Ολοκληρώνεται η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Οιχαλίας

Ολοκληρώνονται από μέρα σε μέρα οι εργασίες για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Οιχαλίας και συγκεκριμένα στις οδούς Θησέως, 25ης Μαρτίου και οδού όπισθεν του παλιού Δημαρχείου.

Στο σημείο όπου γίνονται οι εργασίες, βρέθηκε μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Κοσμά ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής, ο οποίος εμφανώς ικανοποιημένος δήλωσε: «έργο έργο, χωριό – χωριό, ο Δήμος Φαρκαδόνας αλλάζει. Θα συνεχίσουμε με αντίστοιχες αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα, για να κάνουμε τον Δήμο μας πιο όμορφο».

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούν αποξήλωση του παλιού ασφαλτικού οδοστρώματος και της παλιάς πλακόστρωσης, νέα ασφαλτόστρωση, συντήρηση και αντικατάσταση πλακόστρωσης πεζοδρομίων, κατασκευή κρασπεδορείθρων, δημιουργία εικοσιεννέα θέσεων στάθμευσης και δύο θέσεων ταξί και απομένει η τοποθέτηση πλαστικών κολωνακίων για απαγόρευση στάθμευσης αυτοκινήτων, η σήμανση και η ανακατασκευή του σιντριβανιού που σύντομα θα ξεκινήσει.

Το έργο της ανάπλασης προϋπολογισμού 244.000,00€ έγινε με χρηματοδότηση από πιστώσεις του προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ και ιδίους πόρους του Δήμου Φαρκαδόνας.