Πρόγραμμα Σεβ. Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 20 έως 23 Φεβρουαρίου 2021

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου το πρωί στις 9:30  θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιμανδρίτου Χαρίτωνος Μανιτάρα στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 5:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τις Ακολουθίες του Εσπερινού, του Μικρού Αποδείπνου και των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου το απόγευμα από 5:30 έως 8:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός Ημών Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης.

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου το απόγευμα από 5:30 έως 8:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων, Θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.