Η κασετίνα των τσιγάρων Sante είναι από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες. Η κόκκινη κασετίνα με την απαστράπτουσα ξανθιά ύπαρξη έγινε σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής.
Η γυναικεία μορφή στο κουτί των τσιγάρων κατάφερε να το κάνει από ένα απλό προιόν σε σύμβολο της ανεξαρτησίας των γυναικών και της προόδου σε σχέση μετα γυναικεία δικαιώματα.
Αν πέτυχε το σκοπό του, δεν χρειάζεται καν να το εξηγήσεις. Οι πωλήσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ενώ όποια κοσμική φωτογραφία της εποχής δεις, δεν θα λείπει ποτέ μια κασετίνα Sante.
Η όμορφη ξανθιά ύπαρξη είχε όνομα και λεγόταν, Ζωζώ Νταλμάς, και εκατοντάδες άνδρες έκαναν τα πάντα για να την κατακτήσουν.
Γεννήθηκε στη Κωνσταντινούπολη το 1906, και στα 12 της ερωτεύθηκε ένα Θεσσαλονικιό πιλότο. Όταν έγιναν οι διωγμοί των Ελλήνων, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και ξανασυναντήθηκαν και μετά από δύο χρόνια παντρεύτηκαν.
Ο γάμος δεν κράτησε πολύ, μόλις 6 μήνες αφού η Ζωζώ αν και νεαρή δεν ανεχόταν την καταπίεση από το σύζυγό της. Μετά το χωρισμό τους ο σύζυγός της επιχείρησε να αυτοκτονήσει.
Αποφασίζει να γίνει αρτίστα, πηγαίνει στο Μιλάνο, και μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, όπου οι άνδρες κάνουν ουρά για να δούνε το σόου της στο καμπαρέ που εμφανιζόταν.
Η επιτυχία που είχε στο ανδρικό φύλο δεν είχε σύνορα. Ο πρίγκηπας της Αιγύπτου την ερωτευέται και την παίρνει μαζί του για 6 μήνες στο παλάτι του.
Όταν επέστρεψε οι αποσκευές της θύμιζαν εικόνες λεηλασίας παλατιών μετά από πόλεμο. Χρυσαφικά, φορέματα και κάθε είδους δώρα που στην Ελλάδα τότε μόνο φαντάζονταν.
Από τη γοητεία της δεν γλύτωσε ούτε ο Κεμάλ Ατατούρκ. Την κάλεσε στη Τουρκία, και όταν εκείνη χόρεψε γυμνή μπροστά του, εκείνος της έδωσε ένα χαρτονόμισμα των χιλίων λιρών, και εκείνη το έσκισε και κράτησε μόνο το κομμάτι που είχε τη φωτογραφία του Ατατούρκ.
Η κοσμική ζωή και τα πλούτη δεν έμειναν για πάντα. Πέθανε το 1988, σε ένα φτωχικό σπίτι στη Κυψέλη, χωρίς να έχει οικονομική άνεση.