Σε θέσεις μάχης τα Συνδικάτα! Αύριο Τετάρτη και ώρα 7:30 μ.μ. στην Πλατεία ΡΗΓΑ ΦΑΙΡΕΟΥ  Τρικάλων

«Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο - έκτρωμα να αποσυρθεί άμεσα!!»

ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Συνδικάτα: ¨Γάλακτος-Τροφίμων & Ποτών¨-    ¨Οικοδόμων & Συναφών  Επαγγελμάτων¨

Σωματεία: Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Λογιστών & Βοηθών Λογιστών

Σε θέσεις μάχης τα Συνδικάτα!

Όλοι στην κινητοποίηση – Τετάρτη 12 Μάη και ώρα 7:30 μ.μ. στην Πλατεία ΡΗΓΑ ΦΑΙΡΕΟΥ  Τρικάλων

«Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα να αποσυρθεί άμεσα!!»

 Τετάρτη 12 Μάη ημέρα που η κυβέρνηση και ο υπουργός εργασίας θα παρουσιάζουν το αντεργατικό νομοσχέδιο-έκτρωμα, Τα εργατικά σωματεία καλούν σε μαζική κινητοποίηση Σωματεία και Συλλόγους Εργαζομένων, Φορείς του κινήματος  και το λαό των Τρικάλων.

Η κυβέρνηση της ΝΔ  θα παρουσιάσει διαδικτυακά το νέο αντεργατικό έκτρωμα,  που ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή με τον τίτλο: «Για την προστασία της Εργασίας» ενώ ο πραγματικός του τίτλος είναι: «Ένας ακόμα νόμος για το ξεζούμισμα των εργαζομένων και το χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης ».

Απέναντι σε αυτή την επίθεση τα εργατικά Σωματεία του Νομού μας που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ καλούμε  σε μαζική κινητοποίηση Σωματεία – Συλλόγους Εργαζομένων, Φορείς του μαζικού κινήματος του νομού μας, που παρά τις διαφορές τους επιλέγουν να βρίσκονται στο μετερίζι της ταξικής πάλης, βρίσκονται ήδη σε θέσεις μάχης.

Αυτό έδειξε και η Πρωτομαγιάτικη απεργία στις 6 Μάη, δεν καλλιεργούσαν τον εφησυχασμό δίνοντας χρόνο στην κυβέρνηση όπως κάνει η κατάπτυστη ηγεσία της ΓΣΕΕ που τόσο καιρό έλεγε «αφήστε να δούμε το νομοσχέδιο πρώτα και μετά θα κάνουμε κριτική», και βάφτιζε «γελοιότητες» τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Όλοι στην κινητοποίηση στις 7:30μ.μ.  ΠΛ. ΡΗΓΑ ΦΑΙΡΕΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά!

Κάτω τα χέρια από το 8ωρο!