«Παραλύει» σήμερα η χώρα: Απεργίες και στα Τρίκαλα για την τραγωδία στα Τέμπη

Σε απεργιακό κλοιό θα είναι σήμερα όλη η Ελλάδα, καθώς οι περισσότερες πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις ανακοίνωσαν συμμετοχή στην απεργία διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη και για την απόδοση των ευθυνών σε όλους όσοι έχουν άμεση ή έμμεση εμπλοκή στην υπόθεση που βύθισε στο πένθος την χώρα.

Η μαθητική κοινότητα του Νομού Τρικάλων, ευαισθητοποιημένοι από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και παρακινημένοι από το κλίμα διαμαρτυρίας και αγανάκτησης που είναι διάχυτο στην ατμόσφαιρα, με πρωτοβουλία των μαθητών των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της πόλης, κηρύσσει ειρηνική μαθητική πορεία στον σταθμό των τρένων την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

 Συγκέντρωση   στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στις 13:00μμ.

Εντωμεταξύ νωρίτερα το πρωί-στις 11 π.μ.-θα συγκεντρωθούν αγρότες και εκπρόσωποι φορέων στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην Γενική 24ωρη  Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρυχθεί από την ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 8 Μαρτίου και να δώσουμε μαζικά το «παρών» στην συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου και ώρα 12:00 π.μ. για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας .

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σύμφωνα με την εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου,  αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Πανδημοσιοϋπαλληλικής ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την Τετάρτη, 8 του Μάρτη 2023, -μετατρέποντας τη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία- για να απαιτήσουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και το λαό να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, δίνουμε το «αγωνιστικό παρών» στην Απεργία την Τετάρτη 8 /3 και ώρα 12:00 π.μ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Υ.Π.Ε.Τ.