Ο υπερδραστήριος Χάιδος….

Λένε πως ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.  Εμείς θα προσθέσουμε πως και στην πολιτική δεν κρύβεται η η όρεξη και η θέληση για να επιτευχθούν πράγματα και να δοθούνε λύσεις. Έτσι λοιπόν ο Γιάννης Χάιδος μαθαίνουμε πως οργώνει από άκρη σε άκρη όλο το νομό και ενημερώνεται για προβλήματα της υπαίθρου και των πολιτών με στόχο να παρέμβει για να προκύψουν λύσεις. Ο νεαρός φαρμακοποιός και Περιφερειακός Σύμβουλος μπήκε από νωρίς στα βαθιά. Ακούει, ενδιαφέρεται, διαβάζει και ενεργεί τεκμηριωμένα για κάθε   θέμα που αναλαμβάνει να αναδείξει στις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου.

Αξίζει να τονίσουμε πως έπειτα από 11 χρόνια που τέθηκε σε εφαρμογή η αιρετή περιφέρεια είναι η πρώτη φορά που  κάποιος οργανωμένα, μεθοδικά και όχι σπασμωδικά στέκεται απέναντι στον παντοδύναμο εκλογικά Χρήστο Μιχαλάκη αναδεικνύοντας παραλήψεις και ανάγκες για ολοκλήρωση έργων.

 Η δραστηριότητα του Χάιδου είναι έντονη και δεν μένει απαρατήρητη από κανέναν. Οι φήμες λένε πως ο Γιάννης Χάιδος φλερτάρει έντονα με μια θέση στο ψηφοδέλτιο  του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας και εμείς θα του ευχηθούμε σε όποιο μετερίζι και αν κληθεί να υπηρετεί, να το κάνει με τον ίδιο ζήλο και την όρεξη που ασκεί τα σημερινά του καθήκοντα.

Η χώρα έχει ανάγκη από τη ζωντάνια και την ορμή των νέων που όταν παντρευτεί με την εμπειρία των μεγαλυτέρων αφήνει μόνο θετικό αποτύπωμα στο χρόνο…