Οι φήμες που «σκοτώνουν»

Αν και είχε διαρρεύσει από συγκεκριμένους κύκλους εδώ και μέρες το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος ο Γιώργος Τσιάκαλος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το Σάββατο και έπειτα από τη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας έγινε βέβαιο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και λίγο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις ο Τσιάκαλος έστειλε επιστολή απόσυρσης του ενδιαφέροντος του φανερά ενοχλημένος. Και όχι άδικα φυσικά.

Εδώ και σχεδόν 6 μήνες σήκωσε στην πλάτη το πρόγραμμα του κόμματος μέσα από αρθρογραφία αλλά και κατά τόπους επισκέψεις.

Θα μου πείτε πως τα έκανε όλα αυτά εφόσον δεν είχε εγγυήσεις;;;;;

Δηλαδή ποιες πρέπει να είναι εγγυήσεις;;; Άραγε τα προσόντα, οι θέσεις, η μαχητικότητα και η επαφή με τους πολίτες δεν θεωρούνται εγγυήσεις;;;;

Μάλλον τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εγγύηση συμμετοχής θεωρείται η μηχανορραφία σε κλειστές πόρτες και γραφεία από μια κλειστή ομάδα που βάζει μόνο προσωπικούς στόχους.

Δυστυχώς όμως ο κόσμος γνωρίζει και ο μουντζούρης πέφτει φανερά σε συγκεκριμένη τάση (παλαιά και ισχυρή…!!!) μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τρικάλων.

Το προσπαθήσανε και στο παρελθόν,  άλλες φορές το πέτυχαν, άλλες όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως με αυτές τους τις ενέργειες καταδικάσαν την παράταξη να έχει χαμηλή συμμετοχή εντός του κόμματος, κάτι που αποτυπώνεται στις αποτυχημένες εκδηλώσεις με την ελάχιστη συμμετοχή του κόσμου.

Επιπλέον κάθε συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής γινόταν αιτία πολέμου μιας και κάθε αμφισβήτηση και απαίτηση για εξηγήσεις από μέλη προς το γραμματέα έπεφτε στο κενό καλύπτοντας αποκλειστικά μεθοδεύσεις και τακτικές υπέρ των εκλεκτών τους.

Η απουσία Τσιάκαλου από το ψηφοδέλτιο είναι βέβαιον πως θα κοστίσει ακριβά.

Θα κοστίσει στην παράταξη μα είναι σχεδόν βέβαιο πως τέτοια ωμή παρέμβαση που κρύβει σκοπιμότητα και φόβο θα κοστίσει και σε αυτούς που την μεθόδευσαν την επιχείρησαν και συνεχίζουν να πιστεύουν πως διέπραξαν το τέλειο έγκλημα

Μεθόδευση στις διαδικασίες στα εσωτερικά των κομμάτων υπήρχαν και θα υπάρχουν.. Μεθοδεύσεις που θα εκλέξουν ξανά κατά λάθος βουλευτές στην κοινωνία σίγουρα όμως όχι….