«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά άλλων πιάνεται για να σωθεί»

Μιλώντας αποκλειστικά στο Farkadonaday.gr ο αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας Γιάννης Γεωργολόπουλος, θέλησε να απαντήσει στον  επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη, ο οποίος τον κάλεσε να απολογηθεί σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει δημοπρατηθεί να επισκευαστούν στις σχολικές μονάδες οι ζημίες που προκλήθηκαν από τον σεισμό (δείτε ΕΔΩ).

«Όπως ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά άλλων για να σωθεί, έτσι και ο κ. Μεριβάκης ο οποίος βρίσκεται σε απόγνωση και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σωθεί, καταφεύγει σε ανυπόστατα πράγματα.

Επανειλημμένως έχω εξηγήσει τι έφταιξε και δεν προχώρησαν οι  επισκευές σχολικών μονάδων.

Για άλλη μια φορά όμως, ο κ. Μεριβάκης ενώ γνωρίζει ότι η μελέτη ολοκληρώνεται για να δημοπρατηθεί, θέλει να κάψει το θέμα και να κάνει ζημία για δεύτερη φορά στον Δήμο.

Ας σταματήσει όμως να ασχολείται με τον Δήμο και να ψαχτεί να δει γιατί τον έφυγαν δημοτικοί σύμβουλοι και να πει δημόσια τον λόγο που έφυγαν.

Οι πόρτες είναι κλειστές για εκείνον… ας σηκωθεί να φύγει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος απαντώντας στα όσα του καταλογίζει ο Θανάσης Μεριβάκης.