Περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Χρ. Σταμόπουλου στο Γριζάνο

Πολυμελές κλιμάκιο της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Φαρκαδόνας Χρήστο Σταμόπουλο περιόδευσε σήμερα, Κυριακή το πρωί σ’ όλα τα μαγαζιά του Γριζάνο.

Χαιρέτισε και συνομίλησε μ’ όλο τον κόσμο. Εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, ελέγχοντας συγχρόνως καθημερινά τη νυν Δημοτική Αρχή για την αδράνεια και απραξία της.

Ταυτόχρονα ανέλυσαν τις αρχές συγκρότησης και λειτουργίας της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ως μιας Κίνησης ανεξάρτητης και αμεσοδημοκρατικής, που δεν έχει πίσω της κόμματα και κυκλώματα ούτε παράγοντες, παραγοντίσκους και ανίερα συμφέροντα. Γιατί πρόκειται για μια γνήσια λαϊκή κίνηση, που δεν διχάζει αλλά ενώνει τον λαό. Ενώ συνοπτικά αναπτύχθηκαν οι προγραμματικές θέσεις της Κίνησης.

Τέλος, σε συζήτηση με τους κτηνοτρόφους κατέληξαν την Κυριακή 7 Μάη και ώρα 8:30 το βράδυ να γίνει στο Γριζάνο στο καφενείο του Θανάση Λίτσιου ημερίδα για τα προβλήματα της κτηνοτροφίας του Δήμου, όπου θα μιλήσουν εξειδικευμένοι ομιλητές αλλά και οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι.