Όταν με πράξεις αγαπάς τον τόπο σου…..

Λένε οι παλιοί και δεν μπορούν να μη συμφωνήσουν οι νέοι, πως οι άνθρωποι φαίνονται στα δύσκολα.

Και δυστυχώς αυτή τη ρήση στην δική μας περιοχή έμελλε να την επαληθεύσουμε όταν ο εφιάλτης της λάσπης περνούσε το κατώφλι του δήμου μας.

Φίλοι και εχθροί, μπροστά στον κίνδυνο της απώλειας ανθρωπίνων ζωών, έγιναν ένα προσπαθώντας να πολεμήσουν έναν άνισο εχθρό.

Και κάπου εκεί ξεχωρίζουν τα νέα παιδιά, που χωρίς να κουβαλούν αμαρτίες απ’ το παρελθόν, αγκάλιασαν όλους τους δημότες που σε μια μόνο στιγμή βρέθηκαν στο δρόμο χάνοντας κυριολεκτικά τα πάντα.

Μπροστάρης σε αυτή την υπεράνθρωπη προσπάθεια, ο Χρήστος Καραμάνος δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Σπύρου Αγναντή.

Ο Καραμάνος ρίχτηκε στη μάχη χωρίς να υπολογίζει την καταστροφή που υπέστη η δική του οικογένεια και για μέρες ολόκληρες ακούραστα και υπομονετικά πρόσφερε όσα μπορούσε στους πληγέντες.

Διανομή νερού και φαγητού στα χωριά που το είχανε ανάγκη, συμμετοχή στα επιχειρησιακά σχέδια των ατελείωτων συσκέψεων και από εκεί ξανά στο δρόμο για να μη μείνει έστω και ένας συνδημότης μόνος του σε αυτή τη δύσκολη ώρα.

Οι κάλπες σε λίγες μέρες ανοίγουν και η κοινωνία θα πρέπει να κερδίσει ένα στοίχημα.

Να απαλλαγεί επιτέλους από όσους δεν την τίμησαν με παραλείψεις τους και αστοχίες τόσα χρόνια και να δώσει την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να φέρουν ξανά την ελπίδα και την αλλαγή για τον τόπο..!!!