Πάνω από το πτώμα μου μόνο θα γίνει το οτιδήποτε που θα διαλύσει την ομάδα μας

Το σχόλιο του έκανε σήμερα στη Λέσχη 97,6  για τη διαδοχή του Δημήτρη Παπαστεργίου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου :

« Υπάρχει μια καλή κατεύθυνση, και θα συνεχιστούν όλα τα έργα κανονικά. Συγκεκριμένα τελειώνει η ΔΕΥΑΤ από τη Γαριβάλδη σε 5 μέρες, και μπαίνει έπειτα η τεχνική υπηρεσία να φτιάξει τα νέα πεζοδρόμια και την ασφαλτόστρωση.

Εγώ τάσσομαι υπέρ της λύσης να οδηγήσει το συνδυασμό μας στις επόμενες εκλογές, αυτός που θα προκύψει ως επικεφαλής από τις δικές μας εσωτερικές εκλογές. Θα είμαστε ενωμένοι, πάνω από το πτώμα μου να γίνει οτιδήποτε που θα διαλύσει την ομάδα μας. Δεν δέχομαι από κανέναν να κάνει πράγματα πίσω από την πλάτη της Επανεκκίνησης. Εμείς οι ίδιοι θα διασφαλίσουμε την ενότητα, αλίμονο σε όποιον μας δημιουργήσει προβλήματα μέσα στο συνδυασμό. Θα υπερασπιστώ την ενότητα της παράταξης.

Στην παράταξη μας ο κ. Παπαστεργίου ήταν σαν τον Μαραντόνα, οπότε ευκαιρία πλέον θα είναι η ομάδα μας να βγάλει και τον…Μέσι, και να βγούνε μπροστά στελέχη που να δώσουν στον κόσμο αυτό που προσέφερε και ο κ. Παπαστεργίου.»