Οι γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ σε θέση μάχης…

Αν και οι εκλογές σύμφωνα με τα λόγια του πρωθυπουργού μεταφέρονται στο τέλος της τετραετίας, εντούτοις τα κόμματα ήδη σχεδόν έχουν ολοκληρώσει την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους, ακόμη και αν επίσημα δεν υπάρχουν ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα μετά και την πρωτοποριακή απόφαση που ελήφθη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για ισάριθμη συμμετοχή των δυο φύλων στις εκλογικές λίστες, στην περιοχή μας τρεις γυναίκες από ότι όλα δείχνουν θα ριχτούνε στη μάχη.

Παναγιώτα Δριτσέλη, Μαρίνα Κοντοτόλη και Περύ Χαρτοπούλου δίνουν δυναμικά τη μάχη για την ανατροπή.

Φυσικά το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως οι τρεις γυναίκες θα αλλάξουν άρδην τους συσχετισμούς.

Αν και μέχρι πρότινος η Παναγιώτα Δριτσέλη (διετέλεσε δυο θητείες βουλευτής) χαρακτηριζόταν ως το απόλυτο φαβορί ειδικά μεταξύ των υπολοίπων γυναικών και όχι μόνο, αυτή τη στιγμή φαίνεται πως όλα είναι ρευστά.

Η διεύρυνση που επιχειρεί το κόμμα κεντρικά, κάτι που πήρε σάρκα και οστά με την εγγραφή τόσων νέων μελών δείχνει να ανατρέπει το σκηνικό.

Η Μαρίνα Κοντοτόλη ενεργός επαγγελματίας και άνθρωπος της αγοράς, εκλεγμένη στο ΔΣ του επιμελητηρίου, δείχνει να έχει πάρει το νέο της ρόλο πιο σοβαρά από ποτέ. Περιοδεύει ανά το νομό, αναδεικνύει τα κακός κείμενα και οι προσωπικές της σχέσεις στα κεντρικά της Αθήνας, της δίνουν την ευκαιρία να δείχνει πως διεκδικεί με αξιώσεις ένα αποτέλεσμα που θα χαρακτηριστεί ως έκπληξη.

Από την άλλη η κα Χαρτοπούλου κατοικώντας στην περιοχή της Καλαμπάκας, γραμματέας της τοπικής ΟΜ και δουλεύοντας εντατικά όλη την τετραετία, θεωρείται βέβαιο πως εκφράζει την παλιά φουρνιά και τούτη τη φορά φαίνεται να καταγράφει ένα αποτέλεσμα ανώτερο τού 2019.

Όπως και να χει η μάχη του 2023 θα είναι μια μάχη που ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τις γυναίκες στην πρώτη γραμμή. Άρα η παντοκρατορία της πρώην βουλευτού δείχνει πλέον ξεκάθαρα πως απειλείται και σίγουρα η μάχη πλέον θα είναι σκληρή που στο τέλος μπορεί να φέρει αλλαγές.

Ο λαός λέει ο νέος είναι ωραίο, μα ο παλιός είναι αλλιώς… όμως ο ΣΥΡΙΖΑ του 23 σίγουρα επιδιώκει να εκφράσει το νέο και για αυτό θα αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της κάλπης…!!