Πέταξαν ψόφιο πρόβατο στο δρόμο!

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες…

Χθες 9 Ιουνίου 2022 και περίπου στις 11:45 π. μ. ειδοποιήθηκα από κάτοικο της Κοινότητας, ότι υπάρχει ένα νεκρό πρόβατο μέσα σε ένα τσουβάλι, στον επαρχιακό δρόμο Πηγής – Μουριάς στο ρεύμα προς Μουριά καταμεσής του δρόμου.

Πράγματι κατευθυνόμενος στο σημείο το διαπίστωσα και φρόντισα σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, να προχωρήσω σε περισυλλογή και ενταφιασμό για την προστασία της δημόσιας υγείας, όπως προβλέπεται και από τον νόμο.

Αναρωτήθηκα όμως… Ποιά η κοινωνική συμπεριφορά του Δημότη; Υπάρχει σεβασμός προς το συνάνθρωπο και την προστασία της Δημόσιας Υγείας;

Οι Πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων και οι υπηρεσίες του Δήμου, πάντοτε δίνουν οδηγίες και λύση σε περιπτώσεις περισυλλογής και ενταφιασμόυ νεκρών ζώων, δυστυχώς όμως κάποιοι δημότες σκέφτονται με τον δικό τους τρόπο. Ποιά η Παιδεία του Έλληνα τελικά;

Οι Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων και Υπηρεσίες του Δήμου, είναι παρόντες και προσπαθούν να εφαρμόζουν αυτό που ορίζει ο Νόμος και να εξυπηρετήσουν το Δημότη. Το πράττουν όλοι οι Δημότες όμως; Δυστυχώς εν έτει 2022 υπάρχουν και αυτοί οι ανεγκέφαλοι!!!

Ένα «Ευχαριστώ» στις Υπηρεσίες του Δήμου και το προσωπικό τους, για την περισυλλογή και ταφή του νεκρού ζώου!!!

Τροφή για σκέψη!!

Δημ. Γιαννουλάκος

Πρόεδρος ΤΚ Μουριάς