Προσπάθειες Δημότσιου να συσπειρώσει το Γριζάνο

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Δημήτρης Δημότσιος, πέραν του ότι είναι ένας πολύ θετικός και δημιουργικός άνθρωπος, εργάζεται αθόρυβα και στηρίζει κάθε προσπάθεια από την οποία όλοι έχουν να κερδίσουν κάτι.

Ενωτικός και μακριά από παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις, έχει χαρακτηριστεί ως η  ήρεμη δύναμη στον συνδυασμό του Μιχάλη Μπαγιώτη.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες, θέλουν τον Δημότσιο να έχει προσεγγίσει τον άλλοτε πολιτικό του αντίπαλο στον Δήμο Φαρκαδόνας, Θοδωρή Παπακυρίτση, ζητώντας του την ενεργή και φανερή στήριξη.

Ο Παπακυρίτσης, παρόλο που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης στην Γερμανία, διατηρώντας τρία κορυφαία εστιατόρια  που απασχολούν 55 άτομα,  εξακολουθεί να έχει ισχυρά ερείσματα στην τοπική κοινωνία και εάν επιτευχθεί η πολυπόθητη στήριξη προσδίδει νέα δυναμική στην παράταξη του Μιχάλη Μπαγιώτη.

…Αγαπημένοι μου, το φετινό καλοκαίρι όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις στον δήμο μας, προμηνύεται ιδιαίτερα «καυτό»… και όσο ο Παπακυρίτσης δεν εκφράζει τις προθέσεις του, εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά και είναι αφοσιωμένος στην δουλεία του που τόσο αγαπά, για κάποιος το καλοκαίρι προβλέπεται  «κόλαση»…