Ο Ζιώγκος βαθμολογεί με ΑΡΙΣΤΑ την Δημοτική Αρχή Αγναντή

Στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 και στην εκπομπή «Ώρα για λέσχη» με τον Λάζαρο Μάμαλη, μίλησε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Γεωργολόπουλος.

Παρόλο που ο κ. Θανάσης Ζιώγκος χειρίζεται την πολιτική άριστα, στην πρόσφατη συνέντευξη του ενώ επαίνεσε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Κουκώνη, τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Κοσμά  και τον Δήμαρχο κ. Αγναντή, αγνόησε  τόσο τον Διευθυντή του Κ.Υ. Φαρκαδόνας κ. Αντρέα Παπαγεωργίου, όσο και το σπουδαίο έργο του Αντιδημάρχου  Υγείας κ. Βαγγέλη Ζαφείρη, ο οποίος πέραν του ότι οργάνωσε τα αγροτικά ιατρεία, στέκεται δίπλα στους συνδημότες μας σε οτιδήποτε χρειαστούν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας τόνισε ο κ. Γεωργολόπουλος και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην πρόοδο του φράγματος του Νεοχωρίτη.

Η παρέμβαση του κ. Ζιώγκου  ήταν άμεση. Ο πρ. Δήμαρχος αφού εξέφρασε την ευχάριστη γι’ αυτόν έκπληξη για την εξέλιξη του φράγματος, ανέφερε πως όλα παραγράφονται και βάζει άριστα στην Δημοτική Αρχή.

Εν κατακλείδι ο κ. Ζιώγκος  επαίνεσε τον κ. Γεωργολόπουλο που πάει πρώτος και φεύγει τελευταίος και πέραν από οικονομικά θέματα επιλύει και γραφειοκρατικά  ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόσωπο του αντιδημάρχου Υγείας.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: