«Πράσινο ποτάμι»…. Χιλιάδες κόσμου στην κεντρική πολιτική ομιλία του Γιώργου Οικονόμου

Η μεγαλειώδης κεντρική πολιτική ομιλία, του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Οικονόμου στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων,  αποδεικνύει στην πράξη πως το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε ως πρωταγωνιστής, ανανεωμένο με θέσεις και προτάσεις και θα γίνει ο ρυθμιστής της επόμενης ημέρας.

Ο Οικονόμου στην ομιλία του μεταξύ άλλων επεσήμανε τις πολιτικές προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ για τον τόπο μας, αλλά και τις προτεραιότητες πάνω στις οποίες θα εργαστεί ο ίδιος την επόμενη μέρα των εκλογών για τα Τρίκαλα και  εξέφρασε την βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ  στα Τρίκαλα θα κατακτήσει την έδρα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, σηματοδοτώντας την ανατροπή στις πολιτικές που προκάλεσαν σημαντικά προβλήματα στην κοινωνία.

Απηύθυνε κάλεσμα για στήριξη στο ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως στον χρόνο αυτό που απομένει πρέπει σε κάθε πολίτη να φθάσει το μήνυμα πως στις 21 του Μάη, η οργή, η απογοήτευση και ο θυμός πρέπει να γίνει απόφαση αλλαγής και ελπίδας με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Δεν παρέλειψε ωστόσο  να εκτοξεύσει τα βέλη του σε Μητσοτάκη και Τσίπρα. Από τη μία έχουμε την ΝΔ των υποκλοπών, της ακρίβειας, της προσβολής των θεσμών, της εξυπηρέτησης των κολλητών, των μετακλητών, των Πάτσιδων, μια ΝΔ κλασσικά των λίγων ενάντια στα συμφέροντα των πολλών ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Οικονόμου και προσέθεσε πως από την άλλη έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που πετσόκοψε τις συντάξεις, που μιλούσε για σεισάχθεια, που μιλούσε για κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη, παραδίδοντας στην συνέχεια την περιουσία στα κοράκια, ένα Τσίπρα που μίλαγε για σκίσιμο των μνημονίων και τελικά υπέγραψε ένα αχρείαστο και πιο σκληρό.

Κλείνοντας την ομιλία του, καταχειροκροτούμενος και συγκινημένος ο Γιώργος Οικονόμου έκανε ιδιαίτερη μνεία στην απουσία του πατέρα του Χρήστου Οικονόμου από την ομιλία και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μαζική προσέλευση και την αγάπη με την οποία τον πλημμύρισαν.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ