Μετά την παραίτηση τς Δέσποινας Σπήλιου καπνουτζη από μέλος του δημοτικού συμβουλίου ο πρώτος επιλαχών είμαι εγώ πρέπει να αποφασίσω εάν δέχομαι να πάρω την θέση της στο δημοτικό συμβούλιο.
Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να μην συμμετέχω ως νέο μέλος του δημοτικού συμβουλίου.
Εξάλλου το έχω δηλώσει δημόσια ότι ο κύκλος αυτός για μένα έχει κλείσει οριστικά.
Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά από καρδιάς όλους εσάς που με τιμήσαμε με την ψήφο σας και μου δώσατε για 9 χρόνια τον ανώτατο αξίωμα στο Δήμο μας τον τίτλο του δημάρχου.
Αυτά τα 9 χρόνια έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου μαζί νε τούς συνεργάτες μου για το καλό τού δήμου μας.
Παρά τα εσωτερικά προβλήματα πού είχα στην δεύτερη θητεία.
Καταφέραμε να κάνουμε πολύ περισσότερα από τι υποσχεθήκαμε και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Πέτρου Σπήλιου για τα καλά του λόγια και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και να πω ότι όσα ανέφερε στην ανάρτηση σου είναι αληθινά.
Εξάλλου και εγώ προσωπικά τα έχω αναφέρει στο Μιχάλη ότι η ομάδα μας πρέπει να γίνει πιο δημιουργική και αποτελεσματική για το καλό των δημοτών.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τα δεκάδες μηνύματα που μου στείλατε με εμπιστεύεστε για την συμμετοχή μου σαν νέο μέλος του ΔΣ.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα.
Πάντα η ψυχή μου θα είναι κοντά σας για το καλό του δήμου μας.
Πολλά φιλιά από Ουάσιγκτον.
Με εκτίμηση
Θανασης Mεριβακης
ΥΓ απευθύνομαι στο Μιχάλη Μπαγιωτη ως επικεφαλής του συνδυασμού μας με την άρνηση μου να αποδεχθώ την θέση μου σαν νέο μέλος τού δημοτικού συμβουλίου να παροτρύνει να μην αποδεχθούν τη θέση τους οι επόμενοι από μένα Κωστας Κοκκινιδης και Γιάννης Μεμηλας και να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά πού είναι οι επόμενοι Ραπτης Χρήστος και Δήμητρα Καραγγελη για να αποκτήσουν την εμπειρία για να ετοιμαστούν για τον επόμενο αγώνα πού θα δώσουμε.