Ο Τζάνγκο υποψήφιος με τον Σταμόπουλο

Δημοτική Κίνηση ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Από μικρός εργάζομαι στην εστίαση, την οποία γνώρισα από τον πατέρα μου, ο οποίος διατηρούσε καφέ- ψητοπωλείο με τζουκ μποξ στο Νεοχώρι. Πρώτα στην Παραλιακή στην Αθήνα και κατόπιν για δεκαετίες σε Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο δούλεψα σε ελληνικά εστιατόρια είτε ως εργαζόμενος είτε ως εστιάτορας. Ωστόσο ουδέποτε έχασα την επαφή μου με τον τόπο μου και ιδιαίτερα την αγαπημένη μας Οιχαλία, την οποία επισκεπτόμουν συχνά.

Κι άλλες φορές στο παρελθόν έδειξα το ενδιαφέρον μου για τα κοινά. Τώρα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, αφού υποψήφιος Δήμαρχος κατεβαίνει ο Χρήστος Σταμόπουλος, ένας άνθρωπος που αποτελεί κόσμημα για τον τόπο μας. Άνθρωπος ικανότατος και επιστήμων (δικηγόρος με μεγάλη πέραση σ΄ όλα τα χωριά του Δήμου μας, αλλά και ευρύτερα).

Τον Χρήστο Σταμόπουλο τον γνωρίζω απ’ το Σχολείο, όπου ήμασταν συμμαθητές. Δεν ήταν μόνο καλός μαθητής, αλλά φιλικός και ειλικρινής με όλους. Τα πρώτα χρόνια μετά την Χούντα σμίξαμε στην Αθήνα, εγώ ως φαντάρος, και ποτιστήκαμε από τις δημοκρατικές και αγωνιστικές ιδέες της εποχής. Ο Χρήστος ήταν πρωτοπόρος.

Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι μία Κίνηση εντελώς ανεξάρτητη. Είναι μία γνήσια λαϊκή κίνηση. Έχει μόνο προσκήνιο. Πίσω της δεν υπάρχουν ούτε κόμματα ούτε κυκλώματα. Δεν υπάρχουν συμφέροντα, παράγοντες και παραγοντίσκοι και πολύ περισσότερο λαμόγια, λωποδύτες, παρτάκηδες. Ενώνει όλους τους Δημότες για το κοινό καλό του Δήμου μας.

Στο προσκλητήριο της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του Χρήστου Σταμόπουλου για ένα νέο Δήμο που θα κυβερνάει ο Λαός και όχι οι αργόσχολοι και οι παρτάκηδες, δεν ήταν δυνατό να κωφεύσω. Όπως φλέγεται ο Χρήστος και οι άλλοι συναγωνιστές μας για μια ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά και μια ριζική αλλαγή στον Δήμο μας, το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ.

Συστρατεύομαι λοιπόν στον κοινό αγώνα και το θεωρώ τιμή μου που θα πλαισιώσω το ψηφοδέλτιο της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με υποψήφιο Δήμαρχο Φαρκαδόνας τον Χρήστο Σταμόπουλο. Όλοι μαζί μπορούμε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω απ’ τον ταλαιπωρημένο Δήμο μας!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους Νεοχωρίτες και όλους τους συνδημότες μου του Δήμου Φαρκαδόνας.

ΑΠ’ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΗΝ (ΕΠΑΝ)ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!