Ο (πονηρός) πήχης που βάζει ο Σγουρός στον Ανδρουλάκη

Υψηλούς στόχους θέτει ο Γιάννης Σγουρός στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο κ. Σγουρός έστειλε το μήνυμα στο νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

«Πρέπει να βάλει τον πήχη στο 20. Αν δεν πάρει 20 δεν θα μπορεί να είναι ρυθμιστής Θα τον αφαιμάξουν» ήταν η επισήμανση του κ. Σγουρού.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο κ. Σγουρός έβαλε σκοπίμως τον  πήχη ψηλά προετοιμάζοντας μια στρατηγική εσωτερικής κριτικής.

Εγώ πάντως μαθαίνω ότι στη Χαριλάου Τρικούπη καλοβλέπουν την υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές στο νότο της Β Αθήνας. Δεν μπορεί, κάτι θα έχει ακούσει ο Γιάννης.

Εκτός κι αν. Εκτός κι αν τα βρουν (δύσκολο μοιάζει σήμερα αλλά δεν ξέρεις σε ενάμιση χρόνο και αφού έχουν προηγηθεί εθνικές εκλογές) τα βρουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για την Περιφέρεια Αττικής:  «Αν θέλουν οι δημοκρατικές δυνάμεις εγώ θα μπω μπροστά» λέει ο Γ. Σγουρός. «Με σωστή επιλογή στελεχών και σε άνδρες και σε γυναίκες και σε νέους και σε μεσήλικες και σε ηλικιωμένους που θα είναι αποδεδειγμένο ότι έχουν προσφορά στην κοινωνία. Ότι είναι έντιμοι, ότι είναι εργατικοί, ότι είναι αποτελεσματικοί. Μια τέτοια σύνθεση βεβαίως την αποδέχομαι και θα μπω μπροστά για να είναι η τελευταία πράξη του δικού μου πολιτικού βίου. Δηλώνω παρών και η «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» – που φέτος κλείνει είκοσι χρόνια αδιάλειπτης και δημιουργικής παρουσίας – θα είναι στις επάλξεις, είτε με Σγουρό είτε χωρίς Σγουρό», συμπλήρωσε ο πρώην περιφερειάρχης.