Πράξεις…. και όχι λόγια..

Σύμφωνα με πληροφορίες του farkadonaday.gr την Τρίτη 5/1 ο περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιάννης Χάιδος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Κοσμά, βρέθηκε στη δημοτική ενότητα Κλοκωτού του δήμου Φαρακαδόνας, να πραγματοποιήσει αυτοψία  μετά από την έντονη βροχόπτωση της Δευτέρας, όπου δημιουργήθηκε πρόβλημα στο σημείο της γέφυρας που οδηγεί στα πρώτα χωριά του νομού Καρδίτσας.

Ο νεαρός φαρμακοποιός, που σε όλη τη δύσκολη φάση της πανδημίας στέκεται δίπλα ειδικά στους ηλικιωμένους ως επαγγελματίας υγείας, σαφέστατα δεν παραμελεί και τα καθήκοντα του στην περιφέρεια.

Μετά από συζήτηση με κατοίκους στο σημείο της υπερχείλισης, του μεταφέρθηκε η αγωνία τους, για το φαινόμενο που παρατηρείται αρκετές φορές στο συγκεκριμένο σημείο κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά και την ανάγκη να προχωρήσει γρήγορα και άμεσα το έργο του καθαρισμού του Πηνειού ποταμού, σε όλα τα σημεία της ροής του, ένα έργο πολύ μεγάλο και ζωτικής σημασίας, που η περιφερειακή αρχή έχει θέσει ήδη από τις αρχές του Φθινοπώρου ως προτεραιότητα.

Από την πλευρά του ο δραστήριος και φέρελπις νεαρός, τους διαβεβαίωσε πως θα είναι κοντά τους και θα μεταφέρει τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους στην περιφερειακή αρχή, συμφωνώντας μαζί τους απόλυτα για την ανάγκη έργων και όχι μόνο λόγων.

Σε συνέχεια του προηγούμενου ρεπορτάζ μας, ο Γιάννης Χάιδος έχει πάρει επ’ ώμου το ζήτημα ενός συνολικού σχεδίου διαχείρισης υδάτων για την περιοχή μας, για αυτό και συνεχίζει να ενημερώνεται, αλλά και να σχηματίζει ολοκληρωμένη άποψη, κάνοντας συνεχείς επισκέψεις στα σημεία των προβλημάτων.