Προσοχή!!! Νεοπροτεστάντες επιχειρούν προσηλυτισμό στα χωρία του Δήμου Φαρκαδόνας

Αγαπητοί μας Ενορίτες Προσοχή!!!
Από προχθές νεοπροτεσταντική αίρεση σαρώνει τις Ενορίες τις Μητροπόλεως μας μοιράζοντας την Καινή Διαθήκη όπως και διάφορα έντυπα με σκοπό να προσηλυτίσουν τους πιστούς.
Εφιστούμε την προσοχή στους ενορίτες μας να μην λαμβάνουν το συγκεκριμένο υλικό που συνήθως αφήνεται στις αυλόπορτες των σπιτιών…..
Στην ιδιαίτερη εποχή που ζούμε οι αιρέσεις βρίσκουν την ευκαιρία ώστε να προσηλυτίσουν πιστούς και να πλανέψουν κάποιες ψυχές λόγω έλλειψης κατήχησης ή όπως τον τελευταίο καιρό ζούμε της εντάσεως που έχει προξενήσει η επιδημία του Κορωνοιού.
Προειδοποιούμε και εφιστούμε την προσευχή και προσοχή…..
Η Ορθόδοξη Εκκλησία ως έκφραση της έχει την κατά πρόσωπο επικοινωνία με τους πιστούς μέσα από τα Ιερά Μυστήρια και τις Ιερές Ακολουθίες και όχι κρύβοντας την ταυτότητα της πίσω από διαφημιστικά φυλλάδια τα οποία αποπροσανατολίζουν τους πιστούς…..
Οι συγκεκριμένοι έχουν ως πρόσχημα την διάδοση δήθεν του Λόγου Του Θεού μέσα από μια Καινή Διαθήκη η οποία η μετάφραση της είναι αμφιβόλου προελεύσεως άσχετα αν έχει και την έγκριση διαφόρων ορθοδόξων Πατριαρχείων και Εκκλησιών….
Εκ του Ιερού Ναού Κρήνης