Οι top 10 «κοπανατζήδες» του Δήμου Φαρκαδόνας

Με αφορμή τις πρόσφατες «κοπάνες» των δημοτικών συμβούλων, που είχαν ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν λόγω έλλειψης απαρτίας τα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Φαρκαδόνας, αναζητήσαμε  στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του τρέχοντος έτους και  καταγράψαμε τους δέκα πρώτους…. «κοπανατζήδες»  που απουσίαζαν από τα μισά και πάνω συμβούλια.

Επί συνόλου 15 συνεδριάσεις καταγράφονται οι κάτωθι απουσίες.

Το ρεκόρ κατέχει ο  Μπλέτσας Δημήτριος με 15 απουσίες.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση  ο Βαΐου Κυριάκος με 14 απουσίες.

Ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Τσιακάρας Ευάγγελος με 13 απουσίες.

 Ο Αναγνώστου Ιωάννης έχει 12 απουσίες.

11 απουσίες έχει ο Νταλαρίζος Νικόλαος.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος μας Αύριο» Χαλβατζά Ελένη έχει 9 απουσίες.

Ο Κοσμάς Κωνσταντίνος επίσης έχει 9 απουσίες.

Ενώ καταγράφουν 8 απουσίες και οι Κοκκινίδης Κωνσταντίνος, Καραμάνος Χρήστος και Βανακάρα Αφροδίτη.

Κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι, σταθείτε επιτέλους όρθιοι απέναντι στις υποχρεώσεις σας, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, δεν τιμάτε σαν εκπρόσωποι του λαού τον σταυρό που ζητήσατε και που σας έδωσαν οι δημότες.

Αν για οποιοδήποτε λόγο αδυνατείτε να διαθέσετε τον απαραίτητο χρόνο για τις συνεδριάσεις, παραιτηθείτε, μην κρατάτε τις θέσεις σας, αφήστε να αναλάβουν εκείνοι που έχουν την θέληση και διαθέτουν τον απαιτούμενο χρόνο για τις συνεδριάσεις.

Οι δημότες σας ψήφισαν για να συμμετάσχετε  στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. να εκφράζετε τη γνώμη σας και να ψηφίζετε κατά συνείδηση, αποβλέποντας πάντοτε στην εξυπηρέτηση του συνόλου των δημοτών.