Ο Μεριβάκης καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή και καλεί τον Μπαγιώτη να προσφεύγει στις αρμόδιες αρχές

Απευθύνομαι στην δημοτική αρχή.
Κύριε Δήμαρχε είστε η δημοτική αρχή των εκατομμυρίων απευθείας αναθέσεων που φτάνουν περίπου 2.000.000 χωρίς καμία διαφάνεια με οσμή σκανδάλων.
Που καταφέρατε να παίρνετε τις απίθανες εκπτώσεις από 0 % εκπτώσεις μέχρι 6%.
Έτσι ο Δήμος να χάσει χιλιάδες ευρώ.
Και τώρα πάμε στο θέμα σφαγείων.
Το πάρτι συνεχίζεται σε βάρος των δημοτών.
Κύριε Δήμαρχε είστε η δημοτική αρχή τς συγκάλυψης είστε η δημοτική αρχή που δεν εκτελεί αποφάσεις των δικαστηρίων, Εφετειου Λάρισας και του Αρείου πάγου.
Τους γράφετε στα παλιά σας παπούτσια.
Από την ημέρα που αναλάβατε τα καθήκοντα του δημάρχου ο μόνος στόχος σάς είναι η παραμονή του επιχειρηματία στα σφαγεία. Όπου ο Δήμος έχει τεράστια απώλεια εσόδων το ενοίκιο που εισπράττει είναι Περίπου 900 ευρώ το μήνα, και προσπαθείτε με παράνομες αποφάσεις να παραμένει στο χώρο.
Κύριε Δήμαρχε είναι αλήθεια ότι με δικιά σας προσωπική απόφαση συμφώνησες με την εταιρεία των σφαγείων για την αναβολή και την αναστολή .Αυτό ακούγεται στο Δήμο μας Εάν είναι αλήθεια να βγείτε δημόσια Να ενημερώσετε τους δημότες και ειδικά τους οιχαλιωτες για ποιόν λόγο το κάνατε.
Να προστατεύσεις τα συμφέροντα του δήμου η τς εταιρείας??????
Εάν τα παραπάνω είναι ψέματα να βγείς και να το διαψεύσεις.
Κύριε Δήμαρχε και πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου είχατε όλο το χρόνο από τον Αύγουστο του 2023 δηλαδή 9 μηνες να ξεκινήσετε την νέα διακήρυξη τς νέας μίσθωσης και το φέρατε θέμα 15 μέρες προτού παραδώσει τα κλειδιά. Αλλά επικαλείστε ότι λόγου των αποκριών δεν προλάβατε 9μήνες δεν σάς έφταναν ;;;; Αλλά συνειδητά και με δικιά σας ευθύνη το αφήσατε για τους ευνόητους λόγους που όλοι γνωρίζουν.
Στο συμβούλιο τς Τετάρτης πήρατε παράνομη απόφαση για νέα παράταση τς μίσθωσης.
Έτσι ο Δήμος να έχει απώλεια εσόδων
Ο Μιχάλης Μπαγιωτης σωστά αντέδρασε γιατί δεν υπήρχε ούτε καν εισήγηση του νομικού συμβούλου που πληρώνουν οι δημότες για την νομιμότητα τς απόφασης που πήρατε και να προστατεύστε το δημοτικούς συμβούλους.
Μιχάλης Μπαγιωτη ως επικεφαλής του συνδυασμού μάς προτείνω με τα έγραφα που έχουμε να τα καταθέσεις στις αρμόδιες αρχές διαφάνειας.
Ειδάλλως θα θεωρηθεί ότι συμμετέχουμε σε αυτή συγκάλυψη.
Θεωρώ όμως ότι θα πράξεις το σωστό.
Περιμένουμε τις απαντήσεις του δημάρχου.

Θανάσης Μεριβάκης