Οι «αντίπαλοι» αναγνωρίζουν την αξία του Χάιδου…!!

Λένε πως η αξία του νικητή κρύβεται στην αξία του ηττημένου και το αντίστροφο.

Μετά από δεκατρία χρόνια αιρετής περιφέρειας και στην τρίτη θητεία Αγοραστού – Μιχαλάκη, βρέθηκε το αντίπαλο δέος στην αντιπολίτευση.

Ο λόγος φυσικά για τον νεαρό φαρμακοποιό, περιφερειακό σύμβουλο και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα Γιάννη Χάιδο.

…Η αλήθεια πρέπει να λέγεται και αυτό αποτελεί κατάκτηση του Χάιδου αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Στάθηκε στο ύψος της πρώτης θέσης που οι πολίτες τον κατέταξαν στις εκλογές και με γόνιμο πάντα τρόπο, μέσω ανάδειξης θεμάτων του νομού μας, κατέληξε να έχει στο παλμαρέ του τρεις ντουζίνες επερωτήσεις προς την περιφερειακή αρχή.

Φυσικά ο ζήλος που επέδειξε, δεν διατάραξε τις άριστες σχέσεις του με τους συναδέλφους του της συμπολίτευσης.

Απόδειξη όσων κατέκτησε ο Χάιδος σε αυτή τη θητεία, όσο και αν τους ζόρισε,
είναι η αναγνώριση από τα ιερά τοτέμ της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Έτσι λοιπόν στην καθιερωμένη επίσκεψη που πραγματοποίησε την Τρίτη στο μέγαρο της Νομαρχίας, έσπευσαν όλοι να του ευχηθούν καλή επιτυχία.

Παρότι νεαρός, είναι ιδιαίτερα δραστήριος και με τις συμβουλές εμπειρίας αλλά και το σεβασμό και την αναγνώριση των αντιπάλων, σίγουρα τα καλύτερα ειναι μπροστά του.

Εμείς να ευχηθούμε ολόψυχα να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα και τον ίδιο ζήλο στο επόμενο βήμα του και τότε σίγουρα η προσφορά του θα αναγνωριστεί και θα αποτελεί καθολική αντίδραση επιβράβευσης της κοινωνίας στο πρόσωπο του.