ανατιμήσεων που θα πλήξουν βαρύτερα τη μεσαία τάξη και τα ασθενέστερα νοικοκυριά το ερχόμενο διάστημα συνεχίζει ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Γιάννης Χάιδος.

Ο νεαρός φαρμακοποιός, συνεχίζει το νέο σκληρό μοτίβο της νέας αντιπολιτευτικής γραμμής που έχει υιοθετήσει πλέον η Κουμουνδούρου, στο δρόμο για την εξουσία και όπως όλα δείχνουν θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα προκειμένου να… ενισχύσει την προσπάθεια του κόμματος.

Ο κ. Χάιδος κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι νομοθετεί εις βάρους του τελικού καταναλωτή αναφέρει σε ανάρτηση του στα social media:

«Σε μια περίοδο έντονης οικονομικής καθίζησης και με μια Κυβέρνηση που νομοθετεί πάντα εις βάρους του τελικού καταναλωτή (χωρίς ρύθμιση της αγοράς, χωρίς ενημέρωση των αγοραστών, χωρίς προστασία κατά της αισχροκέρδειας, με μειωμένους μισθούς, με αλλαγές στο ασφαλιστικό που θα κληθούν να πληρώσουν πολίτες και επιχειρήσεις) είναι λογικό να συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα…
Βλέπω καθημερινά τις αυξήσεις στις τιμές βασικών διατροφικών αγαθών στις αγορές, στην ηλεκτρική ενέργεια, ή την τιμή της βενζίνης και των καυσίμων στα βενζινάδικα. Πρωταθλητής σε όλη την Ευρώπη φαίνεται να είναι η Ελλάδα και η κυβέρνηση παραμένει άπραγη, πιστή στις ιδεοληπτικές αγκυλώσεις της και στα νεοφιλελεύθερα δόγματα, περί «αυτορρύθμισης της αγοράς».
Φυσικά, με «ξένες τσέπες» δεν υπάρχει άγχος… Τι γίνεται όμως όταν έρθει η ώρα να μπει το χέρι στη δική μας τσέπη;»